Hirdetés

Aktív témák

• babferi

tag

válasz Csabi04 #47811 üzenetére

Hat en is beleneztem , de csak bizonyos helyeken. Nem vagyok egy pro , de ezek sok zoldseget osszehordtak ( mar aki hozzatudott bizonyos kerdesekhez erdemben szolni mert hat nem mindenkinek sikerult :U ) . Meg ezek is emlitik , de nem tudom sokan mitol vannak betojvaa az uj angol TD agtol . Kicsit olyanok ezek (T5-tol felefele ) mint a KV5 . Nagy lomha dogok eros pancelzattal , tavolrol problemas veluk , de egy bizonyos tavon belul eleg konnyen lohetok szembol , van azert rajtuk kupola nem is kicsi .

Tuzi :

Nem amikor vettem premet en sem tapasztaltam semmi plusszt . Meg egyebkent , hogy ez az allitas beigazolodjon jo par ember statjat kene megnezni , kulonbozo idoszakokbol kiragadva x szamu csatat , premmel ill. anelkul . Egy meres nem meres :K A random WoT olyan amugy is mint a nok , ciklusai vannak :DDD . Van , hogy bizonyos tank egy idoszakban allandoan eg maskor nem , vagy allandoan eltalasz olyan takot ami eppenhogy kilatszik a ko mogul , maskor meg relative kozelrol totalbol mellelosz .

Aktív témák