- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
válasz
majkipapa #1562 üzenetére
Üdv!
Ha jól tudom én vagyok itt a hozzászólók közt az egyetlen aki joy-al nyomja, mindenki más bill+egér.
Ha csak emiatt vennél,akkor szerintem ne tedd. Én azért kezdtem joy-al, mert a korábbi repülős játékaimban is azzal mentem és egyszerűen nem állt rá a kezem az egerészésre... Ugyanakkor mindenki azt mondja, hogy az egér+bill használatával jobb. -
John_Doe
senior tag
válasz
majkipapa #1532 üzenetére
1. Magától tüzel neked csak annyi a dolgod hogy a gépet olyan szögben tartsd hogy rálásson az ellenfélre a faroklövész. Ez persze gyakorlást igényel és minden gépnél ugye más és más a terület ahova lőni tud.
2. Ilyenről én nem tudok hogy lenne van pár ember aki elkezdett írni blogot itt a fórumon valahol van is hozzá link de ezek a tartalmukra nézve elég szegényesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest