- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
Hát ennek tényleg annyi!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire sikerül elrontani a játékot.
Eddig sem volt túl nagy tábora a játéknak, de most biztos rengeteg játékost veszítenek.
Aki eddig nem akart repülős játékkal játszani, hát ettől nem is fog már kedvet kapni hozzá.
Kérdés, hogy ki volt a célközönség, hogy ennyire meg kellett változtatni a játékot?
Lehet, hogy én is visszatérek a hajóimhoz és a tankjaimhoz. Vagy keresek valami mást amivel ki lehet kapcsolódni.Szerintem ezután a hozzászólás után zárhatjuk is a topicot.
-
John_Doe
senior tag
Hogy is mondjam nem volt igazából kihívás a korábbiakhoz képest. Ez egy kétségbeesett próbálkozás volt részükről hogy az emberek játszanak addig is amíg elkészül a 2.0. Ahogy a tesztre adott reakciókat elnéztem még eltart egy darabig mire kijönnek vele. (Ígértek egy nyílt tesztet is amiről azóta semmi hír
) Én arra számítok hogy jönni fog még pár korábban már megszerezhető 8as prémium gép hasonló bonyolult küldetésekért. Ja és idénre ha jól láttam több mini ágat (T8-T10) ígértek az egyik a Blohm & Voss.
-
John_Doe
senior tag
Én nem kerültem be a tesztbe de a bejelentkezéssel semmi bajom sincs. Viszont ezt találtam: World of Warplanes 2.0
-
Nostromo_HUN
csendes újonc
Megszerezni tényleg nem volt feladat, de minek.
Három játékom volt vele nagyjából katasztrofális eredménnyel.
Ráadásul kínai, de így legalább nem csábít, hogy legénységet húzzak benne.
Megtartom, és leszedem róla a free xp-t.Egy kérdésem viszont lenne.
Az évfordulós bónuszok, hogy alakulnak egy év felett?Nekem még nincs egy évnél idősebb gépem a hangárban.
Azt már látom, hogy egy év 3 hónap már nem forduló, másfél év az lesz?
És mit kap bónuszként a gép.
Akinek van régi gépe írja már meg, hogy érdemes-e megtartani őket a free xp miatt.Előre is köszi.
-
Nostromo_HUN
csendes újonc
A klánnal kapcsolatban: [-WOD] ból tudok küldeni meghívót.
Alapvetően wot, de páran rendszeresen repülünk, és hajózunk.
Én pl.már nem wotozok vagy tényleg csak néha.Nincs kötelező részvétel, csak annyi, hogy ha látod, hogy más is fent van akkor köszönj be.
illetve néha azért a közös repülés sem árt. Felnőtt tagok, világmegváltó ötletek nélkül.
TS-van.Ha megy a horizontális energiaharc akkor hs3. Nekem nincs még, de kipróbáltam, és szimpatikus volt.
üdv.
-
John_Doe
senior tag
Én még játszom vele. Most hámoztam ki a kliensből az új japán ágat.
Így néz majd ki:
t2: Ki-10
t3: Ki-27
t4: Ki-43-I
t5: Ki-43-II
t6: Ki-61
t7: Ki-84
t8: Ki-94-II
t9: Ki-162
t10: Ki-162-IIIMásik dolog amit néztem hogy most már a free xp-t átt lehet adni a pilótáknak
1 free xp = 5 crew xp arányban. -
DEV_NULL
őstag
Nekem a második napon meglett az I-180-3. Ne bánd... Tudtam előre, hogy szar lesz. Végül adtam neki egy esélyt, egy csata, elég is volt. Azóta hozzá sem nyúltam. A pilóta amit kapsz jó csak, két 100% + egy 50% skill.
Ami viszont érdekes, hogy a He 100 D-1-et sokkal egyszerűbb küldetésekre adták. 30 győzelem három géptípussal. Jól emlékszem? Az a gép pedig még ér is valamit. Jó a tűzereje az gyenge, ha a pilóta téglával dobálózna is hatásosabb lenne, de legalább gyors, magasra megy és jól fordul. Szerintem sokkal jobb masina, mint a mostani.
-
DEV_NULL
őstag
Ja, magasabb tieren meg aztán nagyon szuper lesz. Eddig is ha a bot eltalált EGYSZER valamelyik J7W-vel az alsó hangon 200 sebzés, modul damage és fire. Na most mivel növelik az a tűzerejét, még durvább lesz. Remek.
Annak az egynek örülök, hogy a Mustangok nagyobb tűzerőt kapnak, mivel azok a kedvenc gépeim. Ami viszont megint baromság, hogy a csatarepülők rear gunját buffolják. Megint olyan op szutyok lesz mint régen. Most se lehet már könnyű vadásszal 1v1-be lenyomni egy jobb lövésszel rendelkező IL-t, ezután úgy látom megint az lesz mint régen. Csak nyugodtan repkedsz az IL-40-nel, gt-zel, a rear gun meg bedarál mindent mögötted 800-1000m-re, miközben azok a 20mm-rel épp csak nyaldosnak, a 30mm-rel meg el se érnek. Aha. Nagyon valószerű...
Teljesen agyf..asz már ez az egész játék.
-
John_Doe
senior tag
-
DEV_NULL
őstag
Én Húsvét, április 1.-re gondolok. 70 token az nem sok semmi, kapd össze magad... Nekem van most 234 pedig vagy 1-2 hétig nem csináltam a napi küldiket az elején. Szerintem a Twin Mustnggal lesz majd valami, ugyanis a dev blogon az a gép is szerepelt a bemutatásban mikor a Thunderboltok jöttek az I-260, Seafang és egyebekkel. Nos erról a gépről még azóta is semmi hír.
P-82B Twin Mustang — USA, Tier VIII heavy fighter
-
vaki
aktív tag
-
lenox
veterán
Eleg fura, tegnap en is ezt nyertem. Miutan rajottem, hogy nem kell megcsinalni a kuldik b reszet, ahhoz, hogy lehessen a kovetkezot csinalni. Nekem legalabbis viszonylag nehezen birt osszejonni, hogy 3 egymas utani menetben 3 ellenfelet nyirjak ki az uj lagos rendszerben.
-
John_Doe
senior tag
Egy megfelelő korábbi klienssel meg lehet nézni. Ha nagyon érdekes akkor meg videót kell csinálni belőle amíg tudsz. Valamelyik fórumon (talán az oroszon) mintha láttam volna egy elvetemült emberkét aki gyűjtötte a régi klienseket és adott linket letöltéshez ha kértél. De lehet hogy csak wot-hoz volt nem emlékszem elég régen volt már. Nem fűznék komolyabb reményeket hozzá a helyedben.
-
John_Doe
senior tag
Amit legutóbb kipróbáltam Hryunomod az már azt is kiírta hogy a bot mennyire jó. N S V (úgymint Novice, Soldier, Veteran)
A gépem viszont nagyon gyenge így már nem tudok felrakni modot mert akkor végképp játszhatatlanná válik a játék. Most legrosszabb esetben 16-18 fps mellett szenvedek ha szerencsém van akkor nem esik le 20-24 alá de az ritka hogy ennél jobban menne. 1.9 előtt simán megvolt a 40 fps. És akkor még erre jön rá a lag aminél a botok látványosan ugrálnak össze vissza. Fórumon láttam valahol ahol elismerték hogy az 1.9.2 tele van olyan hibákkal amiket most nem tudnak javítani majd csak a következő patchel.Én kivettem az I-260-at és nem bántam meg. Harmadik csatára lőttem egy ászt vele. a többi tokent el kaszinóztam az eredmény 3 gép (Ki-33, Type 224, P-36C,) 6 hangárhely, 6 nap prémium, 4 barakkhely, és tonnányi szemét.
-
DEV_NULL
őstag
A Ta-183-mal az a bajom, hogy az már nem túl jó nagy magasságon. Ha T7 20mm-rel haszálod akkor egész jól fordulj de a lőtáv és a sebzés gyenge, a T8 30mm-rel meg kb. minden kifordulja. 100k xp kellene az aFw 252-höz de nem érdekel. Talán egyszer kifejlesztem free-ből csak, hogy meglegyen.
Állítólag az amcsik a Me P. 1101 alapján csinálták az F-86-ot, a ruszkik pedig a Ta 183 alapján a MiG-15-öt.
-
DEV_NULL
őstag
Én is az élvezetért játszom efelől semmi kétséged ne legyen.
Pont emiatt repülöm a legjobb gépeket minden tieren, így bárki ellen van esélyem, hiszen ha a nagyfiúk lenyomnának a hipi-szupi gépeikkel akkor mit is élveznék a játékban?
Egyébként nekem is van pár gépem amiről azt mondják nem valami jó. Legjobb példa erre a Ta-152. Mindenképpen meg akartam szerezni hisz nagyon oda vagyok érte. Remek gép volt a való életben, imádom a históriáját és szerintem csodaszép. Szóval mindenki óva intett tőle, aztán mikor meglett beleszerettem. Számomra a legjobb T8 light fighter, nincs is más arra a tierre csak a heavy XP-58. Még a rettegett és midnen szempontból (jogosan) OP-nek tartott 209A-t is le lehet nyomni vele, ugyanis az is átesik alattad... Arra kell vigyázni, hogy ha 3x MK103 30mm-rel szereled fel, akkor bizony a pencake kifordul és az komoly gondokat tud okozni ha óvatlan vagy, ugyanis a Ta -152 csak és kizárólag a nagy magasságról és a bnz-ről szól. Viszont egy heavy nyilván ritkán esik át alattad, főleg a Pencake a maga 50km/h stall speedjével.
-
DEV_NULL
őstag
F7F, legjobb T7 heavy!
Ha most is rám hallgatsz akkor a brit heavyket elfelejted, kalap kaka mind. Talán a Javelin ami elfogadható. Hiába a sok hp ha papírbol, csak ráköhintesz és eltűnik mind. Egyébként én a HGIII-at és az XF-et s többre tartom mint a Javelint, da ha az kell akkor nyilván el kell jutnod oda valahogy. Viszont ha nem akarod, akkor ne is erőltesd a brit a heavyt. Főleg a P.1056 lesz szenvedés. Nem megy valami magasra és mindememellé nem is fordul jól. 262, Pecake, XP-58 mind jobb.
A Jak-15-tel pedig eléggé mellényúltál. Én még open betaban repültem, akkor jó gép volt, de mikor behozták az altitude performance-ot rájöttem csak a nagy magasságra való gépekkel van élet így a Jak-19-cet eladtam, pedig csak 100 valamennyi ezer kell a Jak-30-hoz, de nem érdekel. Lassan meglesz a MiG-9 amit jól át is ugrik free xp-ből, aztán a csodás MiG-15 bis-t is a hangáramban tudhatom majd.
-
DEV_NULL
őstag
Nem volt nehéz amúgy... 4-5 nap alatt lett meg asszem. Azt tudom, hogy az összes elsődeges-t megcsinlátam egy nap alatt. Aztán a másodlagosokkal haladtam a legkönnyebbtől a legnehezebbekig... A végére maradt a 3xAce, 4x Destroyer és 5x Ace+Destroyer. Az ultolsó volt nagyon gázos. Egy teljes napom ráment mire összejött 5x, igaz mellé lett két Closterman medál is szóval királyság volt.
Magáról az XP-58-ről pedig, hát nem tudom. Elég jó gép, kifrodulja a többi a heavyt, egyedül a pencaket nem. Az összes heavyvel szembe lehet menni, lenyomod őket. Viszont forgolódás közben és könnyű vadászok ellen nem a legjobb a 4x37mm, mert nehéz velük találatot bevinnni és viszonylag gyorsan melegszenek. A rear gunner pedig nagy poén. BNZ-ztem egy Jak-15ön és ahogy pörgött-forgott alattam az istennek se tudtam eltalálni a gépágyúkkal, viszont minden egyes rácsapás után amíg húztam fel felette a gunner beletolt ilyen 20-30dmg-eket, szép lassan megfekedüt. Én minden esetre boldog vagyok vele, mert imádom a P-38F-et és mert nem költök a játékra és ingyen lett egy egész jó T8 prém gépem amivel elég durván jön a kredit. Megkaptam ugye a gépet, mellé 3 nap prém account. Egy nap alatt csináltam vele 3 millió kreditet. ha vásárolnék akkor egyértelműen a Me 190TL-t venném.
Volt egy küldetés ami nagyon király volt... Ha jól emlékszem az elsődleges feladat 1000 dmg, a másodlagos pedig az össz. enemy hp 30%-a, de legalább 1500dmg. Bejoinoltam XF-90-nel és berakott 4v4-be úgy, hogy mindenki más IL-40P, IL-40 és Me 1099B2 volt. 3531 dmg jött össze.
mod.: A gunnert akit kaptam hozzá úgy hívják, hogy Driscoll Penisten. Csóri.
-
CaL!BeR
csendes tag
Ezen a képen én is nagyot néztem elsőre mikor 2-3 hét után először léptem be. Belegondoltam, aztán gyorsan el is felejtettem mert szerintem itt kivitelezhetetlen/értelmetlen lenne egy ilyen nagy lomha gép.
Egy Mitchell-t pedig én is szívesen látnék a játékban, de sajnos arra sem látok semmi esélyt.
-
-
DEV_NULL
őstag
Pedig az F7F elég jó én szerettem, a Pencake is fasza, az F2H viszont isten. T9-en mindent ver, T-10en is csak pár gép van amivel tartok tőle. Elit de mindképp megtartom, az XF-90-et pedig meg sem vettem, mert az már nem olyan jó, a Javelin és a HGIII simán kifodulja. Igazából az amcsi heavy a legjobb egészen T9-ig, viszont T10-en a HGIII a sztár.
-
DEV_NULL
őstag
Az általam már említetten tiereken az a gond, hogy ott a sok Messer, Mustang és Mig, amivel simán felmennek oda ahol Te vagy heavyvel. Ha egyszer a seggedbe kerülnek segítség nélkül szinte lehetetlen lerázni őket és szétkapnak egy pillanat alatt. Szerencsére ez T9-10-en megváltozik, addig viszont ki kell bírni a megpróbáltatásokat.
-
vaki
aktív tag
A hétvége tapasztalataival felvértezve egyre jobban tetszik az 1.6
Könnyebb a földi célok elleni harc, illetve több XP-t lehet kapni mint korábban, a 2 nap alatt 3x döntöttem meg a saját max xp rekordom.
2 negatívum maradt:
- harc közben egyre több pályán laggol be érthetetlen módon, belassul aztán visszaáll normál sebességre és onnantól a csata végig normális marad (azaz nem a netkapcsolattal van gond)
- csatákba való beosztás és várakozási idő botrányos... erre nagyon gyúrhatnának a köv upgrade-ben mert egyre többen fognak játszani - érdekes amíg 1.4 és előtte ha volt elég játékos átlag 30 mp alatt megkreált egy csatát, most meg rengeteg várakozó játékos van folyamtaosan mégis 1-1,5 perc lett a várakozás -
CaL!BeR
csendes tag
Na jah végre 1.6 szép meg minden, de...
A legszebb, hogy nekem most már 10-ből 6x legjobb esetben mindig kifagy harc közben valami hibával a Hidden Airbase, meg az Arctic Region vagy be sem tölti a mapot.
Ráadásul a várva várt MiG-ek így első ránézésre paramétereik alapján semmire sem lesznek jók...
Én el sem kezdem, inkább megyek tovább Lavochkin ágon.
Jah plusz fejlesztésnél, én is hajtok FW-190D-re (már csak 5k kell) amíg tart az akció, de nekem még mindig 1,36 milliónak írja az akciós 952e helyett.
Remélem ha kifejlesztem helyreáll az ára.
Szóval inkább jöhetne már minél hamarabb az az 1.6.1-es tapasz...
-
John_Doe
senior tag
Egyébként nekem sem a szívem csücske ez a frissítés értem én hogy mit akartak csak a megvalósítás...
Az összes fórum tele van a negatív véleményekkel meg azzal hogy a hibák nagy részét jelezték a teszt alatt de nem csináltak vele semmit.
Kedvencem az hogy az új ütközési modellnek hála amikor a 110C6-al totál szemből elkaptam egy P38F-et vesztettünk mindketten kb 70 életet és vígan repültünk tovább. És nem a szárnyak vége ért össze. Meg a ki mikor miért nyer hát hogy is mondjam bejelenti hogy nyertünk és valóban a csík nálunk tele az ellenfélnél még van egy kis híja erre a vége döntetlen.
Viszont már készül az 1.5.1. -
John_Doe
senior tag
Biztos vagyok benne hogy ha gond akad a HD klienssel az nem a net miatt lesz. Az amitől HD lesz addig közlekedik a neten amíg letöltöd telepítésnél utána a gépeden múlik mit jelenít meg. Én leszedtem és ki is próbáltam a gépem nem egy mai darab (c2d E4500, 4GB ram, geforce 8800 GTS 512)
Ezzel a beállítással játszom 1.3.1 alatt:Így harc közben 50 feletti fps-em van. (Kivéve az Eastern Front map közepét ott kb 35-40 ha nagy a kavarodás akkor 30 de csak itt van ekkora esés.)
Mivel a teszt szerveren nem volt kedvem várni csatára így tutoriálban (2-es 3-as) teszteltem a grafikai beállításokat és egyébként is először ott szoktam tesztelni. A fenti beállításokkal stabil 60 ott. Feltoltam maxra a grafikát lejött a +5GB. 30 fps a tutoriálokban. Vagyis nálam tuti játszhatatlan lenne de nem is akarok így játszani. Viszont én úgy érzem az 512 MB vga memoria kevés neki (végül is logikus a HD nagyobb texturákat jelent ahogy a fájlokat nézegettem) ugyanis akadozik a játék főleg ha "arra nézek amerre már régen nem". Nem tudom ennél jobban leírni pl repülök előre majd hirtelen megfordítom a kamerát vagy ha sokat forgatom a kamerát. Gondolom a kevés mem miatt ilyenkor mindíg be kell tölteni neki a texturákat. -
Hát, egérrel néha elég fura dolgokat tud csinálni. Háton levő gépet alig lehet összekaparni, mert mindenáron vissza akarja fordítani, ahelyett, hogy menne tovább úgy... aztán neki a sziklának, ennyi. Tényleg sok az idióta kamikáze. Szerencsére egy csatagépet nem tud mindig egyből leszedni egy dupla szárnyú vadász ha belemegy.. de ez is random, van amikor meg igen. (full hp-val4 )
-
John_Doe
senior tag
1. Ők "szakaszban" vannak. 2-3 ember a csata előtt össze tud állni és akkor egy csatába kerülnek.
2. Nem hinném hogy nagy változásokra kell számítani mert ahogy írtad is ez egy arcade játék. Itt még béta alatt bevallottan arra törekedtek a fejlesztők hogy egyik irányítási mód se kerüljön előnybe a másikkal szemben. Ahogy akkor meg is jegyeztem ezt bizony azzal érték el hogy a joy-t butították az egerezéshez.
3. Személy szerint nehéz vadászra soha nem rakok se bombát se rakétát és csak akkor megyek rá a földi célokra ha nagyon muszáj. Az xp kérdésben nem tudok segíteni ebből kifolyólag mert az orosz csatarepülőkkel megyek csak földi célra ott meg ad rendesen.
-
DEV_NULL
őstag
1. Flightba vannak.
2. Ezügyben nem tudok nyilatkozni, mert én bill+egérrel játszom de nem okoz problémát kihasználni a játék funkcióit, sőt szerintem jobb is mint joy-jal lévén ez eléggé arcade játék.
3. A GT-ből elég sokat kell lőni, hogy annyit érjen mint ha ölnél, általában 10-15 GT ér fel 4-5 kill-el. A másik pedig az, hogy a Heavy Fighterek nem épp erre vannak kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged