- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tenken
üzenetére
"Őszintén szólva, én már fizetni is hajlandó lennék, ha lenne olyan opció, hogy bizonyos statisztika alattiakkal nem rakna össze"
Én az utóbbi nagyjából egy évben rendszeresen prémiumozok. Én fizetek nekik, mégsem rak össze értelmesekkel és ugyan úgy megesik, hogy 10-15 körön keresztül mindegyikben egy rakás káposztát sorsol a csapatomba.
Volt is már olyan, hogy azt állították azért változott a statisztikám pozitív irányba a prémium után, mert nekem kedvezőbb a match making.
Ezen röhögnöm kell.Inkább azért változott, mert sokkal kezdeményezőbb lettem. Sokkal kevésbé érdekel, hogy bekapok egy-két pofont, nem érdekel a javítási költség sem (magasabb tierben) és látom az eredményét annak, hogy odateszem magam. Amikor egy körből kijövök úgy, hogy 50-60 ezer kreditet söpörtem be és ebből legalább 40 ezer a tiszta profit, akkor azért az igazolja, hogy nem volt rossz döntés elhagyni a fedezéket ahol a sok barom társam kempel és várják a halált...

Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezen röhögnöm kell.