-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Küldizés közben nem kéne hogy tudjanak titeket megtámadni az alliance bátor harcosai.
Neked/nektek akkor ezek szerint bekapcsolva maradt a PvP flag. Játékon belül a saját portrédra katt és ott keres valami olyasmit, hogy PvP enabled vagy valami ilyesmi. Na ott kapcsold ki. Ha ez megvan akkor csak úgy tudnak titeket megtámadni az ellenkező frakció játékosai, ha te támadsz először és nekik be van kapcsolva a PvP.Amúgy ajánlom én is a Guild findert, vagy egy kereken megfogalmazott szöveget a hun csatin. Ha nem válaszolnának először, akkor szép lassan írogass be oda.
Vagy:[link] Itt nézz rá az Arathoron lévő guildekre (nem tudtam realmre leválogatni) és próbáljatok meg jelentkezni abba a guildbe ami a ti igényeitekhez a legközelebb áll.
-
-
Buddhha
tag
Szia!
Ha nyugodt játékot akartok, akkor szerintem Arathor-ra menjetek...
A Bloodscalp-on még vagyunk páran magyarok, de már unom, hogy a szintezés közben nekem jönnek...(tudom, minek mentem pvp-szerverre, de ha egyszer ott voltak a haverok)
Üdv!
Buddhha(@Bloodscalp)Végre valami, amiben tudtam én is segíteni..
Eddig csak olvasós voltam...
-
Lirion
addikt
Ha tudtatok csinálni monkot, akkor nem próbaverziótok van, és nincs korlátozás semmiben. De ezt egyszerűbben is meg tudjátok állapítani, elég csak megpróbálni küldeni egy levelet a játékon belül vagy whispert küldeni vkinek. Ha menni fog, akkor teljes verzió, ha nem, akkor próba. De mivel indíthattatok monkot, ezért a próba verzió esélye alulról közelít a 0-hoz, mivel nincs MoP trial.
-
Motyi
senior tag
A kártya számát lehet előre meg tudják adni, de a CVC kódot nem fogod megkapni, mivel az a kártyán lesz rajta és biztonsági okokból még a bankok ügyintézői sem látják. Szóval meg kell várnod amíg megkapod a kártyát. (ez a kód kelleni fog amikor bliznek megadod a kártya adatait)
-
Healbacsi
őstag
Ez a jatek elofizetes rendszeru, igy a regisztracional igazolnod kell, hogy a kesobbiekben rendelkezel azzal a kepeseggel, hogy tovabbi jatekidot tudsz magadnak vasarolni. Bankkartyas fizetesnel nem terhelik le a kartyat, csak a 30 ajandeknap letelte utan, de ettol fuggetlenul meg kell adnod, a rendszer automata. Gamecard eseten nincs ilyen elore igazolasi lehetoseg, ott mindenkeppen feltoltodik a jatekido.
Ez az osszes elofizeteses mmo-nal igy mukodik, ez alol a wow sem kivetel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest