Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Biztos vagyok benne.
Sőt, az lesz a vicces, ha ügyesebb lesz néhol, mint Te. Játszottam gyerekekkel régen és voltak olyan szobák, amiket kevesebb portálból vagy gyorsabban megoldottunk, mint előtte felnőtt társsal, mert a gyerekfej nem gondolkodta túl.
Most is voltak olyan részek, ahova acsik miatt visszatértünk és amit korábban 10-12 portállal oldottunk meg azt sikerült 7-8-cal is, meg van is egy ilyen acsi, hogy egy szobát összesen 5 portállal oldjon meg az ember 10 helyett, na azon rendesen izzadtunk.
-
Roland861010
veterán
Helló
Próbáltam játszani a FC5-el de olyan szinten villog a játék apró mozgásoknál, hogy rendesen zavar.
Valami ötlet?Gép SX tv samsung 55Q6 más játéknál nincs ilyen.
-
csuvicsuva
addikt
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Atomic Heart gameplay (valszeg leak, mert unlisted a videó)
-
Bad Pritt
félisten
Eltelt lassan 12 év, két generációt váltottunk, de szinte semmit nem öregedett, még mindig a világ egyik legjobb játéka. Fantasztikus egyjátékos kampány, frenetikus koop mód, remek achievementek és audiovizuális tökéletesség, oroszlánrészt a szemnek kellemes, kortalan dizájnnak hála jellemzik a játékot végig, megingás nélkül.
Ha nagyon szőrszálhasogatni akarok akkor a 30fps, a gyér beállítási lehetőségek meg talán a restart hiánya a kopp során lehetne negatívum, de ezek abszolút eltörpülnek a pozitívumok mellett.
Csont nélkül 10/10-es játékélmény, abszolút megérdemelten lett instant legenda. Ha valakinek tetszettek az It Takes Two ügyességi, logikai elemei és nem játszott a Portal 2-vel, az nyugodtan tegyen egy próbát vele. -
thedivision2
aktív tag
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy az XBOX némított mikrofonnál felismeri a hangosabb hangokat (játékban hangos lövés, hangosabb csapattárs), és ezt visszahallják a csapattársaim XBOX party chatben. Ha játékon belül beszélünk, akkor is aktiválódik a mikrofon hangosabb zajokra némított mikrofonnál. Csak akkor hallják vissza, ha némítva van a mikrofon (ekkor engem értelemszerűen nem hallanak, szóval a némítás működik, a konzol hangját veszi fel valahogy), bekapcsolva semmi nem hallatszódik vissza. Van erre valami megoldás vajon?
-
AMD Power
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm szépen! Tudom, illene lenyomni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
persil
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy akkora problema, igy is az egyik kedvenc jatekom.
-
Norb79
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
És valahogy az autókat is jobban diverzifikálja az egyes bajnokságok között, sokkal több az egyedi vezetési élményű autó, pl az egyes évtizedek f1es autói.
Más liga, na. Az FM4-5-6 és a FH2 az sima grindfeszt valóban ezzel szemben. Még ha mai szemmel is vállalható még a grafika, a monotonitás már kevésbé azoknál.
Szóval remélem az FM7ből merít az új rész is! -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
parandroid
félisten
-
AMD Power
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Tudom. Fáj is a szivem érte. Kb 2 éve kaptam ajándékba a sógoromtól a FM7-t. Még el sem indítottam.
-
negyven2
nagyúr
Egy kis érdekességet osztanák meg itt Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban (pontosabban ez Online).
Tegnap felmentem egy kicsit megint, és indítottam egy Quick Job keresést (Online Co-Op küldetés). Talált is egyet, de betöltés közbe csatlakozási hibával visszarakott Free Roam-ban. Ekkor ismét indítottam egy keresést, és be is rakott egyből. Mivel valószínűleg már volt egy lobby játékossal így én már csak a cinematic-ra értem be. Viszont itt jött az érdekes dolog, hogy az láthatóan 60 fps-el ment (van párezer órám az Online-ba, így persze, hogy feltűnő volt a folyamatosság). Majd miután elindult a küldetés, még egy kb. fél-egy percig érthetően jobban futott mint 30. Majd jött egy pillanatnyi akadás, és vissza váltott lock-olt 30-ra. Ilyent korábban is csinált már, de akkor ez pár másodpercig tartott csak. És ugye én csak egy One X-en játszok vele. Vagyis elviekben a játék egy Series X-en talán simán vinné a 60fps-t, ha csak annyit csinálna a Rockstar, hogy kiszedi az FPS lock-ot. Azt már korábban írtam, hogy pl. tört PS4 Pro-n olyan 50 FPS körül is tudd futni a játék.
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nekem a 3 így is az egyik nagy kedvencem a hangulata miatt. Messze nem tökéletes, de nekem nagyon bejött!
-
csuvicsuva
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz
csuvicsuva
üzenetére
A 3-mal kapcsolatban érdemes elolvasni ezt a könyvet (vagy az eredeti forgatókönyvet vagy a képregényt) és utána megnézni a Covenantot, vicces felismerés lesz.

-
csuvicsuva
addikt
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nem akarnek spoilerezni, ha itt leng a levegoben, hogy nekiallsz valamikor, de igen, igy is lehet fogalmazni.
Biztosan veled is volt mar, hogy nagyon tetszik egy jatek, de az utolso x oraban mar "csak nyomkodtal" hogy tul legyel rajta es jojjon a credits. Na ez ennek az iskolapeldaja.
-
Frod
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Az Alien 1 óta a legjobb dolog, ami a franchise-zal történt az Isolation.
(de én sokkal inkább vagyok az első rész nyomasztó horrorának rajongója, nem pedig az akció/hentelős folytatása - bár ha jól tudom, annak több a kedvelője)Evil Within-ek is remekek!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
A legrosszabb, mikor egy szar grindolós acsit szenved ki az ember és utána beint a játék és nem adja meg.
Most sikerült több olyan játékkal is játszanom, amiknél több is ilyen volt, High on Life, Halo Wars. -
csuvicsuva
addikt
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ezért kell bele mindkettō mód,hogy mindketten kussba legyünk

-
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Itt nem a nyomaszto hangulat volt a baj - amit szinte zsenialisan talaltak el - hanem a szimplan tul hosszu jatekido. Van egy viszonylag egyertelmu pont, ahol veget kellett volna erjen, de utana ilyen retesteszta jelleggel huzodik ujra es ujra a "vege".
-
beherit
tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Chromatic aberrationre gondolsz esetleg? Graphicsnál ki lehet kapcsolni, attól nekem is homályosak voltak a szélek.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
beherit
üzenetére
Az nagyon jó volt, de a BadPritt által említett Rebellion féle játék maradt ki, Steamen megvan mindegyik ezer éve.
BadPritt: arra gondoltam.
persil: igen, a nyomasztásból sok tud lenni, ha hosszú. A Hellblade játékideje ebből a szempontból tökéletesen lett belőve (számomra, vannak akiknek rohadt rövid volt).
Apropó, még egy kis PT: Requiem. Gyors kameramozgás közben bizony már nekem is vastagon feltűnik, hogy csak 30 Fps, ellenben nem zavaró, viszont az már inkább, hogy néha behomályosodik itt-ott a környezet és nem a motion blurre gondolok. Ez a dinamikus felbontás velejárója?
-
parandroid
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Látod, tök mások vagyunk, én meg akkor is meglennék vele, ha soha, semmilyen online szolgáltatás nem lenne benne. Rohadtul nem hiányozna. Csak ugye ha ‘kiezreznél’ egy játékot, hogy elmondhasd, hogy na, ez is kész van, akkor belekényszerít az online-ba is. Mai napig epét hányok a gondolattól, hogy az FM7-ben soha nem lesz meg az 1000-hez hiányzó 15 acsi pontom.
De az FH4-ben is 2 eliminatoros acsi hiányzik, kb soha nem lesznek meg azok sem. A borzasztó az, hogy az egyiket nagy kínlódva meg is csináltam, csak ez a bughalmaz nem adta be. p
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
engem az offline része hidegen hagy...azt se bánnám,ha kampány nélkül jelenne meg csak legyen normálisan összerakva online
-
parandroid
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az FM7 messze a legrövidebb az összes motorsport közül. Abból én is mindent végigjátszottam, ami single player content, a korábbiakból még a mai napig pótolgatom be a hiányzó dolgokat. A héten pont FM5-öt játszottam. Kb a kétharmadánál vagyok a 100%-os teljesítéshez képest. Csak az a szomoró, hogy ezekhez a részekhez sem a kiegészítők nem elérhetők, sem az acsik nem kiüthetők, mert lelőtték a szervereket (se tuning, se design-ok, se fotók, se multiplayer). Már persze amellett, hogy maguk a játékok sem kahatók már.
p
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Mindenkepp probald ki!
Olyan hangulata van, ami tenyleg ritka, harapni lehet. Raadasul egy az egyben hozza az eredeti filmek atmoszferajat, kezdve a gepek berregesetol, a kezelofeluleteken keresztul a szamitogepekig.
Az egyetlen "negativum" talan annyi, hogy kicsit hosszabb, mint kellene.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
csuvicsuva
üzenetére
A 2010-es AvP-t érdemes lehet pótolni amúgy, bc és tök jó még mindig.
-
beherit
tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
A 2001-es AvP 2-vel játszottam, az akkor oké volt. Meg kipróbáltam a Fireteam Elite-et, amíg GP-ben elérhető volt, nem nyűgözött le. Mást nem ismerek, de mintha idén jönne valami, nem emlékszem rendesen.
Remélem egyszer tényleg kipróbálod, az elején játszhatsz kicsit biztonságban és nézelődhetsz a hajón, már azért megéri
-
vm93hun
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Odáig még nem jutottam el, még az 1-el sem játszottam.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
beherit
üzenetére
Az Alien univerzumot szeretem, bár az utóbbi néhány évben mindent elkövettek, hogy tönkrevágják, a játékok közül a legutóbbi AvP és a Colonial Marines is kimaradt, ez viszont pont azért érdekel jobban, mert nem a szokvány lövölde, de valószínűleg beletörne a bicskám. Egyszer mindenképpen sort kerítek rá (hogy én ezt mennyiszer mondtam már
). -
vm93hun
aktív tag
We Happy Few-ből kijátszom amit még lehet mielőtt kikerül GPU-ból.
UE4 az ennyire rossz motor, vagy ennyire nehéz rá fejleszteni rendesen? Eddig még nem játszottam olyan UE4-es játékot ami menet közben ne LoD-olt volna 10 méterre levő objektumokat (megjegyzem: Xbox OneX-re készült a játék és SeriesX-en játszom).
-
beherit
tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nekem az Alien Isolation volt az egyetlen játék, amit néha azért hagytam abba, mert éreztem a mentális nyomást. Alapból a hideg ráz a franchise-tól, olyan rideg és fémes az egész, pedig amúgy bírom a terrort. Úgyhogy elképzelhető, hogy nem élveznéd ezt a játékot.
De azt továbbra is tartom, hogy szerintem zseniális az egész és én azóta sem találtam játékot, ami a stílusában felérne hozzá. Olyan szinten adagolja a feszültséget és variálja a tempót, hogy sosem tudni, hogy most egy kicsit enged szusszanni a játék vagy csak úgy tűnik. Az alien is valamiféle mesterséges intelligenciával működik, így minden végigjátszás érdekes. Nehéznek is mondanám a játékot egyébként. -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
sok család lesz születőben itt a PH-n az tuti
-
l.skywalker
Topikgazda
US oldalon élesedett egy Test oldal a Family and Friends Game Pass előfizetéshez, úgy néz ki ez is hamarosan indulhat - ha nem is minden régióban:
Buy Xbox Game Pass Friends & Family — Xbox Game Pass -- Test - 1 Month | Xbox -
AMD Power
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én még a FM6-al sem tudtam végezni... Soha nem lesz vége.
-
h1mpi
félisten
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Rigormortiis
veterán
A következő "betegség", amit találtam, a Lonely Mountains Downhill
-
törölt tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Bár csak aprón láttam pár "javított" (inkább gányolt) példányt, de utána nem voltak bizalomgerjesztők. Alsó plusz gombokra állítanám a helyedben. Illetve megemlíteném, hogy egy ideje már 2 év garanciát ad rá gyárilag az ms.
-
dlor
aktív tag
Alien Isolation téma: 6 éve eljutottam a feléig. Élveztem. De nem volt időm folytatni akkor. Azóta minden évben vagy 2x 3x szor bekapcsolom, hogy tovább játszom de ahogy elkap a dög azonnal elmegy a kedvem. 😃 Kilépek. Valószínűleg újra kellene kezdeni az egész játékot, hogy visszarázódjak.. vagy kellene találnom az egyik szekrényben egy M41A-t 😃
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, Elite 2 Controller gombhibát tud valaki javítani vagy ismer olyan helyet, ahol javítják? RB gomb néha nem reagál.
-
NoOne1976
őstag
Nálatok rendben megy a xbox live? Bekapcsolom a gépet és nem tud bejelentkeztetni. Nincs internet. Közben meg van, mert frissíteni frissíti a játékokat, meg a network test szerint is minden rendben. Egy órája még nem volt gondom.
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Tokeletes! Legyen 60 fps-re opcio, engem ennyi erdekel. Sot, legyen minden jatekban.
Aztan minden jatekos gyonyoruszepen eldonti, hogy fidelity, vagy performance er neki tobbet. De szep vilag lenne.

-
törölt tag
45 perces lesz a Dev Direct.
-
Dinomano
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az komoly... És a látványhoz milyen csúcsmobil kellett?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Dinomano
üzenetére
Nem. Egy teljesen fullos portja van androidra/ios-re.
És még az irányítás is teljesen jó.
De pont ettől (is) remek ez a játék, hogy esélyed nincs a dög ellen. Ha meglát, véged. Később, amikor már nálunk lesz a disznóperzselő, lesz egy kis esélyünk ellene, de engem nem is ő, hanem a working jack-ek idegesítettek inkább a hülye hangjukkal.
-
.LnB
titán
A The Stanley Parable: Ultra Deluxe kiadás, tartalmazza az alap kiadást? Mert azt hallottam, hogy egy nagyon más játék, mint az eredeti. És gondoltam a teljes élményért, az eredetivel kezdeném. Vagy elég a Deluxe?
Tárgytalan. Beleolvastam Grath tesztjébe, és meg is találtam a választ. -
Dinomano
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem tudtam, hogy volt mobilra is. Valami rövidített átirat volt?
-
Dinomano
őstag
válasz
beyruth82
üzenetére
Az idegtépő része miatt élvezném is... Eleve Alien franchise, retro sci-fi... Emiatt a setting nálam csillagos ötös. Viszont nagyon tud idegesíteni, ha nem ismerhetek ki egy játékot, és nem kőbe vésett a játék által szabott szabályrendszer. Szóval felejtős lesz. Max. megnézek egy végigjátszást. Scorn-t pl. nagyon vártam, de a vége az lett, hogy megnéztem egy végigjátszást. Ott az volt a bajom, hogy a játék első órájában alig tudtam valamit csinálni, szinte csak rohangáltam ide-oda, és nem jutottam előrébb, illetve ha igen, csak nagyon lassan.
-
pzstm
titán
Ha valakit meg erdekel, Skull and bones ujra halasztva…
[https://www.eurogamer.net/ubisoft-cancels-three-unannounced-games-delays-skull-and-bones-again] -
Rigormortiis
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Szerintem az előző generáció egyik legjobb játéka az Alien Isolation. Konzolon aztán mobilon is többször végignyomtam. Imádom. Az a trükk, hogy nem kell taktikázni. Rohanni kell, aztán vagy elkap, vagy nem, de azt semmiképp nem lehet a játék szemére vetni, hogy szkriptelt, mert nem az
-
beyruth82
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
"az alien fejhallgatója rosszul volt beállítva."😂😂😂
Vagy lehet épp túl jól 😀 -
beyruth82
veterán
válasz
Dinomano
üzenetére
Isolationt én emiatt hagytam abba több mint felénél. Mentési rendszer nagyon rossz és volt, hogy 50 percnyi játék veszett kárba mikor rámtalált az alien mert ritkán lehet menteni benne. Félbe is hagytam mert nem volt kedvem harmadjára is neki allni annak az 50 percnek. Volt egy rész ahol akármit csináltam mindig elkapott. Egy szekrenybe kellett elbújni majd amikor elment kijönni. Ahogy kijöttem mindig visszajött a szobába es elkapott. A játek során szinte végig guggolva közlekedtem mégis meghallott általában ha a közelben volt. Néztem yt videókat de a hardon játszó streamernél (én easyn toltam) nem jött vissza a szobába ahol nálam mindig. Simán ki tudott setalni ráadasul ő szinte sose guggolt, volt hogy nagy futva trappolt meg se hallotta a közelben lévő alien, engem meg guggolva is. Ezeket sose ertettem hogy lehetségesek mikor ugyan az a játék?Pedig maga a hangulata nagyon tetszett Félelmetes volt és idegtépően feszült a légköre. Ha nem 50 percnyi játékot kellett volna újra csinalnom akkor addig próbáltam volna amíg nem sikerül de így feladtam.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Dinomano
üzenetére
"Alien Iso. nagyon érdekelne (X360/PS3 éra egyik legszebb játéka), neki is álltam egyszer. Ott nem a para faktor idegesít, hanem az, hogy nehéznek találom. Kiszámíthatatlan számomra az Alien viselkedése, és idegesít, hogy egy alap emberke simán lenyom."
Ajjaj, ez nem hangzik jól. Bár a jó múltkor a Visage-et is először szapultam, aztán csak berántott, pedig ott is hullottam (olykor-olykor már a hajam is) rendesen. Evil Withinekkel is mióta szemezek, te jó ég.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
jó lenne,ha motorsport tavasszal kijönne...legalább nyáron összerakják az online-t a communityvel és ōsszel-télen már lehet csapatni

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Plazma TV topic
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Pánik a memóriapiacon
- Temu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sőt, az lesz a vicces, ha ügyesebb lesz néhol, mint Te. Játszottam gyerekekkel régen és voltak olyan szobák, amiket kevesebb portálból vagy gyorsabban megoldottunk, mint előtte felnőtt társsal, mert a gyerekfej nem gondolkodta túl.
Valamiért úgy értelmeztem, hogy a képernyő két szélére gondolsz. My bad. 

De az FH4-ben is 2 eliminatoros acsi hiányzik, kb soha nem lesznek meg azok sem. A borzasztó az, hogy az egyiket nagy kínlódva meg is csináltam, csak ez a bughalmaz nem adta be.
IntelKiller7