- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Az obj260 lesz az első 10-es gépem
kchryss: Tegnap elég szerencsétlenek voltunk. Jó ellenfeleket kaptunk.
Nem baj, meg lett a 60 egyéni bónusz.
Bár nem tudom, hogy érdemes-e használni, mert amikor be van kapcsolva állandóan 2-3 tierrel kevesebb van a mi oldalunkon. A nyerési esélyt nem is említem. -
törölt tag
Pénzt farmolni használom a cdc-t. Persze, az is fontos volt, hogy a játékélmény jobb legyen, mint a panther 8.8-al. Gyakorlatilag mindenben jobb, mint a P8.8 és ez már nekem elég. Egylőre nem opció a legénységképzés. Az amx 12 90-nél megálltam. Majd az idő eldönti, hogy akarom-e az amx 30-at vagy a bat-et.
-
galervin93
addikt
"...akinek nincs legalább két skilles francia legénysége a cdc-be annak kár megvennie."
Ez azért erős... Igazából a 6. érzék az, ami nélkül tényleg nehézkes lehet, de ha aktivál az ember sima xp meg legénységi xp boostot meg prémiumot, brutálisan fejlődnek a legények (nem mellesleg durván dől a lé is...). 100%-os xp + 200%-os legénységi + prém szorzó, rengeteg legénységi xp-t jelent ez meccsenként. -
lacibacsi
addikt
Köszi a gratulációt, de azért tegyük hozzá, hogy az enemy nem volt a helyzet magaslatán, szinte esdekelve járultak elém, hogy ugyan lőjem már őket... Na jó, ez nem igaz, csak hát az áldott szerénységem ezt mondatja velem.
Most 32. csatára ez sikerült, de lehet, hogy a következő 1400-ban meg semmi sem fog.
-
jr1994
addikt
-
lacibacsi
addikt
Szerintem ez egy 5 centis vágás akart lenni, csak 999 ping-en laggolt a sebész szervere és és hipp-hopp, odébb találta magát... (Jó hogy nem csusszant még egy arasznyit délnek.) Jobbulást kívánok. Decemberig ne te pakold a lövedéket a nagy buffba!
Más:
Úgy látom, hogy jön egy kis ökörködés! -
jozefgucci1
addikt
Bazz ezt pont reggeli közben olvasom a jó kis csokis műzli hmm . Amúgy jobbulást neked , gyógyulj meg hamar ! Így gondolom a HM feszt felejtős részedről ? Tényleg akkor jön még innen valaki ?
Egyre híresebb leszek amúgy . Tegnap a klán parancsnok szólt , hogy már jó pár report érkezett rám képpel , hogy nehezen tolerálom a hülyéket
Szerencsére elég rendes a srác , így mondta , hogy amíg nem replay jön , addig nem is foglalkozik vele
Diegho : Azt kell mondanom ez sajnos kevés azaz Linkin nagymester vezette le szombaton , hogy te nem vagy rossz ,de még van hova fejlődnöd
Vagy öt percig elemezgette élő adásban a stadod . Sikerült úgy kiakasztanom , hogy megint kaptam egy kis pihit nála :_)
Amúgy és ezt ott is elmondtam legalább mindenkivel őszinte Linkin . Már csak "Aranyoskámnak " hívom -
diegho
nagyúr
-
törölt tag
Én csak abbam hiszek, hogy az 51-es körzetben találták ki a wotot, a Pataki Atillát látogató űrlények technológiájával.
Ez a vizuális chemtrail, azt a célt szolgálja, hogy miután lerohantak minket a ruszkik, és mindenki felépítette a maga zsinagógáját, ellenkezés nélkül kivándoroljuk szíriába, és Tüncis plakátokkal borítsuk be a sivatagot. -
galervin93
addikt
Akkor lenne egy átlagos vesztes meg átlagos nyertes xp. És nem egy szám hanem egy számpár jellemezne. Pl. 350/800 (szigorúan az alap xp-t figyelembe véve). De lehetne ebből is egy kis matekkal egy értéket kreálni...
szerk.: talán még a játékbeli personal rating sem rossz, és ugye ezt is lehet választani az xvm-ben, csak mindenki rá van buzulva a sebzésközpontú véennyócra, mert azt lehet úgy is húzni, ha csak sebzel. De ha már spottolni kellene, vagy track, vagy bármi, az már nem megy... Tegnapi kör Malinovkán T49-cel: 5000 spot, 0 dmg, második legtöbb xp. És azt hiszem így járt legjobban a csapatom. És lesz*rom az epéniszt. -
jano_77
nagyúr
Tuti, hogy nem Ő csinálta végig a küldetéseket! Nehogy már egy BOT - mert ez az acc erősen afelé hajaz - meg tudjon csinálni ilyen nem mondanám nehéznek, de nem is egyszerű feltételeket, küldetéseket!?
(#41624) emre: nem néztem meg, hogy mennyibe kerül az 50B gold lőszere, de a 115800 kredit lőszer újratöltésre nem kevés.
Viszont a 10K+ sebzés sem gyenge.
(#41629) zolika15: Gratula hozzá!
Janó most kicsit irigy
(#41636) mcwolf79: minap én is megkaptam egy JPz E100-tól, hogy én csak kussoljak, mert nem csináltam semmit - light-al voltam - és Ő spot nélkül hova ment volna előre! (Prohorovka) I-es bázisról indultunk és végig a gerincen kőröztem és végig spot alatt tartottam az 1-2 vonalat, majd a gerincen túl bukva a K-J/1-2 sarkot is. Ennek ellenére a majom gyerek - aki nem mellesleg hazánk gyöngyszeme - sikeresen összelőtte magát és a nem lebecsülendő 978 sebzéssel végzett.
-
galervin93
addikt
Én a minap a T55A egy lövésből kill+sebzés küldetését majdnem összehoztam Mineson a G.W. Pantherrel. Jagdtiger + M103 jött egymás mellett, sima HE-vel sebeztem mindkettőjükbe pár százat. Aztán jöttek tovább, ekkor már a nagy robbanó volt betöltve. Jagdtigert lelőtték 50 hp-ra, M103 közvetlenül mögötte... lövedék kilő repülési idő ~1 mp... ...és kilőtték a JT-t közvetlenül az én lövedékem becsapódáskor... Na ott anyáztam egy csúnyát, simán meglett volna, ráadásul T10 csata volt, nyertünk is, ja és ász lett 3000+ sebzéssel...
A G.W. Tiger P meccs szép kör, grat! Nekem is alap ágyú van még rajta, de már nem kell sok a nagyhoz. Kényelmetlen szorzózós grind, mert már agyhalált kapok tőle. Múltkor volt egy menetem vele, Malinovka, T9, egyedül arty... Fasza leszek! 4-ből 4 lövés alá-fölé-mellé, totál beszűkülve, álló célpontra. Ötödik lövés egy mozgó T10, na mondom ezt tuti ezer felett sebez... 1400+ sebzés... RNG shit... Ennyi volt az összes az egész csatában.Ha már arty, van kedve valakinek T8-ban szakaszozni? Húznám én is ezt a dögöt...
-
Greentea
senior tag
Ki van nekem is fejlesztve már rég óta, de még nem vettem meg sosem.
T55a területsebzéses küldit kéne valamivel megcsinálnom (1 tank kilövése + 1 másik sebzése a feladat).
Most egy artym sincsen, de valamelyiket muszáj lenne visszavennem-megvennem. Gw Panthert gondoltam elsődlegesként mert találkozik tier 5-el és ott szerintem nagyobb lenne a küldire az esély.De most bő 1 hónap szünet a küldikkel, JgpzE100-ra kredit farmolás van már rég óta.
-
rlazol
veterán
emre: itt a replay, de 9.13-as.
HáGé: köszönöm. fogalmam sincs, miért csinálta a replay, de igen, összekavarta az élőket-halottakat, tankneveket. Érdekes módon a minimapon nem. Gondolom túl sokszor tekertem bele előre-hátra.
nem lehet, h a hátsó görgő kevésbé érzékeny a láncolásra? Ha orral fordulok vele rendszerint lelövik a láncot.
-
SoulReaver
veterán
-
-
lacibacsi
addikt
Emre,a tiéddel az a baj, hogy már agyonra strapáltad, ez meg vadi új, nulla kilométeres, csillogó lakkozással, fingszűz ülésekkel.
(#40798) +SoulRiever- : Kicsit többet csapok hozzá és már lőni is fog...
(#40801) jozefgucci1: Akkor te egy nagyon rossz üzletet csináltál...
-
szbalogh
addikt
A periszkópot preferálom... elég pénztárcakímélő megoldás. Elég 2 darab a 100 tankhoz
És akkor a leszerelés bonyodalmairól nem is volt még szó.
Általában 2 féle szituáció van E5-el. Vagy 50 méterről megy a puffogtatás, vagy megy a kemp valahol Prokhorovka egyik bokrában. Az, hogy pont abban a 10%-os sávban legyen éppen valaki, amit a távcső ad.... elég kevésszer fordul elő. Inkább hagyok valami csapattárs tankot köztem és az ellenfél között és lövök látótávon kívülről amíg lehet. Jah, E5-ön nekem szerelőláda van harmadiknak.
Csak 1-2 szpotter lighton hagytam meg a távcsövet de azokon periszkóp is van. -
jr1994
addikt
Aki a T22-vel próbálkozik, csak óvatosan! Némi infó arról hogy mennek a dolgok wg-éknél:
Amint gondolom már hallottátok volt egy elméletem ami nem jött be....
Szóval elvették a t22-t és bannoltak 2 hétre...
De 2 nap és 17 levélváltás után már lehet tudni hogy hogyan működik ez a wg-nél...
Szóval nem figyelik mi történik épp rampage-ban rongyá riggelhetik az egészet számukra lényegtelen...
Még annak sincs jelentősége ha a 15-ös küldiket kiriggeled...
De abban a pillanatban ahogy kiváltod a T22-t egy 40-45 főből álló vizsgáló bizottság elé kerülnek a replayeid amikben küldiket teljesítettél.
Szám szerint 30 replay. Ezeket egyesével végig nézik és kielemzik.
Ha riggelés gyanuját találják elveszik a tankot és bann 2 hétre.
Ha találnak még mást is mellé pl warpack gyanú perma bann lesz.
Vagyis ha valakinek már van akár egy olyan küldije amit riggel csinált meg
el lehet felejteni a tankot.
Tőlük még soha nem látott mértékű erőforrásokat mozgósítanak a rigg utólagos kiszűrésére...
Szám szerint 519db T22-t váltottak ki eddig ebből kb 40 felelt meg a wg-nek és tarthatták meg...(#40699) szbalogh:
Karácsonyi leállás után a cw újrakezdésével nálunk is jött a gold, nekem pl 900 ami nem is rossz elsőre -
szbalogh
addikt
A VAD nagyon jó kis klán. Korrektek a vezetők, és meglepően nagy arányban vannak az értelmes emberek.
A követelményen most szigorítottak. A bentmaradáshoz havi 1000 dobozt kell összeSHzni. Gold 40%-ban pedig az ezen felül szedett dobozokért jár. A 60%-ot cw alapján osztják. Nem játszom sokat de csurdogál a goldocska. Lassan a T 40-et is meg tudom venni ha leárazzák. Nem mintha szükségem lenne rá de mégis csak egyel több
Még nincs is 10-es cw jutalomtankom!Na de majd a köv. kampányban egy M60 Patton remélem összejön
-
szbalogh
addikt
-
jr1994
addikt
Jó cucc a T49
Be szoktam vinni csillagozásra SH-ba. Ma először ellőttem egy T28 proto oldalát (900 hp-ról halt meg), aztán a végén berohantam a heavyk közé és seggbelőttem egy IS3-mat, de úgy hogy a mellette álló is sebződött
Meglett az FV is, egyelőre nem viszem randomba de dominanciában már kipróbáltam, miután a CDC-met kilőtték ő került sorra. Érdekesség hogy a CDC-vel több lövés talált de kevés ment át, az FV-vel meg kevés talált de jellemzően bement és így összességében kb ugyanannyit sebeztem mindkettővel (1400 körül), a bevételük is hasonló lett. Szerintem a buff után dominanciában farmolni teljesen jó lesz az FV másodiknak választva, az elsőnek inkább a CDC-t szoktam vinni mert az elején gyorsan fel kell venni a pozíciót.
-
Linkin
senior tag
Te most miről is beszélsz ?
Én arról ,hogy QB egy egyszerű átlag játékos aki érdekes módon olyan MM-et tud kapni folyamatosan amit én soha vérvörös T10-es tankok meg ilyenek.Van hátszele ennyi. Ezért is nem bírják sokan köztük én sem. Sokkal több különb Stream van mind oroszoknál és EU szinten is mint QB mester. -
emre
veterán
Folytatom spot helyeket. Egyik sem 100%, mert ha az ellenféltől valaki pont erre jön bukott a mutatvány, de a küldetés teljesítésekor itt szoktam próbálkozni.
Highway, F5-E5, bbokor, vagy a híd mellett
Arctic region, F6 bokor
Sacred Valley, F6
Kharkov, H5 a ház melletti bokor, ezzel a térre menőket lehet spotolni
Erlenberg, E2
El Halluf, D4 dombon levő bokor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem nyílnak a Foldok?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest