- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
Pipifax #1584 üzenetére
Én próbálkoztam mint az őrült minden tier-ben, de valami nagyon nem volt akkor frankó...
Nah mind1, most jön az 1.6.1.1 Hotfix, remélem ez javít valamit a várakozási időn is.
A hátsó lövészek tényleg sokkal jobban sebeznek sajna, vadásszal nem nagyon éri meg alacsony HP-vel rámenni egy IL-re sem mostmár hátulról.
Aki nem jár a tankos fórumba és még nem tudja, Ingyen 1000 GOLD jár, ha leszeditek WOT-ot és beléptek a profilotokkal 1 óráig a játékot futtatni Overwolf alatt.
Én nem tankozok, de emiatt megérte letölteni és meg is adta reggel szépen amíg neteztem 1 órát.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Pipifax #1526 üzenetére
Értem én hogy aki él az vissza is tud lőni de nem mindegy hogy kergetek 2 percig 1 valakit hogy lelőjem vagy közben inkább lövöm akit érek és kapok 4 asistet. A nagy sebzést én úgy értem hogy minimum 1000 de inkább 1500 T6-ban ez nálam a cél. Mert ugye akinek csak kevés élete marad vagy fut vagy elég egy kósza lövedék akár a csapattársától is (vagy egy félvak faroklövész, vagy a légvédelem...) és mehet a következő csatába. Persze itt jön az hogyha elfut egy Mustang 1 hp-val és nyer akkor abbahagyom aznapra a játékot. Alapvetően úgy állok a játékhoz hogy a legtöbb társam birka és próbálok az ösztöneikre építeni. Fedezni nem fog ha valaki kergetni kezd de ha elé csalok egy alacsony hp-s ellenfelet tuti utána ugrik. Ez áll az ellenfélre is ha rosszul áll a szénám megyek le had jöjjön utánam és adja fel az előnyösebb pozícióját. És még sorolhatnám de ki hogy szeret játszani én ezt érzem célravezetőnek.
A 109Z-t én prém lőszerrel használom (és minden más gépet is) és a pilóta meg 100% +100% látótáv +84% célzás most (+ giroszkópos célzó, meg inert gáz minden gépen amit nem akarok megtartani így szoktam). Lőszert pedig leárazáskor szoktam venni nagy tételben.Viszont kíváncsi leszek hogy amikor vissza rakják az Me 609-et az milyen lesz mint ellenfél.
-
Bigiordas
tag
válasz
Pipifax #1516 üzenetére
109-G nagyon jó. A modulokat, motort stb kattints rá és kiírja mire jó még.
Én egyszerre húzom a három német ágat, igaz a két 8-as német vadász van csak meg és a német nehéz vadász 9-be. De mire a két 9-es vadászt kinyitom már fullozhatom is fel fegyverrel mortorral, mivel sok minden csereszabatos.
Pl.: Me 410 motorja a Me209A topp motorja
-
John_Doe
senior tag
válasz
Pipifax #1512 üzenetére
Kommunikálásra annyit hogy alap esetben két csatornára írhatsz egy amit csak a te oldaladon harcolók látnak ez zöld a szöveg is a másik amit az ellenfél is láthat itt a név a csapatnak megfelelő zöld vagy piros a szöveg viszont fehér. Ezen kívül ha szakaszban léptek be a csatába ketten hárman akkor van még egy csatorna amit csat a szakaszban levők látnak ez ilyen izé sárga színű.
A csatornák között úgy válthatsz hogy miután belépsz az enter-rel a chat-be tab-ot nyomkodsz. Ezt nagyon sokan nem tudják és elég vicces nézni ahogy írogat az ellenfélnek úgy hogy az nem látja. Az meg kimondottan idegesítő mikor a szakasz egyik tagja a közösbe ír a másik meg nem és érthetetlen miről van szó.
Ennél csak az idegesít jobban mikor 2000-1600 méterről kezd el lőni az ellenfélre T6 vadásszal.Kredit meg xp hozamról nem nyilatkozom mert nekem még mindig tart a bétáért kapott prémium időszakom.
-
-
Pipifax
csendes tag
válasz
Pipifax #1196 üzenetére
Csá!
Magam részéről nem fejlesztem tovább a zérót. t4 csúcs zéró nem ér annyit mint a t3 gépek jó része szerintem.
Egyetlen egy az előny amit irtál, hogy jól fordul. A t3 aradó 500%-os magassági fölénnyel bír vele szemben és már annak nagyobb a hit point-ja
Ha egy ilyen zéró elkezd kopoktatni hátulról nem kezdek el forgolódni vele mert úgyis kiforog. Elindulok felfelé és otthagyom mint szent pál az oláhokatJó esetbe lecsíp egy 40 hit-et a 115-ből nekem még mindíg lesz esélyen legalább egyet eltenni lábalól közülük.
Elég sokat mentem a zéró négyel. Na most pont azért akarok bf-et, mert kiszolgáltatotnak érzem magam ha a zéróval vagyok egy 800% magasági fölényes kb. dupla tűzerős géppel szemben
Te szerinted a t4 zéró a legjobb háromba benne van szerintem meg a legroszabb 3-ban. Aradóval csak a bf miatt megyek, mert kötelező az összes előd kifejlesztése, természetesen az aradó 80tól nem vagyok elájulva, de kategoriájához mérten jobb mint a zéró. A zéró védelme harmatgyenge a következő szinteken is. Tűzerő sem sokat erősödik, a nagytöbbséghez képest, sőt romlik a fordulása is. Az emelkedése harmatgyenge 100 oktánal is elfogy belőle hamar a kraft felfelé. Test test elleni harcban mindig kiforgom az ellenfelet, de mire szétlőhetném a kb. 1,5 védelmű t4-es ellenfelet addig tuti odaér valamelyik kistársa és szétlövi a zityómat.Ha véletlenül egy bf 110-el akadok össze frontálva, egyetlen rövidsorozattal küld vissza a hangárba.
Egyébként ez a valóságban is így volt. Nulla védelem, gyenge motor kis tűzerő. A háború legelején legendássak voltak ezek a gépek, csak nem fejlődtek, míg a többi náció fejlesztette a gépeit. Nem véletlen használták arra később, hogy jó telirakták robbanóanyaggal, beleültettek 16-18 éves gyerekeket akiket már leszállni nem tanítottak meg mert nem volt rá szükségük. Én nem szerettem volna az utolsó szakémat egy büdös hangárban elfogyasztani, majd szétkenődni valamelyik csatahajó fedélzetén.
Marad a germán vonal -
Nimrod_83
csendes tag
válasz
Pipifax #1196 üzenetére
Üdv!
Én azért vitába szállnék azzal hogy a T3-as Ar 80-as jobb mint az első Zero. Az A6M1 a 4-es szint legjobb 3 gépe között van, míg az Arado majdhogynem a legrosszabb a 3-as vadászok között. Eleve más karakterű a két gép. Míg a Zero roppant fordulékony, addig az Arado az erős motorjában bízhat és nagy hibát követ el az aki fordulóharcot kezd vele.
Ez persze magánvélemény, mindenkinek más a játékstílusa, és ha megtalálta azt a gépet ami neki fekszik és ki is tudja használni annak előnyeit, akkor eredményes csatákat vívhat.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Pipifax #1180 üzenetére
Nos...
1.2 óta valóban kevesebb xp-t ad a játék, a kreditben annyira nem vagyok biztos azt igazából sosem figyeltem, de azzal is elég szűkösen bánik mivel én is gondban vagyok vele általában. Most 1 nap prémiummal viszont vígan csináltam 1,4 milliót úgy, hogy igazából meg sem erőltettem magam.
A szódás szifon az a pneumatic restarter, valóban azzal tudod újraindítani a motort amit egyébként én nem használok mert egy idő után újraindul miuátn ellőtték, csak addig éld túl. Az eü csomaggal a pilótát lehet gyógyítani ha megsérül, a tűzoltó készülék pedig értelme szerű ugye. Az olajos kanna pedig megnövelt oktánszámú üzemanyagot tartalmaz amit nem tudsz használni hanem alapból megadja a bónuszt, viszont ezt minden csata újra kell venni ami elég sokba kerül, prémium nélkül felejtős. Én költséghatékony megfontolás miatt csak egy sima tűzoltókészüléket viszek magammal ha kigyulladnék, viszot ezt, az eü csomagot és a restartert csak akkor kell újra megvenni csata után ha elhasználtad valamelyiket. A számok felettük pedig azt jelentik, hogy melyik gombbal tudod aktiválni, ezt szabadon állíthatod a játék menüjében.
Aranypénz = gold, ezt pénzért lehet venni különböző fizetési lehetőségekkel, amit aztán prémium accountra, prémium gépekre, free xp vásárlására költhetsz el. Ezüstpénz = kredit, ezt kapod (jó esetben) minden meccs után, amiből repülőgépeket, új fejlesztéseket, a fentebb említett fogyóeszközöket és néhány upgradet vásárolhasz. Amit Te experience exchange-nek hívsz, valójában az a free xp ami arra szolgál, hogy bármit kifejlessz vele anélkül, hogy az adott gépen lenne hozzá elegendő xp, vagy maga a repülőgép meglenne. Én személy szerint ezzel óvatosan bánok mert elég lassan gyűlik, 5%-a a kapott xp-nak meccsenként. Célszerű egy frissen vásárolt gépre valami fontosasbb modult kifejleszteni belőle, ha túl harmatosnak érzed (ami valljuk be gyakran előfordul) a tűzerejét, motorját, ilyesmi (bár én ezt a verziót is már csak akkor alkalmazom, mikor ordítok, az asztalt verem, nem bírok magammal, ha tehetem inkább kiszenvedem az adott géppel az xp-t és vigyázok a free xp-re, mert magasabb TIER-en: 8-9 jól jön, ha van mondjuk 40-50ezer).
Ha gondban vagy az angollal ajánlom, hogy magyar nyelven indítsd a játékot, amit így tudsz megtenni.
Nagyjából ennyi. Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged