Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
-
Renok
senior tag
-
nonsen5e
veterán
-
PaulMP
tag
-
Daelion
őstag
Amúgy csak engem nem tud kb semennyire sem érdekelni a játékban főzés meg akármi ami azzal kapcsolatos?
Konkrétan csak akkor csinálok 1 darab random kaját ha kell daily-hez gyors.
Használni sem szoktam ezeket az idő limites buffokat soha bár ezeket más játékokban sem szerettem valamiért. 'PvP játékban amikor még játszottam olyat konkrétan úgy éreztem, hogy csalás azokat használni mert az nem a karakter valós statja
' -
Daelion
őstag
Szerencsére néha a rosszban is van valami jó.
Én is úgy voltam vele, hogy csak eltolom a maradék 40-50 pullom Mornye-re azt legrosszabb esetben lesz egy garantáltam a kövi karira ami érdekel de aztán csak beadta.
Nem igazán tudok mit kezdeni ezzel Lunite-al amit a $5-os passból kapok mellékesen azt már annyi összegyűlt, hogy mondom megkapja a kabátkáját bar igazából nem tetszik annyira.
Lehetne amúgy több skin a játékban mert kb csak olyan kariknak van akikkel vagy nem játszok vagy nincs is meg vagy nem tetszik.. Egyedül Carlotta nyári fürdőruhája van meg ezen kívül de ott is váltogatni szoktam az meg az alap közt.
Pedig ha nem lennének drágák akkor lehet vennék párat ha lenne elég opció legalább minden karira 1/2.
Tudom, hogy bele lehet modolni skineket de én olyat nem csinálok max offline játékokban.. -
Renok
senior tag
-
PaulMP
tag
Én is elnyomtam még egy 10-est "poénból" és adott még egy 5 csillagost, igaz buktam az 50/50-et de így most garantált Denia.
-
Daelion
őstag
-
PaulMP
tag
Vettem egy reroll izét. Az egyik 21% crt damage-es echo-nál akartam használni mert múltkor bejött
. Hát most nem... Ne vegyetek boltból 30 coral-ért reroll-t, nem éri meg, egy kis tanuló pénz volt ez most. 
Amúgy Hiyuki move-setje meg animációi elképesztő jók, nagyon komplex. Lynae volt eddig nálam a csúcstartó, de Hiyuki átvette a vezetést.

Megnéztem amúgy mi a különbég ha Chisa-nál marad a saját echo szettje. Hát kb semmi, ilyen ~3%-al sebez kevesebbet a csapat ha nem rejuv szett van Chisa-n, ami kb akkor számít ha speedrun-olsz, szóval nekem marad a régi.
-
Daelion
őstag
Na igen az miatt rendszeresen szoktam panaszkodást látni, hogy ne rakják már új régiók/bossok mögé a lvl materialt mert nem bírják szintezni a kari akik nem tartanak ott..
Pedig nekem egyik külföldi gachás haverom lehet visszajön csak Hiyuki miatt mert neki fehér haj+vörös szem fetishe van és direkt mutattam neki a karit tegnap.
Asszem Lynae óta nem játszott a játékkal de az még nincs olyan vészesen lemaradva. -
PaulMP
tag
-
PaulMP
tag
-
Daelion
őstag
Agyam eldobom ettől az Echo rendszertől komolyan..
Akarnám összerakni Mornye-t és ugye nem kell neki sok csak sima Energy Regen mint main sub stat roll erre itt szenvedtek mert 1-et sem akar adni egyiken se.
Persze közben tolja a fullos Crit/Crit DMG/ATT % rollokat amiket meg DPS karikon nem akar soha adni.
Hagyom is a fenébe jó lesz ez így.. Még el sem kezdtem dolgozni Hiyukin és képzelem ott mennyi material meg echo fog majd kelleni..
-
Renok
senior tag
-
Daelion
őstag
És tényleg.
El is felejtettem,hogy a Fusion Burst is bele van írva a szet bónuszba..
Sztorit én még nem kezdtem el de ha nem olyan hosszú akkor én annak most kivételesen örülök mert azt sem tudom hol áll a fejem annyi mindent kéne most játszani hirtelen.. 'Annyira jól tudják ezeket időzíteni
..' -
PaulMP
tag
Végig toltam a sima fő küldit, meglepően rövid és sajnos közel sem annyira jó mint a 3.1 volt. Persze vannak benne jó momentumok, de nagyon gyorsan lezavarják az egészet és érzelmileg nincs benne semmi, nem úgy mint a 3.1-ben. Nekem elég nagy csalódás volt, de lehet túl sokat vártam, túlzottan fel volt hype-olva.
-
PaulMP
tag
-
PaulMP
tag
-
Daelion
őstag
Sajnos már a játék kezdete óta rajtam van az átka..
'Vele buktam az első 50/50-et Yinlin banneren..'
Denia design tetszik de ha tényleg Aemeath Fusion Burst buildhez lesz akkor sokra nem megyek vele mert nekem Tune Break-re van összerakva és én még 1 olyan statos echo szetet össze nem rakok mint ami most van rajta.
Szerencsére ahogy néztem nekem Mornye echo szetje ugyan az ami Aemeath-hez meg Hiyuki Tune Break team-hez kell szal elég lesz 1x összerakni.Az viszont tényleg nagyon jó lenne ha úgy lennének a kollab karik, hogy eventből legalább 1-1 darab belőlük aztán aki akar többet az tolhat rájuk pullt. 'Nem játszottam PGR-t'
-
Renok
senior tag
Chisa Rejuv. szetthez nekem is nulla kedvem van, főleg hogy a saját szettje nagyon fullos.
Pár hete amúgy megtörtént, ami megjelenés óta 1x sem: kifogytam teljesen a tunerekből - mindezt úgy, hogy minden waveplate-emet tacet fieldekre költöm.
Arany Echo XP cuccból volt még akkor vagy 1600 db, de a tuner kifújt teljesen. -
PaulMP
tag
Sajnálom, akkor rajtad is ott van a oroszlán fiú átok.
Nekem megvan Chisa, de Rejuv szettet kéne neki farmolni, Hiyuki-hoz az kell... de biztos nem fogok, semmi kedvem hozzá, főleg, hogy maxos Chisa saját szettje...
Én Deniat is akarom, jelenleg maradt úgy 300 pull, meg amit majd a 3.3 ad, szóval nem lesz gond, de azért remélem a collab-hoz speckó pull mateiral lesz. PGR-ben aszem úgy volt, hogy a colab event alatt lehetett speciális pull materialt szerezni, annyit, hogy garantáltan megkapd a karikat.
-
Daelion
őstag
Grat!
Én sajnos buktam 50/50-et Lingyang-al szokás szerint 'szerintem hamarosan már maxos lesz..' kb 60 pull után. Utána megint valahogy 60+ pull kellett mire beadta szal valahogy 130 pullba fájt Hiyuki.
Fegyvere 40 pull volt.Maradt valamennyi pullom, eh mondom elviszem 50/50-ig Mornye-t mert előzőleg nem volt rá keret és hát elférne Aemeath teamb-be mert Shorekeeper-t nem tudom ideálisan használni ott. De mondom mind 1 legrosszabb esetben lesz 1 garantált pullom a következőre ha bukom.
Vele viszont nyertem a 50/50-et valahogy 60 pull körül, fegyvere nem kell mert van R5 Discordom ami elvileg a második legjobb fegyvere supportra és nekem csak arra lesz.
Hiyuki-val a Tune Break team-et fogom összerakni Lynae+Mornye-vel. 'Nincs Chisa'Most aztán elintéztem magamnak a melót, rakhatok össze 2 karit meg 2 fegyvert is húzhatok fel és ugye nem ártana az eventeket+sztorit is csinálni.

Maradt talán 300 Astrite szal anni/eventekből rakhatok el mindent. 'Denia nem fog kelleni'
Tegnap este Nikkeben is szépen elnyomtam ~260 pullt új Anniversary karira mert 4 darabot is kiszedtem belőle de szerencsére ott ez nem vág földhöz
' -
Renok
senior tag
-
PaulMP
tag
Gratula!

Nekem 70-ig elmenet a kari banner úgy hogy nem dobta, aztán a következő 10-esben jött az 5 csillagos kari, csak hát nem Hiyuki... mondom k*rva jó...
A nagy elkeseredés középette tovább nyomtam, aztán jött még egy 5 csilalgos animáció ami már Hiyuki volt.
Szóval nekem is egy 10-es pullon belül ott volt mind a kettő csak fordítva
. Sajnos nem garantált így a kövi, de azért örülök.A fegyó 63-ból esett ki.
-
Renok
senior tag
Hiyuki 50/50-et megnyertem, bár max pity-ig el kellett mennem!
Na mondom utána húzok még 1 10-est, ha már ilyen nehezen adta magát:

Ebben a legjobb, hogy előbb esett Hiyuki, és utána Calcharo, tehát a kövi 5* garantált.

Ezután a fegyver is max pity-n adta magát.

-
PaulMP
tag
Szerintem marha jó ez a kép.
A web event-nél amúgy megvan a 100%. Aki még nem login-olt be az ha belép kap most 50 astrite-ot.
-
PaulMP
tag
-
nonsen5e
veterán
Elvoltam világ másik felén, aztán nem követtem a híreket...És még a szokásos helyi Animate-be bemenni is elfelejtettem.
Ez lesz az új karakter? Gimme.Pedig még szüntetet is terveztem tartani a játékkal, de oh fluff, akkor a daily login azért meg fog maradni úgy látom. Tudja a kuro, hogy mit csinál.
-
Daelion
őstag
Áh nálam az a korán téma nagyon nem akarja magát.
Utoljára asszem Yinlin volt aki 20 pullból jött még a játék kezdetén. Mármint 10 pullból adta SSR-t de buktam is aztán a következő 10-es pull adta megint SSR-t és akkor meg már garantált volt ugye.
Azóta szinte mindig soft pity környékén vagy utána szoktam kapni tehát én már mindent az alapján tervezek biztos ami biztos alapon.
Amit viszont még 1x sem kaptam ha jól emlékszem az a dupla SSR 1 10-es pullból.
-
PaulMP
tag
-
Daelion
őstag
-
PaulMP
tag
Azért elég barón néz ki Denia "tacet mark"-ja
:
-
PaulMP
tag
Van egy érzésem, hogy idén ennyi az anniversary, de ja ne nekem legyen igazam

-
Daelion
őstag
-
Renok
senior tag
-
Daelion
őstag
-
PaulMP
tag
Kódok:
EVERSHINE
2NDANNIVERSARY
FACEALEPH1
Érdekes hogy ez az anniversary és nem a 3.4, főleg, hogy semmi komoly anniversary event nincs, rerun se, érdekes... -
Daelion
őstag
Ez a Sigrika melléksztoris hely tényleg jól tele lett rakva RT-vel.
Kicsit most lemaradtam a dolgokkal de most lesz pár nap szünetem azt behozom majd.
Ja meg megjött 1 csomagom megint és bedobtam 1 Wuwa témás cuccot is mert hát majd nem mi.
Nyáron nekem szokásom párszor lelépni strandolni akár egyedül is azt eddig csak egy ilyen kicsi sport törülközőm volt ami alig volt elég arra hogy megszárítsam magam.
Azt nézelődtem egy kicsit és találtam egy ilyet:
Elég vékony de jó puha anyagból van és méretre is szerintem jó lesz meg ez nem olyan kirívó, hogy kivágjanak miatta a strandról/élményfürdőből.
Augusta+Iuno csapat amúgy is az egyik kedvencem tehát ez pont jó.
'Volt még pár féle más karis de maradt inkább ez' -
Daelion
őstag
-
PaulMP
tag
-
Daelion
őstag
Én meg nem döntöttem el, hogy mi lesz mert jelenleg elég kényelmesen érzem magam a jelenlegi csapataimmal és már most is van pár amivel alig játszom.
Majd megnézem a trial runba őket meg, hogy milyen csapatba lehet őket beépíteni azt akkor eldöntöm.
Egyiket lehet ki tudnám szedni a fegyverrel együtt ha arról van szó de akkor megint nem fog semmim maradni. -
PaulMP
tag
Kint vannak a gameplay/animáció videók a karakterekről ha valaki nem tudna várni és kíváncsi. Én azt hiszem mind a kettőt húzom, fegyóval együtt, lesz rá 450 pullom.

-
Daelion
őstag
-
PaulMP
tag
-
Renok
senior tag
-
Daelion
őstag
Nem tudok Genshinhez hasonlítani mert én jó ha 2 hétig játszottam vele a megjelenése után valamennyivel.
Viszont így kívülállóként meg teszem azt singleplayer/MMO játékokhoz hasonlítva nekem semmi bajom sincs Wuwa sztori írásával vagy menetével.
Én szemembe ez Rover sztorija meg a világé amibe benne van és fontos meg kevésbé fontos karakterek/szereplők jönnek mennek ami szerintem teljesen normális. Ember életében is nagyjából így van ez.
Nekem bőven elég az amikor bizonyos eventekben össze lehet futni velük egy kicsit de a fő sztoriban nekem nem gond, hogy idő után a háttérbe szorulnak vagy el is tűnnek. 'Kb mentek tovább a saját dolgukra és annyi'Exploring témával meg nekem is jobban tetszik ez, hogy látom a mapon listázva hogy mit kell csinálni nem úgy mint 1.0-ba ahol a többségét hagytam is a fenébe pont az miatt mert nekem arra nincs időm hogy annyit buheráljak le föl a mapon.
'Persze értem, hogy aki csak ezt az 1 játékot játssza annak ez így lehet karcsú.'#704 Renok
Standard pullt én már csak fegyverre szoktam eltolni ha esetleg nem kell a signature fegyver egy karinak vagy nem lett meg és elég a sima SSR amit onnan lehet kiszedni. -
nonsen5e
veterán
Amit még a Genshin jobban csinál szerintem is: hiányolom, hogy minden 20. kari szintért standard pullt adjon a WuWa
Na igen, ezt túl sok ideig kerestem, hogy hova dugták - mert biztos voltam benne, hogy van, tekintettel arra, hogy a teljes UI és az azzal járó összes funkció, beidegződés és reflex 1:1 copy pastelve lett.. így elkezdeni is nagyon könnyű volt, mert eszembe jutott, hogy áh kéne fejleszteni, akkor biztos ott a heti boss, a napi action progress bár a rollért, az upgrade material a domainekből, meg a naponta respawnoló virágok - és mindegyik kivétel nélkül ott volt ahol számítottam rá.
---
Nekem most amúgy épp kis szünetre megy a játék, többre meg épp nincs elég időm érdemben játszani - a napi roll grindbe meg hamar beleuntam, a sztorival különben is kivárok, a világ meg úgyis megvár.
PaulMP: Na arra majd kíváncsi vagyok. Én ugye megálltam 3.1 elején, amikor megkaptam a jeges zónát aztán a folytatással kivárok.
-
PaulMP
tag
-
Renok
senior tag
Nekem pont a checklistes felfedezés tetszik jobban, előtte 1.0-ban el voltam veszve ebben a tekintetben.
WuWa-ban azért vannak eventek, ahol sokan ott vannak, meg 1-1 nagyobb sztori végén, de elhiszem, ha ezt a Genshin jobban tolja, nem tudom, már nem voltam ott ekkor.
Amit még a Genshin jobban csinál szerintem is: hiányolom, hogy minden 20. kari szintért standard pullt adjon a WuWa, ez Genshin-ben jó dolog volt, engem ösztönzött gyengébb karik felhúzására is.
Az mondjuk már más kérdés, hogy WuWa-ban meg exploring után járnak a standard pullok, és most is 130 db ilyenen ülök éppen, tehát szükségem nincs rá, de azért hiányzik a dolog.
Bele is írom minden egyes survey-be, hátha egyszer belerakják.#701 hadam98
Szívesen!
PaulMP tökéletesen leírta. Hónapokig nem fogsz vele unatkozni valszeg. -
nonsen5e
veterán
Azért, hogy legyen valami is, amit a Genshin viszont jobban csinál(t) (Fontaine vége óta nem játszottam vele) és innen meg határozottan hiányzik:
- Wuwában jelenleg nagyon nagyon szembetűnően úgy mozog előre a történet, hogy 1-1 kivétellel (Cartethyia pl) minden karakter egy one-hit wonder a saját patchének a sztorijában, majd esetleg egy-két 3 másodperces bevágást kivéve eltűnik örökre a süllyesztőbe. A Genshin ezt szerintem tök jól csinálja, hogy a patchenkénti nagyobb hangvételű sztori eventek folyamatosan szerepeltetnek régebbi karaktereket, illetve egy csomó eventet szándékosan korábbi régiókba raknak.
- Nekem a felfedezés jobban tetszett a (korai?) Genshinben, meg amúgy az 1.0-s Wuwában is, mielőtt itt bevezették azt, Rinascitában, hogy a zóna 100%-ozása kvázi egy checklist lett a mapon, hogy van ott az az elérhető 5-6 féle activity, mindegyikből van itt meg ott 4-5 helyszín, csináld meg őket, aztán ggwp zóna kész.
- A többi ponttal különben többnyire egyetértek. -
PaulMP
tag
2024 Május 22 volt a megjelenés dátuma. Azóta, 4-6 hetenként, jön kisebb/nagyobb patch.
Van 4 régió amiből 3 nagyon nagy. Ha minden tartalmat beleszámítunk, akkor a sztori szerintem ilyen 70 óra körülnél járhat, minden más meg még erre 200-300 óra. És ez csak az hogy behozd a lemaradást. Van pár dolog amit már nem lehet megcsinálni, de nem sok. Szóval van benne bőven tartalom.
-
hadam98
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'
Én is úgy voltam vele, hogy csak eltolom a maradék 40-50 pullom Mornye-re azt legrosszabb esetben lesz egy garantáltam a kövi karira ami érdekel de aztán csak beadta.
Lehetne amúgy több skin a játékban mert kb csak olyan kariknak van akikkel vagy nem játszok vagy nincs is meg vagy nem tetszik.. Egyedül Carlotta nyári fürdőruhája van meg ezen kívül de ott is váltogatni szoktam az meg az alap közt.
Denia Echo-kból van vagy 300 ami jó is xD azt farmoltam eddig.

: