Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Druida powwa!
Mondjuk ahogy elnéztem a wow-eu-s topicokat, sokan vélik úgy, hogy a leendő talentváltoztatások után még mindig csak az Innervate-es resto-druida kell majd a high level instance-okba, a moonkinnak és a Leader of the Packnek jelenleg ugyanis csak a partyra van hatása, nem a teljes raidre... Remélem, ez változni fog a végső patchben. (bár én amúgy sem terveztem meglátogatni sem Onyxiát, sem Ragnarost, sem Nefariant...) Ettől függetlenül perpill. látatlanban egy balance-feral hibrid builden gondolkodom jelenleg, de majd meglátjuk. Még az is lehet, hogy maradok resto builden...
-
Wolverine
félisten
-
[pod]Diablo
őstag
Mikor elindítom a játékot akkor elöszőr ugyebár acountot kell csinálnnom hogy tudjak játszani, és mikor beírom a nevet, mega jelszót és rányomok az okra akkor írja hogy rosz felhasználó név,vagy a jelszó.DE nemtudom hogy ez-e a hiba csak az a lényeg hogy nemtudok acountot csinálni magamnak valami miatt.JA és másoltan van meg a game ha za számít valamit.
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
-
BatemanX
tag
<Donut[AFK]> HEY EURAKARTE
<Donut[AFK]> INSULT
<Eurakarte> RETORT
<Donut[AFK]> COUNTER-RETORT
<Eurakarte> QUESTIONING OF SEXUAL PREFERENCE
<Donut[AFK]> SUGGESTION TO SHUT THE FUCK UP
<Eurakarte> NOTATION THAT YOU CREATE A VACUUM
<Donut[AFK]> RIPOSTE
<Donut[AFK]> ADDON RIPOSTE
<Eurakarte> COUNTER-RIPOSTE
<Donut[AFK]> COUNTER-COUNTER RIPOSTE
<Eurakarte> NONSENSICAL STATEMENT INVOLVING PLANKTON
<Miles_Prower> RESPONSE TO RANDOM STATEMENT AND THREAT TO BAN OPPOSING SIDES
<Eurakarte> WORDS OF PRAISE FOR FISHFOOD
<Miles_Prower> ACKNOWLEDGEMENT AND ACCEPTENCE OF TERMS
De most tényleg, végre végetér lassan ez a langyi vállveregetés és sírás: ''Igen, szörnyű gyenge a kasztod, de ezt hallgasd meg, az enyém még gyengébb!!!''
Végre fröcsögő indulatokat kell szítani és egymás nyakának ugrani. Rögtön inzultálnék is mindenkit, akinek nem tetszik a képe a játékban:
Fajok:
NE - Objektív szemlélőnek is azonnal szembetűnik, hogy minden NE homoszexuális. Én azért hagytam abba az NE karakteremet, mert én nem vagyok az, ergo aki tovább játszik vele...
Gnóm - Fehér gatyát rájuk, fessék mindet kékre és énekelhetik, hogy ''Magas hegyek között, hol a tenger hupikék...''
Ember, törpe elmegy.
Kasztok:
Rugú: mindig leszúr, ami imba és nerfet neki, és az a hátulról támadás is elég langyi dolog. Ergo aki NE+Rugó=csőhomi
Warlock: Szexuálják szájba a felhanterüket, tiszta imba a kaszt, nerfet nekik
Druida: WSG-ben megállíthatatlanul fut zászlóval, immune mindenre, 3000critet gyógyít magán, méghogy erősíteni??? IMBA, IMBA, NERF!!!!
Hunter: 1.7 -> imba, nerf.
Priest: Shadow ágat nerfeljék, mert imba
Paladin: Eddig majdnem jó volt, csak a shield volt imba, de most ez a baltadobálás überimbává tette őket -> nerf
Warrior: Sorban 1000+-okat üt rajtam, imba, stb...
Összefoglalva, nerfeljék az összes classt ami nem mágus, adják vissza a láthatatlanságunkat + a sleepet, a dmg mértékét kössék az inthez és a resist rateket PvP-ben vigyék lentebb. Ekkor tökéletes lesz a játék. Akinek más a véleménye, nem érdekel, mert nincs igaza és imba.
Köszönöm. -
tau és ne druid közt sztem nincs különbség, csak a faji különbségekben.
Bővebben: link NE
Bővebben: link Tau
pl tauren erősebb, meg ott a war stompja pl. 5% plusz hp. -
faber24
őstag
És én kérdezgettem tegnap a klánban a druidákat, ők is olyan lightosnak érzik-e a druidaát...annak kapcsán jött ez fel, amikor egy 38-as rogue újjongott kláncsatin, hogy levert egy 40-es!!! elit-et...én erre megkérdeztem, hogy tényleg gyenge a druida?
Erre lehurrogtak a 30-50es druidák, hogy persze, simán leverik a szintjüknek megfelelő elite-t, gyökérrel vagy anélkül is...most már nem igazán tudom, kinek higyjek..
Még én, a táp sámán is meggondolom, hogy neki menjek-e +1 lvl elite-nek egyedül....
Ja, meg az se mellékes, hogy láttam, egyszer egy ''imba'' sámánt hogy vert szét egy druida duelbe WG előtt...a sámán már rég oom volt, 20% healethen, amikor a druida lazán visszaváltott maciból casterbe, fullrahealelte magát, visszaváltott és lecsapta a sámánt....
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Pedig amit korábban írtam, logikus elvileg. Nagyon sok druida várja az új talenteket és nem a resztó ágra, hanem a feralra és balance-ra. Valszeg nem a kiváncsiságuk kielégítése miatt, hanem mert szeretnének oda átmenni, de eddig nem igazán volt sikeres. Tehát ha jól sikerülnek az új talentek, átmennek nagyon sokan és mondjuk felcserélik az instákat a farmolásra, honorra és a BG-kre, hiszen ott is vannak jó cuccok és őszíntén szólva egy BG sokkal több játékélményt ad, mint egy 50-szer végignyomott insta.
Ha nem sikerűl jól (bár a nagy készülődés nem ezt mutatja), sokan befejezik a druidát és megtartják annak, hogy pénzeljen egy kiskari gyors felhúzását. Annyira régen várunk, hogy egy gyenge talentfa katasztrofális lenne nekünk. Nem törlöljük le a karit, elfér, de nem fogjuk használni, csak a pénz miatt. Mondjuk átállunk echanternek és lejárkálunk SM-be vagy egyéb közepes instákba. Esetleg stealth runnal bosst farmolásra. Aztán disenchant és pénz.
Egyébként, ha csak közepesen jól sikerül majd a talentfa, már érdemes lesz átállni, mármint ha valaki akar. Ezt mindenki maga dönti el. Szerintem 10 druidából 5 biztosan váltani fog, de lehet hogy több is.
Én mindenesetre nem veszem meg az epic hátasomat, amíg ki nem jön a peccs, mert nem akarom feleslegesen elszórni azt a sok pénzt.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest