- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
jonnyjoker01 #338 üzenetére
Hát ha osztott akkor az szívás és kapják be.
Nem néztem a streamet, szóval hivatalosan konkrétat nem tudok.
Fórumokon megoszlanak a vélemények, hogy ki, hogy értelmezi.Az oldalukon levő leírás alapján nekem nem egyértlemű.
The rules for Anniversary Resonator Convene or Anniversary Weapon Convene are the
same as for Featured Resonator Convene or Featured Weapon Convene, respectively,
and the 5-Star Guarantee count is shared among the Convenes Of the same type. Please
refer to the upcoming official announcements for details about the Convene rutes.Én ezt úgy gondolnám, hogy úgy működik pity meg minden tekintetben mint a standard kiemelt wishek, viszont van saját neve, tehát különálló wish ("Anniversary Resonator Convene") és azt írja "guarantee count is shared among the convenes of the same type" (ahol a típus lehet beginner, standard, featured, weapon, illetve most anniversary resonator) tehát saját pityje lesz ennek a featurenek, viszont a P1 és P2 5-5 karaktere között meg lesz osztva. Persze aztán ki tudja, hogy ki és hogyan értelmezi az angolt...
-
nonsen5e
veterán
Brutális az a 10 rerun banner a következő patchre.
Viszont ha jól értelmeztem a leírtakat, akkor egy külön típusú banner lesz saját pityvel (a 2x5 között).Így el tudok tenni 80-at Carthetiya-ra. #326 Most fejeztem be az eddigi sztorit. Igen, ő már nekem is jobban kell.
Majd a maradékot el tudom verni Roccia-ra. És mivel ő fog korábban jönni, a mostani garantáltamat megenné, szóval ez így nagyon jól jött ki nekem. -
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
Ok, eljutottam Carthetya-ig a sztoriban, aztán most az a dilemma, hogy hogyan szerzem meg őt is meg Rocciat is majd ha jön a rerun...
-
nonsen5e
veterán
Ja hát a karaktereim közel sem maxosak még, szóval abszolút megértem, hogy az endgame teljes kitakarításának a közelében sem tudok érni, inkább az lepett meg konzisztensen az összesben - ahogy írtam - hogy az egyes pályák között nagyon hirtelen változik a nehézség. Valami olyasmit várnék el, hogy az első egyszerű, a második épp megvan 3*, a harmadik csak 2*, a negyedik meg 1* vagy ilyesmi. Ezzel ellentétben most az van, hogy első két pálya 3*, a harmadikban meg jó ha 1* összejön és ezzel ennyi.
Jelenleg egyedül Jinhsi meg Carlotta értékelhető valamennyire, a többi még elég fapados, de ők a két main.
-
nonsen5e
veterán
Azt nem értem, hogy miért ennyire hirtelen meredekek az endgame challengek nehézségi görbéi...
A whimpering wastes, a tactical hologram meg a tower of adversary is olyan, hogy egyik pályát vagy szintet hátrakötött kézzel és csukott szemmel is megcsinálom, míg a következő meg pillanat alatt agyonver és/vagy 3x kifutok az időből mielőtt az életük felét is levakarnám...
-
nonsen5e
veterán
Apropó skip gomb... A végtelenül elhúzott üres fecsegés akkor valami kínai kulturális dolog lehet?
A genshin/hoyo játékoknál is ez van, skip gomb viszont nincsen, így bemagyaráztam magamnak, hogy biztos valami engagement metrikát akarnak növelni azzal, hogy 4000 óra végigkattintani a küldetéseket.... Ez az elmélet itt viszont a skip gomb meglétével már nem állja meg a helyét, szóval ötleteket kérek.
-
nonsen5e
veterán
Na, tegnap meg ma reggel pár óra farmolás után, rollról rollra fedezve fel a világot és szedve ki belőle az utolsó
primogemet(még nem jegyeztem meg itt hogy hívjákot), de csak kiesett nekem is. Ugyanakkor agyzsibbasztó volt, szóval jót is fog tenni az 1-2 hét kényszerszünet a géptől. -
nonsen5e
veterán
Youhu nekem is kiesett, de nem tudom mit kezdjek vele (is) egyelőre.
Feltételezem a későbbiekben lesz több szükségem healer(ek?)re? Egyelőre nem nagyon, erre megkapom az összes healert, hogy üljenek a kispadon.
Az igazi eszeveszett farmolás most fog majd jönni, 20 roll egy hét alatt. Utána sajnos hetekig nem leszek gépközelben...
-
nonsen5e
veterán
Megint 60-as pityn vagyok, csak már két 5*-os healerrel...
-
nonsen5e
veterán
Yay!
Hát a ráfekvés az eléggé kérdéses, de meglátjuk mennyire van időm. Tegnap sikerült összeszedni vagy 2000-et 1-2 óra alatt, mondjuk mail ajándékokkal meg mindennel együtt.
Ha most az elsődleges cél az astrite gyűjtés, akkor exploration, side questek, vagy main questek legyen az elsődleges prió, vagy kb. ekvivalens? Azt néztem itt talán rövidebbek a main questek a genshinhez képest, és ahhoz képest egész jól adja a cuccot.
-
nonsen5e
veterán
Pár hónapja játszottam 1-2 hetet, de elég hamar ráuntam a játékra. Viszont hasonlóan a Genshin és a Star railhez (elsőre pár órán belül otthagytam mindkettőt, azóta meg túl sok időt öltem mindkettőbe), úgy tűnik ez is csak másodjára klikkelt, és egész funnak tűnik egyelőre.
Na a lényeg, hogy progressben még sehol nem tartok, level 10 (amiből 5 tegnap óta lett meg), stb. 60-as pityn vagyok, van egyelőre 20 rollom, mennyire lehetetlen rossz esetben mégegyszer ennyi rollt összegyűjteni az őrült(?) virágos csajra aki jön egy héten belül?
Láttam róla random videót, és rögtön tudtam, hogy kell, s emiatt próbáltam ki újra most a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Politikai mémek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest