Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Doe
senior tag
A japán gépek a papírból vannak. Nekem az A7M van meg és ez is ugyan olyan mint az előzőek. Én úgy tudom ez egyébiránt a valóságban is igaz volt a japán gépekre hogy a sebesség és manőverezés miatt a páncélzatuk nevetséges volt ahol volt egyáltalán. Ennek ellenére én kedvelem őket egyetlen hátránya számomra ha egy faroklövészes gépel vagyok kénytelen harcolni mert ott vagy gyorsan leszedem vagy megesz a lövész.
-
forras2
őstag
Szerintem felesleges gyűjtögetni.
Ha kijön a játék végleges verzióban, minden account kap 1 resetet, azaz elveszik minden. Így sztem inkább hasznosabb felhasználni, hogy minél több tapasztalatot szerezhessen az ember
Én konkrétan prém repcsire költöttem. 5-s orosz gépre. Sokkal megkönnyítette a fejlődésemet, mert 1 jobb körben 200k feletti kreditet hoz. Kipróbáltam a legénység fejlesztést is. Csak bombázónál, de ott, a bomba pontosságán nagyon sokat segített, 2k méter magasból is 10-ből 7× pontosan csapódik be a bomba
Tehát magyarul mind a kettő okos ötlet lehet a token elköltésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest