Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent_007
tag
-
persil
nagyúr
válasz
beyruth82
üzenetére
"Div2-vel soloban ha a story megvolt (és a dlc is) akkor már csak annyit lehet csinálni"
A ket reszben eltoltott x ezer ora utan kb. sejtem, hogy nagyjabol mit lehet csinalni.
Keves jatekban van ennyi tartalom egyebkent.De nyilvan gyakorlatilag csak lovoldozol otos szinten is, meg 300 oraval az endgame-ben is, ez teny. Ezeknel is, mint sok mas jateknal, inkabb az a kerdes, hogy beszippant-e a mufaj. Ha igen, akkor sok szaz ora utan is talalni olyasmit, amit elotte sosem latott az ember, ha meg nem, akkor 10 ora utan dogunalom es onismetlo.
-
Steve1207
veterán
válasz
BeastMode
üzenetére
Itt elég szép fórum kerekedett ki, elég új téma és valami hiba van főleg SX-nél. Szóval, ha minden jól van amúgy beállítva egyébként a következőket nézd meg.
Kikapcsolod teljesen, falból kihúz, vársz kicsit, vissza, megjavul-e. Vagy megnézed másik hdmi-n mit produkál. Ha van a közelben monitor előtte még azon is érdemes lehet, ha van rajta hang kimenet és ellenőrizni. Vagy nyomsz egy hard resetet, mert sokaknál ez megoldotta (ellenben van, akinél visszajött).A legszebb, hogy itt is a samsungosok szívnak a legtöbbször átkattintgatva, fórum első hozzászólásaiban pl az van, hogy sony tv-vel baromira nincs hibája csak a samsunggal (csak egy példa, nem kell mást belekverni
) vagy hogy másik hdmi porton meg van hang gond nélkül stbstb.Szóval nézd meg a fentebbieket, bajlódásmentes sorrendben soroltam a nehezebbekig, ha úgy se akkor utánanézünk még.
-
BeastMode
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Beletrafáltál, igen.
-
beyruth82
veterán
válasz
persil
üzenetére
Igen azt gondoltam, hogy más a ket játek csak arra céloztam, hogy mindkettő open world játék amik az esetek többségében előbb vagy utóbb önismétlésbe torkollnak. Witcher 3-nál azt mondják nem így van.
Div2-vel soloban ha a story megvolt (és a dlc is) akkor már csak annyit lehet csinálni, hogy újrajátszani a küldiket nehezebb fokozaton vagy a napi bountykat, challengeket teljesíteni ami egyenértékű egy ac-s random ai-s küldivel tehát önismetlődő és dögunalmas a 6. utan kb.
Lehet menni még dz-be mások ellen online de ez az én esetemben annyit jelentene, hogy 3 masodpercenként megölne egy nálam sokkal jobb játékos. Tehát a story móddal sajnos nálam véget is ért a játék.
(#100690) consono
Januárban el is kezdem

-
consono
nagyúr
válasz
beyruth82
üzenetére
Én egyszer már végigtoltam a Witcher 3-at, most a frissítéssel megint beleszaladt már 30 óra
De persil jól mondja, teljesen más játék, mint az AC-k... Illetve kicsit lassan indul be, az elején még nem annyira open world a dolog
Viszont ha bejön az alapjáték sokáig el leszel vele, ráadásul ott a két DLC amik gyakorlatilag két plusz játékot jelentenek. -
BeastMode
őstag
Sziasztok!
A mai napon lettem egy Series X büszke tulajdonosa.
Minden király (lenne), de azt vettem észre, hogy játékok közben nincs hang, a főmenüben viszont minden oké.
Ez mitől lehet? -
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm, a GP az nem gond, mert én a Destiny 2-vel tolom, ők pedig a MC.
Akkor amit írtál, az igen jó hír, mert "csak" egy SS-t kell vegyek és tud mindenki játszani az eddig megvásárolt tartalommal.

-
persil
nagyúr
válasz
beyruth82
üzenetére
Mondjuk itt kihangsulyoznam, hogy egy assassins creed-nek meg az witcher-nek az eg vilagon semmi koze egymashoz. Utobbi csak akkor "lesz" nagyon jo jatek, ha erted mi tortenik korulotted, mert az egy igazi rpg, rengeteg(mondom rengeteg) parbeszeddel. De, ha szereted a mufajt, akkor valoban az utobbi sok ev legjobbja.
Div2-ben meg 100 ora az epp csak a tutorial, az ilyen live service looter shooterekben akkor kezdodik a jatek, amikor letoltad a sztorit.

-
beyruth82
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Igen ezzel én is így vagyok. 160 órából az utolsó 20 amikor fast traveleket és kérdőjeles helyszíneket szabadítottam fel már szenvedés volt. Amikor abbahagytam még csak gondolni se bírtam arra, hogy belekezdjek a Valhallába pedig eredetileg az volt a tervem letolom egyből odyssey után.😀
Majd jövő tavasszal esetleg. Most a division 2-őt játszom, illetve már a kiegészítőjét a warlords of new yorkot de az is kezd egyhangúvá válni így 98 órányi játék után

A witcher 3 ami régóta áll könyvtáramban és izgatja a fantáziám a next gen frissítés óta bár az is open world de azt mondják sokan az mégse válik unalmassá annyira jó játék. Meglátjuk. 🙂 -
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jogos!

-
l.skywalker
Topikgazda
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nálunk, igen, 3 éves.
Ha az új SS-re is belépek, akkor a home-olt masina is menni fog rendben? -
prokxy
veterán
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni: adott egy SX-em, home-olva jóbarátom SX-ével.
GP-ben használja nálunk a 2 gyerek a Minecraft-ot, hozzá vásárolt add-onokkal, térképekkel.
Megoldható az, hogy ha veszek a gyerekeknek egy SS-t és megosztom családon belül vhogy a GP-t, ezáltal elkerülve, hogy a pár 10e Ft-nyi Minecraft világok, stb ne vesszenek el?
Ha kell, veszek rá nekik gold-ot, stb, csak ezek a vackok maradjanak meg...Vagy van erre vmi módszer? Én accoumtomra vannak megvéve.
Köszönöm,
Krisz -
Azt tudja tudja valaki, hogy a csökkentett méretű Valhalla kijött-e már? Neten azt találtam csak ~40 giga lesz a frissítés után a 70 valami helyett, ezt írták dec 9-én, hogy 1 héten belül. Erre most leszedett 110 gigát és ez csak az alap játék, ez nem 70. Még szedi a 3 dlc-t is, darabja 10-14 giga. Pár játék törölve lett miatta. Akiknek megvan, nektek mennyit foglal?
-
persil
nagyúr
válasz
scream24
üzenetére
Nekem semmilyen szerencsére, de ha lenne sem jutna eszembe. Nem minden van odabetonozva a közhiedelemmel ellentétben és abból a több milliárd(!!!) alkatrészből nem minden keszült ám öntöttvasból.

Nem azt mondom, hogy belefújsz egyet és minden is kiszakad, de ez a "leviszem a műhelybe oszt jó' odafújok a kompresszorral faszán" éleg cro-magnoni megoldás, a pókot sem lángvágóval űzöd ki a lakásból.
Vannak eszközök, amibe nem fújkálunk bele kompresszorral, ez common sense, semmi több."víz/olaj okozhat gondot"
Méghozzá picit nagyobbat is, mint egy kis por, ami ellen ugye tankkal szeretnénk harcbaszállni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Ezt normális esetben megoldják azzal, hogy az adott funkció egy gombnyomással ki- és bekapcsolható. Mert ugye az lenne a lényeg több eszköznél, hogy nem feltétlen akarsz mindent egyszerre használni.
Nálam is van itthon egy Samsung. Tavalyi 9 -es. Az csak akkor csinálja, ha a forráson van hagyva kikapcsoláskor. Máskor nem.
Korábban volt hogy arra dugtam minden friss konzolt, és nálam szerencsére nem volt ilyen probléma.
Szerk.:
Azt akarom ezzel mondani, hogy tök jó ha kitalálnak okos funkciókat/eszközöket, csak akkor azok tényleg legyenek is okosak...Mert a teljes vezérlés reális igény lehet, ha több együtt használsz. Akkor viszont már nem, ha például 2 konzol is rá van kötve a TV -re.
-
Steve1207
veterán
válasz
scream24
üzenetére
Elég, ha egy szalagkábelt olyan szögben kapsz el, hogy lerántja (nem mintha sok lenne benne, de van kb 1-2 ebben is még nem eldugott helyen úgy emlékszem a teardownokból), vagy letöri a venti egyik lapátját. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de pont elég.
(#100667) ρσгτσ: de pont ez az, hogy úgy kellene funkcionálnia, ahogy írod, de valamiért nem és ez okozza

-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Az csak akkor lesz megoldás, ha a távirányító kapcsolgatja. Bár nem tudom nála mi okozza, de mindenképp meg kellene néznie azt is, amit te linkeltél feljebb.
"Normál" esetben csak akkor kellene bekapcsolnia Samsung TV -nek a konzolt, ha azon a forráson kapcsolod be, amire az Xbox van kötve. Az se normális dolog, ha az összes fenti funkció ki van kapcsolva, de úgy már a nagy problémából vállalható hiba lesz.
Az mégsem normális dolog, ha az ember bekapcsol egy TV -re kötött eszközt, akkor a TV minden mást bekapcsol mellette. Úgy, hogy egyébként ezt nem akarja a felhasználó.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pedig ezt írják samsungoknál több helyen is, hogy megoldja, redditen is téma és ott is bevált megoldás (elméletileg eltűnik az xbox ikon a device listában, csak simán a port marad vagy ilyesmi, ha minden ok). Box-on érdemes azért be- majd kikapcsolni a cec funkciókat megint, mert nem mindig érzékeli és tolni egy restartot. Tv-n ugyanez, mert alapvetően ez a funkciója okozza.
Lehet érdemes lenne még azt megnézni, hogy ezeket elvégzed, kikapcs mindkét eszköz és kihúzod a falból 1 percre. Beállítások megmaradnak, de tv-nél, box-nál is volt már, hogy megoldja a gondokat. Bár hirtelen csak LG-nél rémlik más esetben, hogy segített, ott is az okozta, hogy ilyen "gyorsindítással" indul, nem volt elég a sima újraindítás se, aztán a falból ki-be után jó lett. Több tippem nincs, ezekkel kell bohóckodni sajnos.
(#100657) persil: az a baj, hogy ez a samsung hülyesége (vagy együtt a box-szal), mert bármilyen más eszköz mellett is bekapcsolja a box-ot.
-
persil
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Akkor az valami hiba-fele lehet. Ha ki van nyomva a funkcio, akkor nem szabadna neki.

-
Gaboman
nagyúr
Szeretném megkérdezni mivel takarítjátok ki a Series X-et?Sűrített levegős spray vagy esetleg kompresszorral?
-
persil
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amiota elektromossagot hasznal az emberiseg, azota a vilag faszsaga ez a kihuzogatas, a mellett, hogy konkretan nulla haszna van, legalabb tonkretehet ezt-azt.
Foleg hdmi-vel, amit bekapcsolt eszkozokbol szeretnek kihuzogalni az emberek, aztan lehet pislogni, amikor valami tonkremegy.
Kapcsold ki a funkciot es kesz. 🤷
-
Steve1207
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azzal csak hazavágod a hdmi portot akár az xbox-on, akár a tv-n, mert arra is volt már anno példa más eszközöknél ilyen miatt, jobb kerülni a bajt
Amúgy írták fentebb, hogy az univesal remote-ot kell kikapcsolni, itt is azt írják, hogy emiatt kapcsolgat be az xbox, azt már nézted? [link] -
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ki lehet ezt kapcsolni.
-
Segítsetek kérlek:
A gyerekek karácsony óta nyomják a Lego SW-ot Series X-en, ma reggelre az egyiknek teljesen eltűnt a korábbi játékállása.
Hogyan lehet?
Elnyomkodott valamit és felül írta egy üres állással? -
Rigormortiis
veterán
Arra jutottam, hogy ha nem akarok xboxozni, akkor kihúzom inkább a HDMI kábelt a gépből, akkor nem tudja a tv bekapcsolgatni.
-
beyruth82
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem az enyém se jobb. A helyszínt ahol a nyom van mindig írja a menüben az adott kultistánál de sokszor zavaros vagy épp hiába megyek oda nem találom azt a küldit vagy tennivalót. Én bizony ilyenkor yt videózni szoktam, szégyen vagy nem.

Még yt videóval se volt egyszerű az összeset fellelni és likvidálni de a kultista vezetőhöz nem is kell mindegyiket. Ha megis felszámolod az egészet akkor a 6-os csapatonként (branchenként) kapsz egy achievmentet de ennyi. Nem biztos megéri az erőfeszítést. Volt egy akiért vagy 10 percet kellett hajóznom a térkép leges legszélére
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
BF5-ben lehet offline játszani? Nem feltétlenül offline játék a célom, de a repülőzést szeretném gyakorolni, és nem az online társak kárára
Nem találtam meg az igazi beállÍtást sajnos.
Esetleg egy logitech extreme3D joyjticket felismer az xbox? -
beyruth82
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vagy egy feljegyzésen találod meg. Van olyan akit úgy találtam meg, hogy egy piacon a fegyverkovácstól kellett megvennem a tekercset amin a rá utaló nyom volt. 😀
-
beyruth82
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Igen olyan nekem is volt

Ugyan így voltam vele én is. Legalább nem kellett keresgélni. -
csuvicsuva
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
A lényeg, hogy megvolt, de hullania kellett. Egyébként én is meglepődtem. A kedvencem mindig az volt, hogy a random kérdőjel tisztogatásban nem egyszer előfordult, hogy kiírta a játék: Cultist defeated. Mondom jól van, ezt sem kell már megfejteni, hogy hol rejtőzhet. -
Zoolee19
senior tag
Üdv mindenkinek!
Van olyan tag aki nyomja a Diablo Prime Evil Collectiont?

Nem bírtam ki hagyni, és le csaptam rá főleg mert kötelező darab.
Közben nyomom az Immortalt teleon/pc-n felváltva.
-
beyruth82
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Sajnos vannak olyan kultista tagok akiket eldugott papiruszok, feljegyzések alapján tudsz megtalálni. Én ilyenkor írtam be youtube keresőbe a branch nevét amelyikbe a tag tartozott és ki is dobta mind a 6-ot hol lehet felkutatni, megtalálni (azt hiszem 6-os csoportonként vannak branchba szerveződve). Annyit mindenképp érdemes megcsinálni, hogy eljuss a kultisták fővezéréhez (ehhez nem kell az összes kultistát felkutatni). Meg fogsz lepődni ki az és ott is sorsdöntő választás elé állít a játék. 🙂
-
Agent_007
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi, áttúrom újra a játékot.
Forma 1 után újabb sportot keresünk a gyerekkel ahol egymás ellen játszhatunk.
-
Agent_007
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ma kezdtem el az AC Odyssey játékot - ámulok-bámulok, nagyon tetszik!
Korábban ment a diskurzus, hogy mennyire kidolgozott a kép/megjelenítés - hát, nálam maximálisan 4igen.
Más: segítsetek, légyszi: csak én vagyok vak vagy a Fifa 22 (GPU) valóban nem engedi a 2 kontrolleres egymás elleni játékot? Köszi.
-
David09
csendes újonc
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem 2 tippem van még.
Az első, hogy a mindkét konzolnál a képmódot auto. Game Moderól állítsd át sima Game Modera.
És akkor mindig Game Modeban lesz az a HDMI port, nem fogja kapcsolgatni.
Utána az Xbox video beállításainál, ahol a HDR-t, Dolby Visont, VRR-t is be lehet kapcsolni, ott az Auto Low Latency Modeot (ALLM) kapcsold ki. Ugyis fix Game Modeon lesz, hátha ez kavar be.
Nekem is volt ez a probléma, de ezek amiket írtam, meg amiket a többiek írtak megoldotta. -
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
kiezTe90
üzenetére
Grafikai beállításokban a textúra streaminget kapcsold ki és úgy nézd meg. Elméletileg ez sokat dob rajta.
Ha nem válik be, akkor a másikféleképp csatlakoztasd a netre, mint most, hátha, meg majd nézz meg más játékot is. Szerintem a játék okozza, plusz írták, ha lassú szerverre csatlakozik az is baj lehet. Amúgy ünnepek vannak, mindenki otthon gyerektől kezdve. (Btw, router restart volt?) -
ρσгτσ
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Kiszeded a bemenetekről (HDMI) a konzolokat és újra csatlakozod, akkor is csinálja?
-
kiezTe90
senior tag
Segítsetek mert ma már majdnem földhöz csapkodtam a gépet. (Series X)
Játszok most a COD MW2-vel és egy 2 hete kb. rászokott, hogy nagyon durva laggjaim vannak. Rendes megáll a játék ilyen több másodpercre. Rákérdeztem az MW2 topikba, többen írták, hogy náluk semmi probléma.
Megnéztem az Xbox-on, a netkapcsolat azt írja hogy rendben. Újratelepítettem a játékot. És a hiba csak ugyanaz.
Szóval szerintetek? Létezik, hogy gondolt egyet és valami megadta magát? Több játékkal hírtelen nem is teszteltem, de pénteken lesz időm fogom. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mondjuk a tv is állandóan kapcsolgatja ki-be a játék módot.
-
Boatesz
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szia nekem is volt ilyen problémám, 8 széria samsung tv van. Én az univerzális távirányítóknál kitöröltem mindkettöt. Az elsö bekapcsoláskor automatikusan felismerte és társította.
-
.LnB
titán
válasz
Steve1207
üzenetére
Jaja.
Köszi.
Főleg tőlem szokatlan ez, mert sose szokott érdekelni egy achi/trófea se. De amikor nekiálltam a sztorinak újra, fejembe ötlött, hogy maxolni kellene. Emlékeztem rá, hogy elég kemény. Ezért rendesen fel is készültem rá: [kép]
Voltak nehezebb pillanatok, de nem frusztrált csak nagyon ritkán.

Nagyjából másfél hónapig tartott.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Xbox:
Beállítások --> Általános --> TV és kijelző beállításai --> EszközvezérlőPS5:
Beállítások --> Rendszer --> HDMI --> HDMI eszköz csatolásának engedélyezése
Samsung TV nálad (elvileg):
Beállítások --> Általános --> Külsőeszköz-kezelőSzerk.:
A TV -n tuti alapból be van kapcsolva. Ahol ki van kapcsolva, ott nyomnék egy bekapcsolást majd kikapcsolást.Minden problémát valószínű nem fog megoldani, mert egyes TV -k, illetve márkák PS -sel és Xbox -szal is produkálnak marhaságokat. Megoldás nem nagyon van rá a másik oldalon sem.
-
Koza
csendes tag
Sziasztok.
Elég kezdők vagyunk xbox téren ezért kérek segítséget. Van egy series x masina és mostmár ultomate pass is, de sajnos nem tudom hogy pl. Forza Horizon 5-ben hogy tudok multizni vagy esetleg barátokat szerezni.
Másik nagy gond hogy Call of Duty Modern warfare jaték meg van lemezen és csak a kampányt tudtuk végig játszani. Sajnos hiaba van 180 gb letöltve a játék menüjében azt irja hogy nincs telepítve de a konzolon minden telepítve van. Ez azért lenne fontos hogy tudjunk katszani a special ops-al, vagy csak egyszeruen a még mem létező barátokkal multizni.
Valaki kérem segítsen. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
HDMI CEC -et a TV -n is kikapcsoltad? Illetve mindkét konzolon kikapcsoltad, csak az Xbox -on?
Mert ha ezek ki vannak lőve, akkor csak olyankor kellene bekapcsolnia az Xbox -ot, ha előtte azon a forráson kapcsoltad ki a TV -t. Más esetben nem.
Bár nekem PS -en is mindig ki volt lőve ez a funkció, szóval nem tudom mennyire kavarhat be. Viszont múltkor én is teszteltem, átdugtam őket a Samsung -ra, és HDMI CEC nélkül nem kapcsolgatták egymást.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ez már egy "régebbi" Samsung-Xbox probléma. Mindegy, hogy be van -e állítva a HDMI CEC bármelyik eszközön.
Elvileg nem kellene bekapcsolnia, ha másik forráson/bemeneten kapcsoltad ki előtte a TV -t. Úgy is bekapcsolja, ha például PS -en volt, vagy a TV adást nézted, mielőtt kikapcsoltad?
Szerk.:
Legalábbis gondolom, hogy Samsung TV -ről van szó(?). -
Rigormortiis
veterán
A HDMI cec kikapcsolása nem oldotta meg a problémát, pedig tuti a tv lesz a ludas, mert ha csak a tv-t kapcsolom be, az egyből bekapcsolja az xboxot (a ps-t nem).
-
Rigormortiis
veterán
Ó, hogy nekem mennyire hiányzott a Gears és a Halo az elmúlt jópár évben
Amúgy az is szuper, hogy ha akarom, tabon is tudok játszani a GP-s játékokkal, kipróbáltam, remekül működik.Már csak az kéne, hogy az Elden Ring is kerüljön be az előfizetésbe
-
parandroid
félisten
válasz
David09
üzenetére
Elvileg beváltható. Jó pénzért megy, de fogalmam sincs, pontosan mennyiért. Gyakorlatilag az egyetlen módja, hogy valaki még accounthoz rendelje a játékot. Ugyancsak elvileg, de redeemnél meg tudod nézni, hogy pontosan mi a kód, illetve, hogy él-e még, anélkül, hogy beváltanád.
p
-
David09
csendes újonc
Ha már ma úgyis ennyi hszt írok, mint még eddig soha

Van egy Forza Motorsport 7 kódom, még 2019-ből. Így, hogy eltünt a storeból be lehet még váltani?
Ha igen, van még valami értéke?
A játék kódok le tudnak járni? -
Rigormortiis
veterán
Próbálom elindítani a Gears 4 kampányát, de nem engedi, mert állítólag nem tud live kapcsolatot létrehozni...pedig van kapcsolat. Mi lehet a baj?
-
parandroid
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Időszakosak a licenszek, néhány év alatt lejár, utána nem árulhatják, ezért eltűnik a store-ból. Csak annak elérhető, aki megvette addig, amíg lehetett. Vagy marad a lemezes opció, ami a te esetedben nem pálya a Series S miatt.
Most az a hülye helyzet van, hogy vagy 2 éve csúsznak az új Motorsporttal, a régi meg már kifutott, szóval a flagship játékból semmilyen verzió nem elérhető. Egyszerűen balfaszok sajnos, erre nincs más szó.
p
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Lejártak a jogdíjak.
-
Rigormortiis
veterán
Hogyhogy nincs fent GP-ban egyik Forza Motorsport sem?
-
David09
csendes újonc
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Samsung tv-n beállítások, általános, külső eszköz kezelőben van úgy emlékszem. Anynet+(HDMI-CEC).
Nálam is baj volt vele és kikapcsoltam. -
parandroid
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem lehet, hogy a ps automatikusan bekapcsolja a tv-t, a tv bekapcsolása meg automatikusan bekapcsolja az xboxot? Húzd ki az xboxot a tv-ből, ha úgyis csinálja, akkor marad az intererencia, ami elég vicces jelenség lenne, de nem teljesen kizárható.
Lemaradtam, látom Wesder, és David09 kolléga is ere gondoltak. Tényleg, Wesder megint Wesder lett? Nem is figyeltem…
p
-
David09
csendes újonc
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A HDMI-CEC csinálja szerintem.
Bekapcsolod a Ps-t, az küldi a jelet a Tv-nek, hogy kapcsoljon Game Modeba. A Game Modeban meg a Tv küldi a jelet a boxnak és bekapcsolja.
Kapcsold ki az egyik konzolon a HDMI-CEC-t, vagy egyik konzolnál rakd át azt a HDMI-t automatikus Game Moderól simán Game Modera.
-
vicces
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
nekem anno még a régi xboxot a telefon kapcsolta be ha elkezdtem nagyban netezni rajta és beindult az adat forgalom a wifin.
gondolom a kontroller ugyanazt a frekit használja és a box bekapcsolása nem túl bonyolult jelsorozat a bekapcsoláshoz.
azt hittem ezt az új gen már nem csinálja. legalábbis a series x nekem még soha sem produkálta amióta megvan.
szerintem semmit nem tudsz csinálni egyébként.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hogy mit csinál a micsoda?
Nekem ilyet nem csinál, már csak azért sem, mert a DualSense BT-vel kapcsolódik a PS-hez, Xboxban meg nincs BT, hanem Xbox Wireless-t használ a vezetékmentes kapcsolathoz.
Nincs bekapcsolva véletlen a HDMI-CEC?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).

Viszont ha bejön az alapjáték sokáig el leszel vele, ráadásul ott a két DLC amik gyakorlatilag két plusz játékot jelentenek.

Sosem ertettem az ilyen vegletekig force-olt megoldasokat(plane, ha nem is olyan borzaszto jo...).
volt itt is ,hogy megigértem a 2 éves szülinapjára kifújom levideózom. De bevallom őszintén pont le ......
Köszi.