Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Engem inkább a lore húzott be, csak az meg olyan furcsán volt prezentálva, hogy jobban járt az ember, ha végignézett valami sok órás videót róla.

Amit én nem értettem, mikor a D2-be belekezdtem és aztán utánanézve mások sem, hogy a Rise of Iron miért lett szinte retconolva. -
l.skywalker
Topikgazda
El se kezdjétek egymás izélgetését! Privátban mehet minden
-
.LnB
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ő egy szóval sem írt arról, hogy mit csinál a nyereménnyel a nyertes.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Olcsón átveszem
-
Janusz001
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Gratulálok.....
-
sith7
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
olyan nyeri meg, akinek nem kell
akkor minek jelentkeztél a sorsolásra ???
csökkented mások esélyét a nyerésre .... vagy , úgy voltál vele, mindegy, inkább itt sz@rják le a tyúkok ?
-
Roland861010
veterán
Nem tudom lehetségesse de ha valaki a Prince of Persia kódját elcserélné egy StreetFighter kulcsra írjon.
-
Dinomano
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ugye Xbox Live nélkül játszanék, úgy -ha jól tudom-, nem lehet klánt csinálni, társakat behívni. Az érdekelne, hogy végigvihető-e így is a játék? Szerettem/szeretem az első részt, Xbox360-ra, PS4-re is megvolt. Most meg XSS-re venném meg a complete-et, ha megéri a DLCk- vel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Csapja a
szádrakezedre!
Hogyne lenne sztorija! Az az egy dolog ami benne tart ennyi idő után is a Destiny Univerzumban!
Az első rész sztorija szerintem még jobb is mint a második részé. Én is épp most játszogatok vele, csak vannak olyan lépések, amikor szükség van matcmakingre és a megmaradt "tömeg" már nem épp azokat nyomja.
Az alap sztori után van még 4 DLC is:
- The Dark Below
- House of Wolves
- The Taken King
- Rise of Iron -
Frod
addikt
válasz
Dinomano
üzenetére
Nem tudom mennyire van értelme ma Destiny 1-et venni...
Úgy még annyira se, hogy totál offline akarod tolni az egészet.
(de pl ha ugyanúgy működik, mint a 2, akkor simán lehet, hogy el sem érsz bizonyos kampányokat, mert folyamatosan rotálják, hogy éppen melyik tartalom hozzáférhető, és melyiket teszik el vault-ba) -
Dinomano
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hát...valami van. De nem az a lényeg, gameplay miatt szerettem, valamint a design és a setting miatt. -
DaVE-1
senior tag
Mennyi idő szokott lenni amíg egy frissítés az insider userektől eljut mindenkihez?
Kapott pár játék egér+ billentyűzetes támogatás cloudban és van közötte pár olyan amit szívesen játszanék billentyűzettel is. -
Dinomano
őstag
Destiny 1 complete-et tudnám behúzni olcsón. Anno az alapjátékot kijátszottam, és nagyon szerettem. Xbox Live nélkül játszanám. Érdemes megvennem? Mennyi idő alatt lehet kijátszani a complete sztoriját?
-
Dinomano
őstag
Gratula a nyerteseknek!
Hellblade jó cucc, picit a harc esetlen bent; de kárpótol a hangulat és a hangok...
-
Gratula a nyerteseknek!
Jó játékot! -
smokin
aktív tag
Grat a nyerteseknek

Ez a Flinlock nem nézki rossznak. -
Redneck
nagyúr
Gratulálok a nyerteseknek, jó játékot kívánok!
Éljen Sherkulás!
Adok még egy esélyt a Hellbladenek, hátha rossz pillanatban kapott el először. Biztos jó játék, mert nagyon sok pozitív hozzászólást olvastam róla.
Alapvetően szeretem a story orientált különleges címeket. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nyereményjáték
Eredményhirdetés!
A(z)
Street Fighter 6
Xbox Series kódot
nyerte:Roland861010
Gratulálunk, jó játékot!
A nyereményedet PM-ben küldjük! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nyereményjáték
Eredményhirdetés!
A(z)
Prince of Persia: The Lost Crown Deluxe Edition
Xbox One|Series kódot
nyerte:lastmohican2
Gratulálunk, jó játékot!
A nyereményedet PM-ben küldjük! -
Redneck
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nab*zmeg. Tűkön ülveve várom, hogy végre ráraboljak az újabb nyereményre, erre színpadiaskodsz.
Egy hete szabin vagyok.Más:
Nem olyan rossz ez a Far Cry 6 mint gondoltam. Nyilván baromság, meg tele van felesleges körökkel, de ha néha ránéz az ember, el lehet vele pötyögni. Egy percig sem szabad komolyan venni, csak menni kell, osztani a hs-t, és takarítani a térképen. Tölteléknek elmegy egy-egy komolyabb cím mellé.Bad Pritt:
Toltuk kicsit az általad javasolt műfaj mellett, és egész jó volt splitben, de az autók nagyja és az irányítás gyenge. A single kampányban megszerezhető pontokért és a fizetős autókért kár, de minden nem lehet jó egy GP címben.
Várjuk szeretettel a második részt.
-
AxBattler
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Az semmi, úgy kellett volna, hogy:
"De ma már szabadságon vagyok, mindjárt nekiállok... a végigjátszásuknak!
-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szóval elraktad magadnak. Áha! Nem volt szép ez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez ugy lett volna igazan szep, hogy : "...de mar szabadsagon vagyok, ugyhogy buktatok!"
-
Roland861010
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szégyelld magad ...
Jó pihenést! -
l.skywalker
Topikgazda
Kiment a fejemből a sorsolás. De ma már szabadságon vagyok, mindjárt nekiállok!
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Minek RT bárhova?
-
eL Geri
őstag
Ha jól látom, sajnos nincs Skyshowtime app Xbox-ra.
Van aki pl. Edge böngészőből használja Xbox-on, ez járható út? -
törölt tag
IT TAKES TWO has sold over 16 million copies.
-
-
-
homerhamm
veterán
válasz
Krisz0630
üzenetére
Nem tudom.
Bővebben: csatlakozattok össze egy konvojba, és menjetek mindketten ahhoz a pajtához, ahol el akarod ajándékozni az autót, válaszd ki, hogy bárkinek adnád, azt ha a barátodnál ajándékot mutat gyorsan átveszi.
Őszintén, nem tudom hogy működik-e, de egy próbát megér.
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Az árakat is emeltèk. Eddig 4650 pont volt 5€, most 5170.
-
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nálunk megint variáltak. A megszokott dolgokért kevesebb pontot ad. Viszont bekerültek új dolgok is. Pl itt eddig nem volt olyan, hogy, konzolon játszásért ad pontot. Most már van.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Elkezdtem 2 hete én is.. nem tudom később milyen pontboszukon lesznek esetleg. De egyelőre kb 2 év alatt lesz egy 15 ezres ruhás kupon..
Binges keresés idegölő napi szinten mivel én sose keres semmit minden oldal amit nézek meg érdekel a kedvencekbe van, szóval nekem ami eszembe jut gépelem be ezerrel a bingbe unalmas nagyon.
2 év szenvedés 15 ezerért hát.. -
sith7
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem mondtam, hogy nem elég
, csak aki most áll neki a gyűjtésnek, és csak bing - et használ, annak hosszú idő lesz még fele ennyit is összeszedni -
Krisz0630
senior tag
Sziasztok,
Forza Horizon 5-ben lehet valahogy autót ajándékozni olyan embernek aki a barátlistádon van?Nem találok ilyen funkciót, csak idegeneknek/random játékosoknak lehet?
-
sith7
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ha csak azt használod is, ez akkor is több hónap termése
-
Döglött Róka
veterán

A titok, munkára binget használok. -
oriic
HÁZIGAZDA
Anno 2016-ban lett bejelentve, jövő hónapban végre megjelenik:
Harold Halibut - Release Date Reveal
Stop-motion fanoknak külön ajánlott lesz úgy érzem.
-
Marcsello31
őstag
Nya. A pc az pc. Ott szabad az ember, igaz hogy a teljesítményèrt
Durván megkel fizetni, főleg a mostani gamer nevezetű gèpeknèl, de,
Ha valaki konzolt vesz, az egészet olcsóbban megússza,
Ha elfogadja azt hogy bizonyos dolgok nem műkodnek vele úgy mint pcn.
Viszont csak idő kérdése ès konzolon is megjelenik a szeretett
Játèk. Èn pl nem bántam meg annó a Series S 1tbos vásárlását.
Egy alap pc konfig mellett tökjó.
Èn is pcvel kezdtem. Esetemben 486 gèpekről indulva.
-
szab13
aktív tag
Sziaaztok!
Totál kezdő konzolosként rendeltem egy series S-t, 3 hónap Xbox Game Pass Ultimate tagsággal.Így miért olcsobb az Alzánál így 15-e Ft-al mint a "sima white" ? van valami buiktató?
visszaolvastam és csak egy megerősítést kérek ,hogy jól gondolom-e.
Beüzemelésnél, nem papíron kell keresnem a kódót, ott lesz elektronikusan a konzolban, de meg kell adni bankártya adatokat is. (gondolom pénzt nem von le)
3 hónap után ha szeretném bankártyám terhére havi 4790Ft-ért tovább lehetek előfizető.Ami fontos hogy FIFA legyen online, de ahogy olvastam az ultimate tartalmazza.
Köszönöm
-
eL Geri
őstag
Hm, jön a Diablo 4-be a sugár kővető grafika… de így csak 30 fps lesz.
Azokat kérdezem, akik játszanak már a Diabloval, hogy szerintük mennyire számít a 60 fps az arpg műfajban? Egyrészt a nézet miatt azt gondolnám, hogy nem olyan fontos, de másrészt meg az akció miatt lehet mégis az. -
Dlr
újonc
Világ életembe egér+billel játszottam.. pár hónapja próbálok kontrollerrel, de valami brutál béna vagyok.. van rá bármi esély hogy ezt meglehet tanulni?
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez eddig is volt, nem?
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Frod
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Energy.
Az kell pár komolyabb támadás ellövéséhez, bár én semmi másra nem használtam, csak az ultimate támadáshoz. (Ezt talán a 4? pályán kapod meg - úgyis tudni fogod melyik az)Minden támadás után gyűlik rajta egy kevés, de felvehető ilyen kéken világító cucc is ritkán, azok adnak 1 db töltést rajta. De van skill, ami azt csinálja, hogy a sokkolt ellenfelek fixen energy-t adó gömböt dobnak magukból.
Ja, amúgy egy végigjátszás alatt kb a skill fa felét lehet feloldani, ezzel számolj.
-
AMD Power
titán
Valaki elkezdte rajtam kívül az Evil Westet? A kezelhetőség nem a legjobb, de maga a játék szerintem elég jó lett. Bár szerintem normálon picit nehéznek tűnik.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük a nyereményjátékot!
Erre jelentkeztem is, de most látom, hogy minimum 50 hozzászólás kell, ami nekem nincs meg, pár hete tértem vissza az XBOX világába.
-
homerhamm
veterán
Marshmello anyukája otthon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Redneck
üzenetére
Elsőt, GP-ből szedtem le erre az egy hétre. Nekem sem tetszik annyira, kicsit nyúlós az irányítás, vagy nem is tudom, viszont a fizikája nagyon vicces, a kisbuszokba sokkal jobban belekap a szél a ventilátorokból, mint a lapos autókba, a Barbimobillal majdnem leestem az útról.

-
válasz
Villanyász
üzenetére
Nekem amikor elindítom a Scorn-t akkor mindig bedobja ezt az üzenetet. Játék közben még nem csinálta.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Hot Wheels játék tök jó kis split screen játék, csak a DLC-ket csokorba szedhették volna, hogy ne egyesével szedjen 100+ autót telepítésnél.
Szerencsétlen Xbox azt se tudta épp melyiket írja ki a queue-ba. -
Bep
őstag
válasz
Villanyász
üzenetére
Próbáld meg kábellel. Ha azzal nem csinálja, akkor lehet valami eszköz bezavar neki
-
AMD Power
titán
válasz
Villanyász
üzenetére
Nem gyilkoltad meg mostanában a kontit? Nekem is csinálja egy ideje. Én adtam neki rendesen.
-
Villanyász
tag
Sziasztok! Segítséget kérnék.
Mi az oka annak, hogy bizonyos játékoknál, pl. Starfield, Palworld a játékmenet megáll és kiírja, hogy a játékhoz kontroller szükséges.Megerősítés után a játék folytatódik, minden más (kb. 20) játéknál rendben van. Elemmel akkuval szintúgy, távolság kb. 3 méter. Legfrissebb firm a kontrollereken, ugyanis nem csak az egyiknél csinálja hanem mindháromnál ami itthon van. Az alany Series S. Újracsatlakoztatás is megtörtént. nincs további ötletem -
Gombinyó
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi, pont kellett egy. Ha böngészőben nyomkodod az oldalt akkor bedobott egy 1500ft-os kupont is, amit az applikációban fogad el. Így foxposttal 18k-ra jött ki.
-
raziel01
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
3780 Ft hozzá +3év garancia. Szvsz érdemes lehet.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük a felajánlást!
-
EmThor
addikt
Köszi szépen! Lövök gamepasst + húsvéti leárazást
90es években nőttem fel voodoo és riva tnt kártyákkal, recékkel, bilinear filterrel, nem vagyok finnyás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Playstation 5 lemezes eladó!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát...valami van. De nem az a lényeg, gameplay miatt szerettem, valamint a design és a setting miatt.

2 év szenvedés 15 ezerért hát..
, csak aki most áll neki a gyűjtésnek, és csak bing - et használ, annak hosszú idő lesz még fele ennyit is összeszedni