- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaL!BeR
csendes tag
Sziasztok BÚÉK mindenkinek,
Karácsonyi pihi alatt visszatértem én is a kötelékbe mert már kezdett hiányozni a lövöldözés, de ezek a brutál lagok tényleg nagyon idegesítőek tudnak lenni, nem értem miért nem javítják, gondolom nem csak mi panaszkodunk rá...
Próbaképp most elkezdtem húzni az Amcsi fighter ágat és Tier VI-on ez a P-51A valami iszonyat jó gép, őrülten megy vele a Boom & Zoom, ha ezt én hamarabb tudom bakker... így két év után végre még az első Gorovets is meglett vele.
(Igaz, hogy 11 playerből 5 bot volt, de a napi 1-2 ász így is garantált vele.)
Jut eszembe, nem tudtok valami progit vagy beállítást, ami valahogy külön jelzi vagy megjelöli a botokat a mezőnyből?
Úgy vettem észre, hogy mióta beindult ez a botozás, sokan nick-et váltottak valami hasonló keresztnévre, hogy "álcázni" tudják magukat.
-
CaL!BeR
csendes tag
Srácok csak én érzem úgy, hogy ezzel az új 1.9 frissítéssel a wargaming ráborított még egy vödör sz@rt az egész játékra?
Nekem még csak 1,5 éves a profilom de ez az új célzóka meg sebzés rendszer szerintem nagyon tréé.
Rámegyek 150-200m közelségre és 2-esével meg 3-asával pötyögteti lefelé az ellenfél HP-jait miközben eddig ilyen távról ezelőtt már atomjaira darálta.
Nem vagyok nagy FPS hajhász, de nekem olyan szinten visszaesett az FPS-em is, hogy az tragédia, eddig megvolt az átlag 70-80 most meg visszaesik mindig 20-30-ra és beröccen harc közben a játék.
Nagyon jó, hogy teli vannak a szerverek meg keveset kell várni, brávó ennyi idő után ez szép teljesítmény, na de menjenek már a pitschába...
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
DEV_NULL #1706 üzenetére
Az szép kis kaszálás.
Nagy nehezen sikerült összehoznom egy La-160-ast és meglett az első Tier IX-es gépem, de ez valami iszonyat szörnyű, hogy mekkora szakadék van VIII. és IX. szint közt.
Se délután, se este nem hajlandó berakni egy normál csatába sem. Már meg van 4 napja és összesen 3 csatát tudtam vele menni ez idő alatt.
A várakozási idő legalább 10-20 perc minden betöltéskor ami alatt úgy felhúz, hogy legszívesebben törölném a játékot. Pedig mindig kiírja, hogy 10-12 játékos várakozik Tier IX-ben, engem meg abban a 3 csatában is Tier VIII-as gépekkel rakott össze.
Agyam eldobom, ha ezért güriztem végig, hogy botok ellen tudjak vele menni.
-
CaL!BeR
csendes tag
Ezen a képen én is nagyot néztem elsőre mikor 2-3 hét után először léptem be. Belegondoltam, aztán gyorsan el is felejtettem mert szerintem itt kivitelezhetetlen/értelmetlen lenne egy ilyen nagy lomha gép.
Egy Mitchell-t pedig én is szívesen látnék a játékban, de sajnos arra sem látok semmi esélyt.
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
DEV_NULL #1689 üzenetére
Grat hozzá, ez így szép kis hangár.
Az a baj mostanában én is kezdek rájönni miről beszélsz, mármint a "magasság vágy" tekintetében. Yak ágat pont emiatt adom most fel Tier VII-nél. Pedig Tier VI-ig nagyon jókat lehetett vele forgolódni és ritkítani, így nagy reményeket fűztem hozzá, de sajnos hiába
Tier VIII meg kész szenvedés, ha nincs Me209 a zsebben, mert fent piszok lomha az La-9-em, középmagasan meg hiába várok a lepattanóra, szinte majdnem ugyanolyan jól manővereznek mikor lejönnek (mert ugye itt szinte mindenkinek 209 van vadásznak) Pont emiatt kezdtem el a Messer ágat és Friedrich-el hajtok most Gustav-ért.
Sajnos ettől tartok Tier IX-ben is, hogy ugyanígy járok La-160-al, mert majd mindenki P.1092-vel nyomul, de akkor is kell
Látom akkor Tier X-ben is van tapasztalatod bőven. Ott mit mondanál a vadászok közt "egyeduralkodónak"?
La-15-re is ugyanez jellemző Tier X-ben, mint amit a 160-ről írtál, vagy az magasabban már egy fokkal jobban viselkedik?
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
DEV_NULL #1685 üzenetére
Az szép...
És mi lett a csata végkimenetele? Az összes attacker megkapta az elvárt fedezetet?
Egyébként Tier IX-en La-160 mennyire van hátrányban magasság tekintetében? Fel tudnak kapaszkodni 3000 környékére és felveszik a kesztíűt harc tekintetében is, vagy csak mosolyogva lenézel néha rájuk a Banshee-ből?
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
John_Doe #1621 üzenetére
Nah így ennyi idő után tényleg nem is olyan vészes ez az új jelölő rendszer, kezdem megszokni.
Viszont nekem is eléggé bugos és betöltéskor vagy játék közben néha lefagy.
Plusz az FPS-em is drasztikusan csökkent így kicsit visszább kellett venni a felbontáson és grafikán.
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
CaL!BeR #1619 üzenetére
Kérdésem tárgytalan. Most jöttem rá, hogy nem szabad keverni a különböző géptípusok beállítását vagy mi mert akkor borul az egész.
Nem tudom kinek jutott ez eszébe, hogy így el kell barmolni, de nekem nagyon nem jön be ez a távolságos rendszer a jól megszokott régi után.
-
CaL!BeR
csendes tag
Megmondaná valaki, hogy a célpont jelölőket miért kellett így elcseszni?
Lehet én vagyok a hülye hozzá, de nekem most nem látszanak a GT támadásakor a sárga kockák, háromszögek stb. és nem is értem hogy kell beállítani
Van valakinek Magyar nyelvű használatija hozzá ? Nekem ez full érthetetlen a korábbi verzióhoz képest.
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
John_Doe #1609 üzenetére
WoW, köszi a részletes tesztet és beszámolót.
Hát akkor kár a Stukáért, sokan várták pedig, (köztük én is) de ha tényleg ennyire szór a gépfegyvere, meg bomba sincs akkor nem lesz jó sok mindenre. Bár remélem akkor erre a fejlesztők is felfigyelnek és idővel majd csak korrigálják.
A többi gépet meg ezek szerint amint megjelennek majd mindenki IL mészárlásra fogja használni minimális ground attack mellett, így dobhatom az IL8-am a Qkába.
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
DEV_NULL #1607 üzenetére
Hejj de kihalt itt minden az UFO irtás óta.
(Habár ünnepek óta én se nagyon játszottam)
Én még csak Tier VIII-nál vagyok, kipróbáltam sok gépet Tier VII-ig, de nekem legjobban a Szovjet fighter ág jött be. (Boom&Zoom taktikát sokáig próbáltam pár erre való géppel, de valahogy mindig kiestem a lendületből így hosszú távon nem lett jövedelmező
USSR vadászok jól manővereznek, van tűzerő és életerő, magasra nem tudok velük menni, így általában alacsonyan irtok Attackereket, vagy középmagasan cirkálok amíg lenem ereszkednek a Mustangok és Messerek utána próbálom kimanőverezni és leszedni őket
Nekem Tier VI-tól Tier VIII-ig Lavochkinok a favoritok. Most megyek tovább La-150-re.
Valaki próbálta már az új 1.7 beta-t?
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
John_Doe #1590 üzenetére
Jah értem, köszi az infót. Hát én csak repülök, nem hajókázok meg tankozok így nekem ez az összevont dolog annyira nem lesz gáz. Bár utólag biztos módosítanak rajta ha sokaknak nem tetszik majd.
A probléma inkább ott kezdődik, hogy most már minden map teli van "klántagokkal" akik 3-an 4-en összevergődve azt hiszik szerintem, hogy verhetetlenek és a többség ellenére más irányba indulnak el rögtön az elején...
Így azonnal 2-3 gép mínusszal kezd a csapat és jelenleg 5x-ös szorzó ide vagy oda, mindig a több géppel maradt ellenfél tarol, így olyan xar futamokat megyek, hogy az már siralmas.
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
Pipifax #1584 üzenetére
Én próbálkoztam mint az őrült minden tier-ben, de valami nagyon nem volt akkor frankó...
Nah mind1, most jön az 1.6.1.1 Hotfix, remélem ez javít valamit a várakozási időn is.
A hátsó lövészek tényleg sokkal jobban sebeznek sajna, vadásszal nem nagyon éri meg alacsony HP-vel rámenni egy IL-re sem mostmár hátulról.
Aki nem jár a tankos fórumba és még nem tudja, Ingyen 1000 GOLD jár, ha leszeditek WOT-ot és beléptek a profilotokkal 1 óráig a játékot futtatni Overwolf alatt.
Én nem tankozok, de emiatt megérte letölteni és meg is adta reggel szépen amíg neteztem 1 órát.
-
CaL!BeR
csendes tag
Na most ezt nem értem, valaki segítsen, ha tud pls.
Ezen a képen jól látszik, hogy 952k a FW-190D "Akció véget ér 2 napok":
Erre most meg akarom venni és azt írja, hogy 1,36 millió:
Most akkor ebben mi az akció? Nektek is ennyiért írja ki az árát? Vagy ha megveszem akkor csak 952k-t fog levonni a kasszámból és tök mind1 mit ír?
-
CaL!BeR
csendes tag
Na jah végre 1.6 szép meg minden, de...
A legszebb, hogy nekem most már 10-ből 6x legjobb esetben mindig kifagy harc közben valami hibával a Hidden Airbase, meg az Arctic Region vagy be sem tölti a mapot.
Ráadásul a várva várt MiG-ek így első ránézésre paramétereik alapján semmire sem lesznek jók...
Én el sem kezdem, inkább megyek tovább Lavochkin ágon.
Jah plusz fejlesztésnél, én is hajtok FW-190D-re (már csak 5k kell) amíg tart az akció, de nekem még mindig 1,36 milliónak írja az akciós 952e helyett.
Remélem ha kifejlesztem helyreáll az ára.
Szóval inkább jöhetne már minél hamarabb az az 1.6.1-es tapasz...
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
Antonius1978 #1250 üzenetére
Az nem túl jó. Sajna az ilyen gariztatások mindig elhúzódnak...
Ilyenkor 8 után szoktam lenni általában, most is megyek lőni kicsit.
Jah és köszi a kódot, nekem is megadta.
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
DEV_NULL #1233 üzenetére
Én is dettó így vagyok vele. Ápr.1-én még poén volt vele 1-2 kört menni, de hogy még mindig belépek egy csatába és mindenhol száguldozó lézerfények mint valami falusi disco-ban... ráadásul támadás közben alig lehet kiszámítani a mozgását, hogy merre akkar menni és ütközés lesz belőle
Remélem én is hogy csak ideiglenes és eltűntetik.
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
Antonius1978 #1231 üzenetére
Szívesen. OK rendben, esténként szoktam lenni kb 1-2 órát. Majd letolunk pár csatát.
Köszi az infót DEV_NULL, akkor nehézvadász ágon próbaképp elindulok a Me262 felé.
Ezekről a repülő csészealjakról mit tudtok, meddig lesznek még? Örökbe adták és végleg marad?
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
joergie #1201 üzenetére
Szevasztok!
Sejtettem, hogy megéri felkeresni ezt a fórumot mert találok egy kis pluszt.
Köszi az infót joergie, 7végére jól jön egy kis plusz prém. Ha lesz még ilyesmi szívesen veszem én is.
Ha valakinek kell egy Invite Code: NTRD2-Z63VU-3U8H8-VRU5R
Kb. két hete én is egy ilyennel kezdtem és jó kis löketet adott.
H0PI néven vörös gépekkel (LA-5, Yak-9, IL-2t) repülök, ha csatában láttok írjatok rám bátran és összefogunk.
Amcsi Mustang oldalba szerintetek érdemes időt fektetni? Nem kevés a tűzerő? Én inkább a közelre lopakodós nagy tűzzel hirtelen ledarálós taktikával dolgoztam, de ahogy ezek a paripák néha a felhők felé törnek bakker...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest