- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
2. vh-s olvasmányaimból annyira emlékszem, hogy ha csak lehet próbáltak a lövész lőkörén kívülről támadni, ez IL-nél hátulról-alulról, vagy vérprofiknál elölről-felülről támadást jelentett. Inkább az elsőt preferálták, mert az IL-2 nek nagyon sérülékeny volt az olajhűtője és elsősorban azt lőtték.
Ez viszont ha jól repülnek a csatagéppel a game-ben gyakorlatilag kivitelezhetetlen - én pl 50 méter alatt szoktam menni az IL-40el, na ott próbáljon valaki hátulról-alulról jönniNémet magas tieres csatagépekről értelemszerűen nincs 2. vh-s tapasztalat, a Stukák hátsó fegyvere meg kb szart se ért. A brit-amcsi bombázók védőfegyverei jók voltak, de ezek meg ugye nincsenek a játékban...
DEV_NULL: viszont érdekes, hogy a J8-hoz nem nyúltak e tekintetben, pedig ha jól tévedek ugyanaz a gépágyúja....
-
DEV_NULL
őstag
-
DEV_NULL
őstag
Nézd... Nekem Standard accounttal volt kb. 15 gép a hangáramban, melyből 5 T10 volt. Fel volt szerelve mind a legjobb equipmenttel, tudtam használni mindenhol az AP lőszert és a fogyócikkeket. Volt 20 milla kerditem mindig, az alá sosem mentem. Az, hogy mostanában prém accal tolom, annak más oka van.
-
DEV_NULL
őstag
Én azokat el szoktam adni. Nem érdekel, hogy prémium/ajándék, nem kell a szemét. Annak idején még a T5 M20-at is eladtam. Egyedül 3 ilyen nyamvadt gépem van amiket megtartottam: I-15bis DM (ez régen elég jó volt T3-on), aztán TskB-12bis (ez már jobb az előzőnél is), meg a He 100 D-1 (ezt a gépet se szeretem mert a tűzereje csapnivaló, kb. ha a pilóta egy követ eldobna is többet sebezne mint a 3 géppuska, de magasra megy, gyors és jól fordul, legalább jól lehet vele P-38F-et meg 109E-t zaklatni).
Egyébként a küldetésekre visszatérve, tegnap még csináltam egy 3. Destroyer medalt is de akkor se történt semmi.
-
DEV_NULL
őstag
Volt idő mikor el lehetett lenni a ruszki gépekkel... Létezett egy nagyon hatásos és roppant idegesítő módszer, de szép lassan befellegzett neki több okból is. Volt ugyanis, hogy 3 srác összeállt flightba Jakokkal, Lavocskinokkal szépen lent maradtak, kinyírtak egyből az összes ellenséges csatarepülőt aztán visszahúzódtak saját bázis fölé és vártak mi lesz a nagy magaságon vívott küzdelemből. Ha a csapattársaik ott nyertek, akkor kész vége is volt a csatának, ha nem akkor peig a maradék ellenség rohanhatott lenyomni az csatarepülőket akik addgra már a fél pályát letakarították, azokat kinyírták és jó esetben is legalább 100 ponottal vesztésre álltak, tehát ha nyerni akartak mehettek az ellenféle bázisra a flight után akik szépen utt csücsültek az összes AA fölött mivel a csatarepülők hozzá sem tudtak érni egy földi célhoz sem. Mostanra viszont ennek beáldozott, elsősorban már csak két fős flightok miatt, aztán ott vannak a botok és a megváltozott sebzésmodell, az új fajta lőszerek is számítanak szerintem, a több hp, már nem csinálja senki.
Mint látható itt is csak flightba működött a dolog, egyedül szerintem sosem volt igazi a Jak meg a La. Bár T8-on a La-9 a rocket boosterrel a fenekében tud meglepetéseket okozni.
A MiG viszont szerintem jó gép, azzal egyedül is el lehet lenni. A MiG-3-at és az I-220-at kifejezetten szeretem, az I-250 sem rossz. A MiG-9-ről nem nyilatkoznék mert az nincs meg, tegnap fejlesztettem ki de nem fogom megvenni. Lassan meg lesz a 256 ezer free xp és kihagyom, jöhet a MiG-15bis. Ahogy láttam ez a két gép már annyira nem az igazi, sőt én például Sabre-rel simán lenyomom a MiG-15-öt, csak hát nem semmi gépről beszélünk így nem érdekel milyen a játékban, mindenképp a hangáramban akarom tudni.
-
DEV_NULL
őstag
T1-3-at kihagynám ha lehet...
Előre szólok ez csak saját vélemény! Előfordulhat, hogy valaki másképp látja a dolgokat. Általánosságban véve ha arra használod a gépet amire való, akkor a német és az amcsi gépek a legjobbak, bár van néhány kivétel.
T4: Me 109B, Me 110B
T5: Me 109E, MiG-3, (He 100 D-1), P-38F
T6: Me 109F, P-51A, P-38J, Me 410
T7: I-220, F7F
T8: Me 209A, Ta-152, Pencake, Me 262, (XP-58)
T9: Me P.1092, F6U, Attacker, F2H, Me HGII
T10:Me P.1101, F7U, Swift, MiG-15 bis, XF-90, HGIII, JavelinA csatarepülőknél végig a német vonalat tartom jobbnak. T9-en a Me P. 1099 B-2 nagy móka az 50mm-essel.
-
DEV_NULL
őstag
Ha a csatarepülőkkel komoly sebzést tolsz földi célok ellen, akkor többet kapsz még akár egy 3-4 kill-es játékosnál is, ez az egyik (nem is érdemes támadni vele, mert ha azzal ölsz alig ad xp-t, én mindig GT-re megyek velük és ha betámadnak "szólok vissza" csak). A másik pedig, ha heavy - vagy light fighterrel repülsz, akkor a kill-re adja az xp-t, sebzésre pedig a kreditet.
-
John_Doe
senior tag
Persze ezt én is tudom. Nekem a játékosok nevének kiszúrása a nehéz bizonyos esetekben. Mert ugye ott nincs ez a szabály hogy nem lehet Güter, John stb. Az nem tetszik hogy ránézésre látni akarom ki a bot és nem ezen gondolkodni. Hogy miért mert nem szeretek magamban beszélni és szeretem látni ki az akivel esetleg érdemes együtt repülni mellé szegődni. Szóval marha nehéz lett volna nekik berakni valamit ami megkülönbözteti őket mittomén egy klánt aminek mind a tagja és [BOT] vagy [AI] a jele. De azt direkt csinálják mert így sokan nem tudják hogy botok és örül a fejük hogy jé tele van a szerver. Pedig ez így ebben a formában nem fer. A warthunderben is vannak botok de ott látszik ki az és nem is ennyire döntő tényező a csata kimenetelére nézve a jelenlétük.
Amúgy meg ha kijön az 1.9-hez a Hryunomod most először felteszem mert ott látszik akinek nincs statja az a bot.
-
vaki
aktív tag
Mekkora LOL
Bár ha 1v1-ben vagyok IL-40el, akkor én is morcos szoktam lenni ha nem a GT-re megyünk.
Apropó: valami szarságot állítottak az új verzióban, ugyanis nem tudom megcsinálni az XP-58-hoz a 150 pontos secondary mission-t. Eddig már 3x csináltam 200 pont felett, de valamiért nem lesz komplett a küldi, úgyhogy asszem hanyagolom
Most még 8 hiányzik, 5-re le tudnék talán menni, a maradákot meg megoldanám kp-val..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged