- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Kérdés:
Ezektől a plusz védelmet adó felszerelésektől (additional armor plates; vadászoknál extra fa/fém borítás) romlanak a gépek repülési tulajdonságai is? -
Fel
addikt
Később biztosan visszakerülnek majd, csak gondolom nem akarják, hogy eleinte tier 5-6 prémium gépekkel legyenek tele a csaták.
Én befizette a lightos pre-order pakkra, abban egy BSH-1 van. Szeretnék majd szovjet földi támadós ágon haladni, hátha jól jön
mcsp: Szerintem inkább szeptember 25-ig érdemes elkölteni. 26-án már jön az éles, nem biztos, hogy lesz lehetőség belépni, legfeljebb éjjel, kora hajnalban. 25-ig még össze lehet szedni egy hónap prémiumra 2500 tokent.
-
Fel
addikt
Hamarosan jön a 0.5.3, még a béta vége előtt.
Techtree változások.
USA fából kikerül a Pancake, a helyére felugrik az F2G, amit egy F4U-4 vált.
USSR fából kikerül az LBSh (és prémium gép lesz), helyette jön a BSh-2
Németeknél eltűnik a Me 609 Z, helyére ugrik a Bf 109 Z, és tier 6-on egyedül marad a Me 410.
Japánok nem változnak.
Érkeznek a britek, két ággal.A mostani prémium gépek nem lesznek tovább elérhetőek, jön helyettük pár új. A szovjeteknél a már említett LBSh lesz, a németeknél egy Bf 110 C6 lesz, az amcsiknál egy XF4F-3 (mind tier 4). És ennyi, a két újonc nemzetnél egyelőre nincs prémium gép. Akinek még van a mostani prémium gépekből, azoknál a release-ig megmarad, utána - gondolom - ezeket lehet majd megvenni egy darabig.
Remélem új funkciók is jönnek.. Jó lenne, ha lehetne gazdálkodni a modulokkal.
-
Fel
addikt
Ilyet én sem találtam, mikor a tier 4 gépekből átraktam embereket a tier 5 utódokba. Csodálkoztam is, hogy sem a megszokott bepirosodás, sem egyéb üzenet nincs ha ráviszem a kurzort a nevükre... Elképzelhető, hogy most nincs, de gondolom a 26-án érkező verzióban már ki lesz dolgozva rendesen.
John_Doe: Sajnálatos.. Pedig jobbnak tűnt a tier 6 japó. Valószínű nem esek neki a japán ágnak a wipe után.
Bingisz: Mondtam én, hogy egyszerűbb lesz
-
-
Fel
addikt
A japán gépekkel kinek milyen tapasztalata van? Meglett az A5M6, de... Bármely másik tier 5 gépnek csak csemege vagyok. Ugyan pörög forog szépen, de ha valami mégis elkap, akkor egy pár lövéstől széthullik a gépem. Meg aztán tier 5 gépnek 110 hp..?!
Ma láttam akcióban egy Reppu-t, nem tűnt rossznak. Megéri érte kínlódni? A Senden-től kezdve egész érdekesnek tűnik az ág. -
Fel
addikt
Üdv!
A naponta, az első 5 győzelem után kapott tokent érdemes tartalékolni, vagy elherdálható? Ha jól értelmezem ezt: [link], akkor a béta második szakaszára átkonvertálják kreditre a most összegyűlt tokent, úgyhogy nem sok értelmét látom gyűjteni..
Érdemes kipróbálni egy-két prémium gépet, vagy inkább a 100%-os személyzetre költsem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged