- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bp.-i volt, kisker garival. aproneten volt, 50k-t kért érte, de e-mailben ajánlottam neki 40k-t. 45-öt írt vissza, de közben itt megalkudtam egy Sapphire X800PRO VIVO-ra, így nem akartam visszalépni, de a kísértés nagy volt, ezt meg is írtam neki, erre Ő vissza írta, hogy 40k.
mondtam neki, hogy nem lépek már itt vissza, de ha tudok vevőt szólók.
ennyi -
screwdriver
tag
hát már buknék rajta rendesen. amikor a 850 hirtelen beugrott sikerült eladnom egy x1600pro agp-t. mondjuk az télleg zsír volt 22 hó garival, épp hogy próbáltam.
nagyon szép 2d képe van de gaméban nem éri el azért az xt-t
egyébként az én komoly fejemmel, de most nem viccelek...ennek a két karinak a teljesítménye nekünk itthon elég lesz jó darabig.
itt a ph-n azért mostanában tűnnek fel jó áron ilyen karik, sőt még le is szólják az eladókat, hogy drágán adjáktehát segítenek neked alkudni
nem néztél körül? -
screwdriver
tag
hát most a másik cumóban épp nincs ram...de lassan az enyémbe megjönnek a kiszemeltek...és akkor átadom a gyereknek a 2. számú pc-t.
A mostani 400@480-500 2,5-3-3-6 os twister ramjaimmal, és futhat benne a régi 2,4-es p4 ht-mBírja a 275-ös fsb-t a kicsike. Csak a másik abit lapom 250-ig megy
de jó lesz az így egy x800xt-vel
-
screwdriver
tag
Nem én Agp-n nyomom. oldszkúúl...
Elég rugalmas konfigot raktam össze. És szvsz elég minőségi cuccokból.Cooler Master ház, Enermax táp, Enermax rackek, zalman panel + cu hűtők. Telikondis northwood. Zenére midi kari stb stb.
Csendes a gép és nekem mindenre jó.Semmi kedvem most vadászni procit, lapot blabla. Elindul? ez rossz, az rossz...neeem!
.
Egyébként két rendszerem van, nem tud egy garis ügyintézés megfektetni.
Ha a melóhelyre kell vmi itthon át tudom nézni..stb.
De a lényeg.
Nekem volt modot nem bíró pro-m. Lecseréltem XT-re, de itt a ph-n garival feltűnt egy agp-s 850xtpe asus full mindennel.
Mondom ilyen kell, pár hónapos volt...nvidia területre kirándulásom kudarcba fulladt, tehát megvettem azt is. 2 vga-t akartam.
A 800XT egyébként nekem elég volt. A pro nem nagyon. Kell a +4 pipa.
A karinak nagyon tetszik a gyári hűtője réz, halk hűt...az egyetlen gyári hűtés amivel tudnék élni. Nem így a 850. Ráugrott a zalmi=> halk lett és hűvös...
A 800xt-t egyébként tényleg fel lehet húzni 850 szintre...de én vga-t nem szoktam húzni, ahogy te sem
A 850 meg alul van hajtva ati toollal
Szó mi szó a 850 inkább mint régi nagy álmom amikor még valag péz volt és nem akartam megfizetni anno -
screwdriver
tag
Ja, odaadomértemindkétkarim
X800XT meg x850xtpe-t is. Vagy kéne még zsét is dobni rá
Azért a lehetőség, hogy oda lehet csapni néha a karinak...az kell
Egy-két klasszikus doom 3 (tudom ez ati de mégis), HL2, Quake, háborús dolgok...még a korom ellenére sem tudok ellenállni
Meg hát van még a családban aki játszik... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest