Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion
    őstag

Grat!
    Én sajnos buktam 50/50-et Lingyang-al szokás szerint 'szerintem hamarosan már maxos lesz..' kb 60 pull után. Utána megint valahogy 60+ pull kellett mire beadta szal valahogy 130 pullba fájt Hiyuki.
    Fegyvere 40 pull volt.

Maradt valamennyi pullom, eh mondom elviszem 50/50-ig Mornye-t mert előzőleg nem volt rá keret és hát elférne Aemeath teamb-be mert Shorekeeper-t nem tudom ideálisan használni ott. De mondom mind 1 legrosszabb esetben lesz 1 garantált pullom a következőre ha bukom.
    Vele viszont nyertem a 50/50-et valahogy 60 pull körül, fegyvere nem kell mert van R5 Discordom ami elvileg a második legjobb fegyvere supportra és nekem csak arra lesz. :)
    Hiyuki-val a Tune Break team-et fogom összerakni Lynae+Mornye-vel. 'Nincs Chisa'

Most aztán elintéztem magamnak a melót, rakhatok össze 2 karit meg 2 fegyvert is húzhatok fel és ugye nem ártana az eventeket+sztorit is csinálni. :DDD
    Maradt talán 300 Astrite szal anni/eventekből rakhatok el mindent. 'Denia nem fog kelleni'
    Tegnap este Nikkeben is szépen elnyomtam ~260 pullt új Anniversary karira mert 4 darabot is kiszedtem belőle de szerencsére ott ez nem vág földhöz :D '

Új hozzászólás Aktív témák