- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
válasz
Nostromo_HUN #2080 üzenetére
Próbáld leszedni és Ccleaner-rel kitakarítani a registry-t, majd újra felrakni. Ha így se megy, akkor minden WG játékot szedj le és rakd fel újra. Esetleg írj a support-nak, hogy mi a problémád.
-
Attici
őstag
válasz
Nostromo_HUN #2080 üzenetére
Játssz mással!
Még a játék sem akarja, hogy játsszál vele.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Nostromo_HUN #2030 üzenetére
Mindig az aktuális hír fórumát szoktam átfutni. Ha látok egy dev hozzászólást azt elolvasom. (Ugye ki vannak emelve pirossal) Ennek konkrétan ez a fóruma:
Новый игровой режим приглашает испытателей!De nagy általánosságban ott ugye a kérdez-felelek.
Én úgy szoktam hogy Chrome auto fordítás orosz->angol. Szóval van amit félreértek mert félrefordít vagy rosszul értelmezem amit mondani akarnak.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Nostromo_HUN #2028 üzenetére
Orosz fórumon a fejlesztők hozzászólásait szoktam olvasgatni. Az európait már 2 éve nem érdemes nézegetni. Ott olvastam azt is hogy elvileg ma küldenek levelet ha kiválasztottak tesztre.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Nostromo_HUN #2022 üzenetére
Nos nem sokat tudni egyenlőre de azt már leírták hogy új térképek lesznek hozzá. A teszt elvileg jövőhéten indul de lehet hogy csúszik. Többféle variációt is tesztelnek majd ha minden igaz. Nem tudják még biztosan hogy a jelenlegi mód egyáltalán marad-e. Az is lehet hogy megy a kukába az egész eddigi és végül is valamiféle reset lesz. Az viszont biztos hogy az összes gépet újra balnszolják. Sokféle bombázót ígértek még prémiumot is de persze majd szép lassan. Valószínűleg a gépigény is változni fog de erről se mondtak még többet mint azt hogy majd meglátjuk. Ez mondjuk vicces mert ez ami most is a legrosszabbul fut a 3 játékukból.
-
Attici
őstag
válasz
Nostromo_HUN #2008 üzenetére
Nekem is megvan, de szerintem eladom.
Még nem próbáltam, de ha gyengébb mint az angol, akkor felesleges.
Így legalább adnak érte 718 ezret. Az azért egy 6-os gépért nem rossz! -
John_Doe
senior tag
válasz
Nostromo_HUN #2008 üzenetére
2 éves gép kap 2x kredit és xp szorzót meg egy kis free xp-t. A szorzók tízen akárhány csatára szólnak.
Annak idején ezt írták a hírben:
- 1 month after purchase
- Every three months for the first year
- Every 12 months after that.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged