- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Doe
senior tag
válasz
iravdudan #1522 üzenetére
Én sem akarom osztani az észt de szerintem ez is inkább olyan hogy nem vadász vagy nehéz vadász kérdése a dolog hanem a típustól függ mit kell vele csinálni. Nekem eddig csak a 109Z van meg a hetesekből de meg vagyok vele elégedve, 4x30mm fegyvert használom megyek vele fel keresek valakit aki nem engem akar lőni és egy sorozatból robban. Persze a csata gépekre is rámegyek IL-8, IL-10 egy rárepülés általában ha az ember észnél van és hideg fegyverrel megy rá. Az viszont örök érvényű hogy NEM KELL AZ ELSŐ IL-RE RÁREPÜLNI AZ EGÉSZ CSAPATNAK!!! Tök mindegy ki megy rá csak maradjanak fent is páran hogy amikor jönnek az ellenség vadászai akkor legyen aki harcol velük. Persze ebből az szokott inkább lenni hogy én maradok fenn.
Nehezekkel a kedvenc harcmodorom az hogy felmegyek magasra az elején kicsit próbálok hátul maradni de nem minden áron maradok le. Azután a kialakult csatába szeretek belepiszkálni de nem fel le szoktam menni illetve néha de akkor tuti jön egy p-51 vagy bf109 és leszed. Inkább keresztben a pályán csak kicsit magasabban mint a többiek és a kínálkozó ellenfelet lövöm sokszor be se célozva mert olyan gyakran kellene váltani. Az eredmény az szokott lenni hogy jó sok sebzést kiosztok kevés killel de szerintem ez jobb mintha egy ellenfelet kergetnék percekig akinek még épp maradt 5 hpja. Ehhez a taktikához eddig nekem a Mosquito volt a legjobb de az összes német is jó volt hozzá még a109Z is jó ha az ember nem T9 gépekkel harcol illetve ha T8 gépek nem engem akarnak kiszedni az elején. Az alacsonyabb szintű angolok (T4-T5) alkalmatlanok rá de az amerikai p38ak (T5-T6) is használhatóak így de azok nem fekszenek nekem. Ez az egy nagy ágyú téma a bf110c6-nál vicces és élvezetes meg a yak-oknál de itt nem jön be.
Ja igen és még egyszer leírom soha de soha nem rakok bombát vagy rakétát a nehéz vadászaimra. Tudom hogy van aki jól használja pl a 410 rakétáit és ügyesen szedi vele az ellenséges gépeket de ehhez ügyetlen vagyok illetve sokat kéne gyakorolni gyakorló csatákban.Hú ez hosszú lett és keveset mond na mindegy. Még annyit hogy nekem is vannak "álmaim" én a német nehéz vonalat akarom mindenképp kivenni. A 262 muszáj hogy a hangárban legyen. Ilyen még a Sabre és a Mig-15 ha bekerül. És akarok minden fajtából egy T6, T8 párost is megtartani. Csatagépeknél ez egyértelmű de a vadászoknál már bajban vagyok T6-ból a Corsair és az La-5 volt a kedvencem a Corsairt tartottam meg. A T8 meg még messze van de már előre látom ott is az La-9 vagy a F2G lesz a célom.
-
John_Doe
senior tag
válasz
iravdudan #1479 üzenetére
Ha a wiki-re gondolsz olyan van ehhez is csak sajnos orosz nyelvű. Csináltak egy globális wiki-t amiben minden wargaming-es játék benne van. Pár napig el is lehetett érni a wot eu oldaláról is csak az volt a baj vele hogy elfelejtették lefordítani és minden oroszul volt rajta. Sebaj megoldották az eu irodához méltó módon visszarakták a régi wiki-t és az újat meg azóta se fordították le.
Ez még március közepén volt. Russian Wikipedia Bug
(megjegyzem a régi wiki elvileg még mindíg 0.8.9-es wot-hoz van)De itt a link az orosz wiki-hez a képek alapján illetve google fordító segítségével használom ezt mivel nincs más:
[Orosz wiki] -
vaki
aktív tag
válasz
iravdudan #1473 üzenetére
Hát én már próbálkoztam sokmindennel, de nem nagyon jött be... Eddig akiket sikerült rakétával kilőnöm, az 3-4 kivételével tök véletlen volt
Most gondolkodom hogy a LaGG-ról leszedem, mert kell a f**omnak, az I-16on még úgy-ahogy jó volt.Minél közelebb kell menni, akkor biztosabban eltalálod, illetve eddig úgy tapasztaltam, hogy inkább picit fölé kell célozni.
-
John_Doe
senior tag
válasz
iravdudan #1457 üzenetére
Temp könyvtár több helyen is van de mivel én mindet átpakoltam egy helyre így csak fejből mondom hogy a C:\Users\<username>\AppData\Local\Temp lesz az ami neked kell (feltéve hogy win7 van neked) de ez elvileg rejtett fájl szóval erre is figyelj. A legegyszerűbb az lenne ha rákeresnél valami fájl kezelőben (pl total commander) a wargaming.net\wowp\cache -re vagy esetleg windowsban a win + r lenyomása után beírod hogy %temp%\wargaming.net\wowp\cache és akkor meglesz hogy hol van.
-
John_Doe
senior tag
válasz
iravdudan #1455 üzenetére
A napi szorzót azért nem adta meg és azért nincs jelezve mert minden csata kétszeres szorzót kap még a vesztes is. A gépek árára pedig annyit hogy az egy bug hogy nem látszik rendesen ki kell törölni a temp könyvtáradban levő temp\wargaming.net\wowp\cache könyvtárban levő dolgokat és akkor helyre áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- OnePlus One - Kína már itt One
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged