Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyarkolatilag mindenben (évekig toltam a Genshin-t, Natlan előtt léptem le, WuWa-t day 1 óta tolom MINDEN nap).
A teljesség igénye nélkül:
- Weapon banner-en 80 pity után 100%-ban a banner fegyó esik
- A futás nem kerül staminába
- A falon futás igen, de a Genshin-en falon szenvedés után ez a falon futás és parkour kegyetlen nagy élmény
- A sztori sokkal jobb, még az 1.0 sztori is
- QoL nincs karakterhez kötve: 2.0-ban megkapta MINDENKI a repülést, 3.0-ban MINDENKI megkapta a fejleszthető motort
- Nincs naphoz kötve, hogy mikor mit farmolhatsz mint a genshin-ben
- Grafika sokkal szebb
- Karaktermodellek nem nagyfejű bohócnak néznek ki, hanem dögös anime csajoknak (kivéve a kistestű midget vackokat, abból sajnos itt is van pár db), menő csávóknak
- Harcrendszer sokkal jobb, van rendes dodge, parry rendszer, intro és outro rendszer, plusz most behoztak egy break rendszert is
- A 3.0-ás F2P fegyverek nagyon erősek lettek, és van 1-2 1.0-ás fegyó is, ami még mindig elég jó
- Powercreep nem olyan aljas, mint a genshinben, és sokkal több régi karakter használható még mindig
- A mapokon sokkal jobbak a puzzle-ök, mint genshin-ben (nyilván ez ízlés kérdése, de engem a genshin puzzle-ök sokszor felhúztak)
- A map exploring itt sokkal, de tényleg sokkal jobb
- Van skip gomb minden sztori elemen, de itt max a side questeknél szoktam használni én is
- A fejlesztők figyelnek a visszajelzésekre (bár nyilván ők sem 1 szeretetszolgálat)
- Szebb, igényesebb animációk (mozgás, futás, ultimate képesség), mint a Genshinben
- Minden patchre jut vmi tényleg jó QoL update
- Még a filler patchek is jók
- Eventek többnyire nagyon jók, még a nem combat eventek is
- Karakter max. fejlesztéshez szükséges open world nyövények begyűjtése maximum 2 nap alatt megvan, nagyon rövid idő alatt, egy kupacban van sok növény, nem tart heteking, mint a genshinben
- Echo-k (gear szettek gyakorlatilag) korlátlanul farmolhatóak az open worldben, de nem szükséges így eljárniJa, és nincs Paimon!
Most így elsőre ennyi jutott eszembe, szerettel várunk, 1 hónap múlva jön a 2. WuWa évforduló, tuti jó lesz.
#698 PaulMP
Köszi!
Nem rossz, a kardos csaj eddig nem tetszett, de ez a dupla ulti kemény lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest