Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Az nem feltétel az MM kiosztásban, hogy minden tier azonos számú tankkal szerepeljen.
Persze a csatában lehet negatív/pozítiv hatással az alsó felső osztály kiegyensúllyozatlansága, de szinte lehetetlen lenne teljesen kibalanszírozva csapatokat összeállítani kisebb játékosszámnál, és szerintem uncsi is lenne.Egyébként nem mindegy... a játékosok skillje és a szerencse + WG-randomfaktor sokkal nagyobb súllyal számít bele a csata végkimenetelébe mint a tank tierek minimális eltérése.
Azt a megfoghatatlan (írányított)randomfaktort kéne szidni.... kiszámíthatatlanná teszi a játékot, ami bizonyos szint felett már az ember kedvét szegi.--
(#467) jozefgucci1 : hehe.. látom folytatódik a pech széria. Én gyorsan abba is hagytam... hadd nyugodjon le a randomfaktor.
Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest