- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
nonsen5e #363 üzenetére
Na ezt nem gondoltam volna. Sztori kivitele után anno azon tűnődtem, hogy milyen jó lenne ha a játszható karakternek két formja lenne, és az ulti a kardcsapás lenne. De elhessegettem a gondolatot, hogy ennyire csak nem tudnak jó karaktert csinálni, biztos valami más lesz. Kockás eventben is valami kardeső képessége volt a Cartethyia kockának, gondoltam inkább arra fog hajazni, és egy fajta teaser volt.
Hát, le a kalappal.
Biztos nem próbálkozok be Ciacconával, majd rerunnal behúzom talán, de Cartethyia nagyon kell
-
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #363 üzenetére
Szerintem meg pont jó, hogy így csinálták meg mert ugye Cartethyia és Fleurdelys egy személy alapvetően.
De úgy is fel lehet fogni, hogy egy transzformáció mint ahogy Zaninak is van a Liberation formja.
'Nekem meg a loli formok nem jönnek be szal ja nem fogunk egyetérteni ezzel kapcsolatban'
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
nonsen5e #337 üzenetére
A pity megosztott lesz a featured bannerrel, nem külön lesz elvileg. Igazából csak annyi hogy kb az összes karatker kap rerunt 2.3 alatt a 2.2 karakterek kivételével.
Nem terveztem Zani-t kihúzni, de basszus annyira menõ karakter lett hogy az hihetetlen.Eredeti tervem az volt hogy tartogatok mindent Carthetiya-ra és egy olyan supportra aki jó neki (úgy néz ki Ciaccona), de ez most megváltozott. Most az lett az új terv, hogy Zani + Phoebe + Ciaccona + Carthetiya
19k astrite és 17 pullal fogok nekivágni 2.3-nak, remélem ad annyit majd a 2.3 + 2.4 elsõ fele, hogy Ciaccona és Carthetiya is ki tudjon esni. Konzervatív becslésem alapján meglehet, ha a 4 karakterbõl 2db 50/50 win lesz
A coral-okból is lesz majd sok a húzások miatt, most csak 80 van mert elvertem S2 Camellyára, de ha kell abból is költök majd
A QoL újdonságoknak örülök, az azonnali boss respawn + echo main stat választás szuper. A glossary funkció is faszán néz ki, könnyebb lesz megérteni a sztori zsargont.
-
válasz
nonsen5e #319 üzenetére
A Tactical Hologram-okból az utolsó 2 szint tényleg nehéz, de cserébe alig ad vmi jutalmat, így nem "muszáj" letolni. Én ezekben kifejezetten béna vagyok (nagyon nehezen megy a dodge nekem, öregszem már), de Carlotta(E0S1) + Zhezhi(E0S1) + Shorekeeper(E1S1) csapattal minden TH minden nehézségen lement pár próba után, még nekem is!
A másik 2 endgame játékmód, amikre most 1-1 hónap van megcsinálni, egyáltalán nem nehezek szerintem ebben a resetben, főleg most hogy a 2.2-es patchben a Whimpering Wastes kapott javítást, mert múlt héten még nagyon nehéz volt az utolsó szintet SS-re kihozni.
ToA-ban a buffoknak megfelelően rakd össze a csapatokat és használd ki ezeket. Ebben a resetben a ToA buffok már nem csak 1-1 karakteren érnek valamit szerencsére, itt is hallgattak a visszajelzésekre.
Whimpering-ben meg egyik oldalra vidd healernek Shorekeepert/Verinát, a másik oldalra meg Baizhit (nem vicc!), és mindkét csapathoz a Plunderer's Captain Seal tokent válaszd. A heal-ek elég brutál electro sebzést generálnak hála ennek a broken token-nek, így már nagyon könnyű lesz a WiWa mód.
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #256 üzenetére
Daily-t azt már én is skipelem mert ismerem kb mindet, world questeket el szoktam olvasni most hogy update-ra várva azokat csináltam én találtam köztük pár egész jót/szórakoztatót.
Main meg karakter sztorit azt kizárt, hogy skipeljem de persze van bennük filler duma ami ja olyan amit említettél de 1x kibírom azokat. 'én kb csak a sztorik meg a harcrendszer miatt maradtam a játékban'
Bár azt én sem értem, hogy opcionálisan miért nincs bizonyos játékokban skip lehetőség mert ugye sokan szoktak panaszkodni miatta.'nekem aztán mind 1 ha van nem kötelező használnom szal felőlem lehetne mindenhol
'
-
válasz
nonsen5e #256 üzenetére
Dettó.
Azokat a legtöbbször el is skippelem.Nem tudom amúgy miért van ez, hogy ennyit dumálnak néha a semmiről, de itt még mindig 100x jobb a helyzet (még skip nélkül is), mint bármelyik hoyo játékban.
Most tolom pl. a Final Fantasy XVI-ot, és abban is sok a duma nekem, ami nem érdekel, még akár main questekben is. Lehet ez ilyen ázsiai dolog.
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #243 üzenetére
Én most azon agyalok, hogy ha bukom 50-50-et Carlottan akkor próbáljam tovább vagy inkább próbáljam garantáltan kiszedni Zhezhi-t mert őt sajnos buktam első körben pedig kellett volna. 'tök aranyos na meg ő is Glacio amiből hiányom van
'
Na de majd még kiderül, hogy lesznek a dolgok. -
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #229 üzenetére
Hát Carlotta gunt használ azt már szeretnék egy olyan karival is játszani mert a mostaniak nem igazán jönnek be.
Rerunok közül engem Zhezhi érdekelne mert első körben nem sikerült sajnos. 'buktam a 50-50-et és inkább megtartottam a garantáltat Shorekeeper-re utána'Mentem most 1 illusive realm kört ezzel a Lumival de ez a gameplay nem nekem való. 'bár meg kell hagyni amikor eldobja azt a dagadt hörcsögöt vagy mi a fenet azon nevettem 1 jót
'
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #213 üzenetére
Tegnap este meglett Camellya fegyvere is 55. pullra de már szinte mindent kiszedtem a mostani eventekből szal kb le vagyok nullázva.
Én amúgy csak simán gemnek vagy crystalnak szoktam hívni minden gacha játékban az egyszerűség végett mert kb ugyan azt jelenti.
2.0 majd január 2-án jön de szerintem addig nem is fogok semmi pullra költeni mert nem fog kelleni semmire.
https://youtu.be/QZfixu4lmT8?si=ejR2ckHRo9yG0vYu
Elvileg ez lesz eddig a legnagyobb update a játékban.
Karik akik majd lesznek benne és tudni lehet róluk eddig:
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #196 üzenetére
Én is csak atom casual módban játszom a játékot day 1 óta. 'lvl 66 az accom most'
El lehet lenni de ja 2-3 bannerenként tudok 1 karit kb biztosra kiszedni a többi az csak szerencse alapú ami nekem nincs ebben a játéban.'egyik 50-50-et sem nyertem meg eddig'
Jinhsi-vel voltam úgy mint te most és kb 2 nappal a vége előtt sikerült kiszednem de a végére már nagyon kaparásztam a gemet meg az időmet is.'+ fegyvere is meglett de ott már pity volt asszem'
Így ránézésre Camellya is hasonló sztori lesz, 50-50-et tudom triggerelni de ha bukom szokás szerint akkor nagyon necces lesz pedig nagyon kéne az a kari nekem is.. -
válasz
nonsen5e #198 üzenetére
Hú, ez a jó kérdés.
Nálam ez volt a sorrend anno: main q, side q, exploration.De nekem volt időm rá, nem tudom ez mennyire hatékony módszer limitált idővel.
Esetleg a side questek közül priorizálj, h. mi ad astrite-ot, és mi nem, és az utóbbiakat hagyd későbbre.
Igen, itt minden q rövidebb, mint a Genshin-ben, és a side questekben a dumát el is lehet skipelni, ha épp nem érdekes számodra az adott q.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest