- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
-
eszgé100
őstag
válasz
raziel01 #21694 üzenetére
lol, ezeket már egy mosógép is tudja, egy kicsit több mindenre gondoltam, pl online szolgáltatások, és hasznosságuk.
orichalcos: uk-ban élek, és uk accom is van, de az igazat megvallva még soha nem használtam semmire ezt a gépet, pedig már megvan vagy másfél éve. goldom sem volt még, nem tudom, hogy megéri-e, de azt hallottam, hogy egy csomó minden csak azzal megy, de hogy pontosan mik arról lövésem sincs. valami ilyesmi infókra lenne szükségem, tényleg restellem, hogy nem bírom normálisan megfogalmazni
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
tud valaki olyan oldalról, blogról, ahol le van írva, hogy játékon kívül még mire lehet használni egy xboxot?
-
eszgé100
őstag
még egy kérdés, mint korábban írtam, nekünk régi gépünk van, és úgy hallottam korábban, hogy ha játék után hagyjuk egy kicsit üresben járatva, akkor kisebb eséllyel hibásodik meg. ez így van ugye?
-
eszgé100
őstag
srácok,
nektek mennyi ideig tart leölteni egy demót? a Forza4 demóját töltöm, de már kb 6x kezdte előről. 20Mb-es netem van, és folyamatosan van net
-
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
lakótársam kapott egy xboxot az egyik haverjától, de ez egy régi darab, ahogy az első hsz-ben olvastam és nincs rajta hdmi csatlakozó. ezzel kapcsolatban annyi kérdésem van, hogy lehetséges ebből a régi gépből kicsikarni valahogy hd felbontást? jelenleg valami analóg szutyokkal (rca?) van bekötve, de 42 colon a PAL felbontás olyan ronda, hogy azóta sem kapcsoltuk be, a hd opciót meg nem lehet állítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest