Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
babferi
tag
válasz
Csabi04 #47811 üzenetére
Hat en is beleneztem , de csak bizonyos helyeken. Nem vagyok egy pro , de ezek sok zoldseget osszehordtak ( mar aki hozzatudott bizonyos kerdesekhez erdemben szolni mert hat nem mindenkinek sikerult
) . Meg ezek is emlitik , de nem tudom sokan mitol vannak betojvaa az uj angol TD agtol . Kicsit olyanok ezek (T5-tol felefele ) mint a KV5 . Nagy lomha dogok eros pancelzattal , tavolrol problemas veluk , de egy bizonyos tavon belul eleg konnyen lohetok szembol , van azert rajtuk kupola nem is kicsi .
Tuzi :
Nem amikor vettem premet en sem tapasztaltam semmi plusszt . Meg egyebkent , hogy ez az allitas beigazolodjon jo par ember statjat kene megnezni , kulonbozo idoszakokbol kiragadva x szamu csatat , premmel ill. anelkul . Egy meres nem meres
A random WoT olyan amugy is mint a nok , ciklusai vannak
. Van , hogy bizonyos tank egy idoszakban allandoan eg maskor nem , vagy allandoan eltalasz olyan takot ami eppenhogy kilatszik a ko mogul , maskor meg relative kozelrol totalbol mellelosz .
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Szólánc.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest