- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
-
spanglee001
addikt
válasz
Bence3111 #28019 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, most játszani akarsz vagy várni?
A pénztárcádnak megfelelően tudsz választani, nyilván a drágább a jobb, de ami mindent visz az a PC, árban is lazán 500felé lehet kúszni vele, de ha semmid sincs, attól nyilván jobb a x360, nemhiszem, hogy egyhamar sokat esne az áruk az új konzoloknak bár nem vagyok egy Orákulum. -
spanglee001
addikt
válasz
Bence3111 #28006 üzenetére
Ki kell próbálnod, csak úgy tudod meg hogy milyen.
Nekem van pc is xbox is, nos az xbox pont tegnap lett 3 hónapja hogy nálam van kinectel együtt.
kb 10 órát ha használtam, számomra hatalmas csalódás a kontroller.
viszont kormánnyal tetszik a játék, a kinectel szintén elvagyok, ha nem lenne pc-m akkor, tuti megszoknám a kontrollert is, de így esélytelen. Másik előnye hogy olcsóbb mint a pc, ha csak annyid van pc-re, mint amennyit xboxra költenél, akkor felejtsd is el, mert annyiból játékra való pc-t nem tudsz összehozni, de ha el vagy eresztvemindenképpen PC a tuti, ahhoz rakhatsz kontrollert, kormányt mindent amit akarsz, sőt a játékok is majdnem mind van pcre, kivéve gta5 és a halo ami nekem hiányzott. De a másik a grafika, egyből néztem az options menüt, hogy miez a "hányás", dehát a grafika az adott azt kapod amit látol, mindenképp nézz meg valakinel egy xboxot, milyen a grafika a játékoknál, milyen számodra a kontroller, bele ne ugorj tudatlanul, mert nem olcsóság és könnyen megbánhatod.
-
skylaner
senior tag
válasz
Én nemrég adtam el az asztali gépemet és vettem helyette egy Xboxot.
Sokkal kényelmesebb a fotelből/kanapéból játszani
Nem kell telepíteni, grafikával szenvedni, állandóan jobb VGA-t, procit venni
Csak beteszed a DVD-t és megy, vagy ha van rendes HDD-d akkor letudsz tölteni egy csomó játékot és még a DVD-vel sem kell szenvedni
A Kinect is jó móka főleg ha többen játszatok egyszerre, el lehet vele ökörködni.
FPS játékot még nem próbáltam, az biztos nem lesz először egyszerű. -
Vagaba
tag
válasz
a kontrolleres kérdésre bizony úgy kapod meg legegyszerűbben a választ, ha valahol, mondjuk egy havernál kipróbálod. ha itt most valaki azt mondja neked, hogy fú de jó, azzal kb. semmit nem árult el.
egyébként meg mit szeretnél venni, gépet, vagy xboxot? ez tényleg csak rajtad múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest