Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
Eagle16 #9188 üzenetére
Elég ellentmondásos érzelmeim vannak a játékban fellelhető tankokkal kapcsolatban... megpróbálom összefoglalni.
Játszottam minden oldallal.
Alapvetően a német tankokat szeretem...mégiscsak NÉMET tankok! Közölük is kiemelkedik számomra a Tigris, Tigris 2, Leopard, Maus (bár tudom, hogy ez utóbbi kettő nem létezett az életben, de ugye a Mausról mindenki hallott, Leopárd meg olyan számomra, mint a tankok Ferrarija, még ha manapság egy csomó gyorsabb tankot is betettek). Ezek a nagy kedvenceim, de pont az elhiteltelenítésük miatt, ritkán játszok velük, és nem elsődleges célom a E-50-75-100 típusok kihúzása. De a garázsban b*szott jól néznek ki!
Az orosz tankok nem a kedvenceim mégis az első tier 10-esem a IS-7 volt. Elég sokat mentem vele, CW-kben, csináltam a dolgom...és megszerettem, de mégis ritkán megyek vele, mert egyedül, vagy platoonban szerintem nem jó t10-zel menni.
Van azonban pár tank amikkel szívesen játszok.
Ilyen a Löwe (lassú, nehézkes, de legalább pontos), T29, PzKpfw 4, T1 Cunningham, M4 Easy 8, KV (mivel nem toltam sokat mióta szétváltak, nem tudom, hogy az 1 vagy a 2 felel-e meg jobban a régi nagybetűs KV-nak) és mostanában az összes forgótornyos amcsi TD.
A legélvezetesebb köröket a következőkkel mentem: T1 Cunningham, Pz IV, Stug III, KV-3 (ezzel van a mai napig 10 killem, bár most már a stat azt írja, hogy T-150-nel csináltam), Pz S35 739 (f), Panther 2, Hellcat, Slugger és T12,5 (25/2).Amiket utálok: Francia tanknak nevezett szörnyűségek. Német TD ág Stug III fölött. Orosz med tankok.
A többi tankkal néha játszok, de nem elsődleges célom, hogy top tank legyen belőlük, csak néha jó velük menni.És a mi a legfontosabb...szeretek játszani és gyűjtöm a tankokat
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest