Új hozzászólás Aktív témák
-
Nostromo_HUN
csendes újonc
Kéne egy kis segítség!
A jelenség a következő:
A három játék közül kettő tank hajó gond nélkül indul a game centerből, de a vworldplanes indulás után homokórázik és lefagy. Próbáltam már újratelepíteni a játékot, de nem segített.
Mit tanácsoltok. -
Nostromo_HUN
csendes újonc
válasz
John_Doe #2043 üzenetére
Nekem is jelentkeztek anomáliák, de nem a játék közben.
egy két pillanatnyi problémát kivéve.
viszont a betöltés, és a játék utáni gépvisszaadás drasztikusan megnőtt.
Van hogy a csatajelentő már tíz másodperce megjött, és a hangár még mindig homokórázik.
Én azt gondolom, hogy inkább a túloldalnál lehet a probléma. -
Nostromo_HUN
csendes újonc
válasz
SoulReaver #2033 üzenetére
Egy két óra kikapcsolódásra jó, de ha szimulátort keresel nem ez az.
Éppen most akarnak egy nagy ráncfelvarrást csinálni, ami még akár jó is lehet.Annyi előnye van, hogy ha használod a másik kettőt, akkor együtt könnyebb a fejlesztés.
-
Nostromo_HUN
csendes újonc
válasz
John_Doe #2031 üzenetére
tényleg elég zavaros
ráadásul oroszból a szlenget használják.
Amit ki tudtam hámozni, hogy konkrét infó nem lesz amíg el nem indul a tesztelés.
Azt sem erősítették meg, hogy a bombázók ágként fognak bejönni.Ami biztos, hogy már három éve kész van (vagy kezdődött) a fejlesztés, csak valamiért nem indították el.
A pályák méretéről szintén megoszlanak a vélemények.
Az mindenesetre lejött, hogy a fejlesztést valakinek "engedélyeznie" kellett.
És az, hogy az orosz játékosok sincsenek megelégedve a mostani játékmenettel.Azt megerősítették, hogy 2017-ben komoly fejlesztéseket fogunk kapni.
Az igaz, hogy a mai napon küldik ki a tesztereknek a felkérést, páran már kaptak.
A tesztet pedig tesztszreón lehet elérni. -
Nostromo_HUN
csendes újonc
válasz
John_Doe #2023 üzenetére
Amit én ki tudtam hámozni:
A térképek, csak a "bázis" szintjén lesznek átdolgozva, tehát egy vagy több báziskarikát kap, és az azon belül lévő célok megsemmisítését méri. Ezért lehet
"Preztis pontot" kapni, ami utána "befolyásolja" a játékmenetet. "honfoglalás mod"
Új térképekről nem találtam infót, én "átdolgozott"-ról tudok.
Ennek ellenére én érdekes kezdeményezésnek tartom, főleg annak tükrében, hogy az elmúlt három évben játéktechnikai újítás nemigen történt.
Tény, hogy sok buktatója van, a bombázóvadászat nem egy könnyű műfaj.
A bombázás pedig még ennél is nehezebb, gondolok itt arra, hogy a jelenlegi játéktechnika túl primitív hozzá.
Csak remélni tudom, hogy nem kényszerítenek bele, valami elvetemült harcstílusba.A másik probléma, továbbra is a zsebkendőnyi terület. Ami most van, az a vadászoknak épp hogy elég, de egy bombázó/kötelék mozgatása már nem megoldható. Ha viszont megnövelik a távolságokat hosszabb lesz a játékidő (mondjuk a hajós játéknál ez nem probléma). Ki tudja hogy fogadnák.
Mondjuk a bombázós rész egyik legfontosabb paramétere az üzemanyag volt, (más játék) amit itt nem mérnek. További fontos paraméter a lőszermennyiség, ami szintén nem szempont.
A legnagyobb problémám, hogy a megjelenése óta egy WOT klón, és nem látok a fejlesztőkben annyi intelligenciát, hogy erről el tudnának mozdulni.
-
Nostromo_HUN
csendes újonc
Bombázók????
Mi ez srácok b17-est fogunk vezetni.
Nem hangzik rosszul, de nem lesz kicsi ehhez a térkép. Még anno az Il-2-ben csináltunk szőnyegbombázást, de ott 45perc volt átlósan átrepülni a térképet. És korlátlan a magasság.
Itt meg ha nem fordulsz a játék megkezdése után, fel is szpotolnak.
-
Nostromo_HUN
csendes újonc
Megszerezni tényleg nem volt feladat, de minek.
Három játékom volt vele nagyjából katasztrofális eredménnyel.
Ráadásul kínai, de így legalább nem csábít, hogy legénységet húzzak benne.
Megtartom, és leszedem róla a free xp-t.Egy kérdésem viszont lenne.
Az évfordulós bónuszok, hogy alakulnak egy év felett?Nekem még nincs egy évnél idősebb gépem a hangárban.
Azt már látom, hogy egy év 3 hónap már nem forduló, másfél év az lesz?
És mit kap bónuszként a gép.
Akinek van régi gépe írja már meg, hogy érdemes-e megtartani őket a free xp miatt.Előre is köszi.
-
Nostromo_HUN
csendes újonc
A klánnal kapcsolatban: [-WOD] ból tudok küldeni meghívót.
Alapvetően wot, de páran rendszeresen repülünk, és hajózunk.
Én pl.már nem wotozok vagy tényleg csak néha.Nincs kötelező részvétel, csak annyi, hogy ha látod, hogy más is fent van akkor köszönj be.
illetve néha azért a közös repülés sem árt. Felnőtt tagok, világmegváltó ötletek nélkül.
TS-van.Ha megy a horizontális energiaharc akkor hs3. Nekem nincs még, de kipróbáltam, és szimpatikus volt.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest