Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Renok

senior tag

válasz hadam98 #699 üzenetére

Gyarkolatilag mindenben (évekig toltam a Genshin-t, Natlan előtt léptem le, WuWa-t day 1 óta tolom MINDEN nap).

A teljesség igénye nélkül:
    - Weapon banner-en 80 pity után 100%-ban a banner fegyó esik
    - A futás nem kerül staminába
    - A falon futás igen, de a Genshin-en falon szenvedés után ez a falon futás és parkour kegyetlen nagy élmény
    - A sztori sokkal jobb, még az 1.0 sztori is
    - QoL nincs karakterhez kötve: 2.0-ban megkapta MINDENKI a repülést, 3.0-ban MINDENKI megkapta a fejleszthető motort
    - Nincs naphoz kötve, hogy mikor mit farmolhatsz mint a genshin-ben
    - Grafika sokkal szebb
    - Karaktermodellek nem nagyfejű bohócnak néznek ki, hanem dögös anime csajoknak (kivéve a kistestű midget vackokat, abból sajnos itt is van pár db), menő csávóknak
    - Harcrendszer sokkal jobb, van rendes dodge, parry rendszer, intro és outro rendszer, plusz most behoztak egy break rendszert is
    - A 3.0-ás F2P fegyverek nagyon erősek lettek, és van 1-2 1.0-ás fegyó is, ami még mindig elég jó
    - Powercreep nem olyan aljas, mint a genshinben, és sokkal több régi karakter használható még mindig
    - A mapokon sokkal jobbak a puzzle-ök, mint genshin-ben (nyilván ez ízlés kérdése, de engem a genshin puzzle-ök sokszor felhúztak)
    - A map exploring itt sokkal, de tényleg sokkal jobb
    - Van skip gomb minden sztori elemen, de itt max a side questeknél szoktam használni én is
    - A fejlesztők figyelnek a visszajelzésekre (bár nyilván ők sem 1 szeretetszolgálat)
    - Szebb, igényesebb animációk (mozgás, futás, ultimate képesség), mint a Genshinben
    - Minden patchre jut vmi tényleg jó QoL update
    - Még a filler patchek is jók
    - Eventek többnyire nagyon jók, még a nem combat eventek is
    - Karakter max. fejlesztéshez szükséges open world nyövények begyűjtése maximum 2 nap alatt megvan, nagyon rövid idő alatt, egy kupacban van sok növény, nem tart heteking, mint a genshinben
    - Echo-k (gear szettek gyakorlatilag) korlátlanul farmolhatóak az open worldben, de nem szükséges így eljárni

Ja, és nincs Paimon!

Most így elsőre ennyi jutott eszembe, szerettel várunk, 1 hónap múlva jön a 2. WuWa évforduló, tuti jó lesz.

#698 PaulMP
    Köszi!
    Nem rossz, a kardos csaj eddig nem tetszett, de ez a dupla ulti kemény lesz!

Új hozzászólás Aktív témák