-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
Eddig úgy látom mindenki ally oldalon nyomatja. Mindenesetre ha valaki tud egy hordás guildet Arathorban akkor szóljon pls. Köszi!
-
-
vj0c1
aktív tag
Tud valaki olyan magyar guild-et ahova be tudnék kerülni a feleségemmel?
-
vj0c1
aktív tag
Hordánál hogy lehet Shattrathból Darkmoon-ba eljutni?
-
vj0c1
aktív tag
Tegnap a feleségemmel mindketten beírtuk a serial-okat és feltettük a wow-ot minden kiegészítőjével együtt. Ezidáig egyszer nem dobott be ablakot, vagy bármit, ahol kötelezően be kellett volna írni bankkártya számot, viszont csináltunk egy monk pandaren-t, amit a próbaverziós wow-ban nem lehetett ugye, azt pedig csak 20-asig engedi vinni. Most akkor mi lesz a helyzet, elvisszük 20-asig, és kérni fogja a kártya kódot, vagy el tudjuk vinni 90-esig? Azért kérdem, mert az volt mondva, hogy azt az ingyen 30 napot kártya számmal lehet aktiválni úgymond, de miután beírtuk a serial-okat már mindkettőnk accountján ki volt írva, hogy mikor jár le a 30 nap.
-
vj0c1
aktív tag
Maestro kártya számot meg lehet adni a játékhoz, vagy az nem jó hozzá?
-
vj0c1
aktív tag
válasz
ígyvanferi #45459 üzenetére
A te állításoddal tisztában vagyok, de így lett volna a legolcsóbb nekem a dolog, átutalással nem szándékoztam foglalkozni.
-
vj0c1
aktív tag
8:47-kor mailt, 8:57-kor sms-t kaptam arról, hogy átvehető az iponnál a játék(Battle Chest, Cata, Pandaria), és pár másodpercre rá, de még 8:57-kor jött a telefon, hogy a 3 tétel közül az elsőt törlik, mert csak két hét múlva érkezik meg. Elnézést, ha valakit zavar, hogy ide írtam, de azért na...
-
vj0c1
aktív tag
Nem tudtam, hogy ekkora vita lesz ebből a kártya dologból, ha felhozom.
Egyébként ma igényeltem Mastercard-ot, ha jól értettem havi 160ft díja van, és havi 2x ingyenes a pénzfelvétel róla, viszont irdatlan sokáig tartott már csak a tucatnyi aláírás miatt is.
Magát a kártyát elvileg 2 hét múlva kapom majd meg, de egy hét múlva már tudni lehet majd a kártya számát, ami habár akkor még nem aktív de gondolom be lehet írni a battlenet-es accountra(vagy ahova kell) anélkül is, mert valahol fentebb írva volt, hogy kamu számot is be lehet írni, vagy max csak 2 hét múlva. Viszont amit nem értek, hogy lesz a kártya szám, és lesz egy netes szám, és nem tudom melyiket kell majd, de mindegy majd biztos elválik.
-
vj0c1
aktív tag
Egy bankszámlával lehet két fiókot működtetni?
-
-
vj0c1
aktív tag
Rendben, nagyon szépen köszönöm a válaszokat, meglátjuk mit sikerül majd alkotni.
-
vj0c1
aktív tag
Bocsánat az újabb kommentért, de az ipon oldalán a Battlechest-nél egyáltalán nem említi, hogy a Lich King is a csomag tartalma lenne, pedig egy árban van ugye a cdgalaxis-éval, és ez utóbbi viszont említi, hogy a csomagban található kóddal elérhető a Lich King tartalma is. Most akkor az iponosok felejtették ki ezt, vagy mi az igazság?
-
vj0c1
aktív tag
válasz
Wolverine #45363 üzenetére
Elsősorban arra volnék kíváncsi, hogy ezek megvásárolhatók-e neten bankkártyával is, és letölthetők, vagy a játékokat csak boltban és csak ezt a gamecard-ot lehet neten megvenni?
Az a helyzet, hogy a feleségemnek szeretném megvenni a játékot meglepetés gyanánt, és még csak mostanság fogok bankkártyát csináltatni, és még nem volt dolgom neten vásárlással, úgyhogy gondoltam ti tudjátok mi a helyzet.
Sétálgattunk ma a Media Markt-ban(így utólag már belátom hülyeség volt), és mikor megláttam a Cata illetve a Pandaria árait... hát szóval ehhez képest, ha megkönnyebbülés lenne, ha az első kommentben leírt összegek alapján hozzá tudnék jutni. -
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
A topicba belépve láttam a leírásban, hogy az alapjáték az első 2 kieggel együtt 4k, a Cata 7k, a Pandaria pedig 9k, de ezeket pontosan hol lehet ennyiért megvenni?
A válaszokat köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Hálózati / IP kamera
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged