Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Cucuska2 #1296 üzenetére
ingame stat, használd a 2.2-est, az újabb kicsit bugos
-
CptMisi
őstag
Újabb szánalmassági rekord:
M43 és Gwpanther nekünk, nekik m12 és s51. Malinovka
A két nyomorék nem lőtte a hegyre menőket, mert countereztek.
Mikor harc volt a hegyen, mindössze egyszer lőtt oda az M43 kiszedve egy low hp-s is4et és egy csapattárs is8at. Miért? Mert countereztek...
Az M12t én kilőttem, az s51et bespottolták ÉS NEM TUDTÁK KILŐNI! Töltöttek/nem oda céloztak? Akkor eddig mit is csináltak? Bespottoltam megint az s51et, ami kilőtt engem, és EKKOR SEM SIKERÜLT KILŐNIÜK!
Mikor megemlítettem, akkor persze én voltam a hülye, mert nem géppuskák. Az, hogy eddig nem lőttek és oda voltak célozva elvileg, az nem baj. -
emre
veterán
36,74%-osgyőzelmi esélyünk volt az xvm szerint, erről ennyit....
A hegy mögött mentem, és csak nagy szerencsével sikerült 5 sebző lövést eleresztenem a végén, mert ellenféllel alig találkoztam. -
Dobi 562
addikt
válasz
Csucsu88 #1287 üzenetére
Ez csapatjáték (lenne). Örülj neki, ha segít a csapattárs. Hidd el, sokkal rosszabb mikor egyedül vagy 5-6 tank ellen és hiába kéred a segítséget, lesz@rják a többiek. 5 killért pedig azért kaptál 500-nál kevesebb xp-t, mert valószínűleg már lesebzett ellenfeleket lőttél ki, tehát kevesebbet tudtál rajtuk sebezni.
A "kis köcsög" meg hasonló jelzőket inkább hanyagold, ők is ugyanolyan játékosok mint te vagy én!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Arpee78 #1289 üzenetére
Én egy billentyűzetet zúztam le a WoT miatt... Észre se vettem, hogy milyen erősen fogtam me, annyira felment a pumpa... De szerencsére ez már megváltozott. Találtam két játékot, amik kiváló idegnyugtató. Warhammer 40k: Space Marine. Burnout Paradise: The Ultimate Box. Ha épp kezd elkapni WoTban a gépszíj, kilépek, ezek egyikében be, és mehet a törés zúzás... Egyikben kocsik törése, lezúzása, másikban az ork meg egyéb szörnypofák állkapocs és koponya formába, illetve formátlanságba zúzása, természetesen a lehető legnagyobb kalapáccsal!
Üdítően hat amikor felidegelne a WoT.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #1291 üzenetére
Igen, HE lőszerrel.
-
Patrick76496
őstag
A WoT-ban lehet olyat, hogy sebzem magam?
Mert egy Type 59-cel pont fordultunk volna le egy utcába egy IS-3-ért, ellőttem magam, de valamiért mégis visszahúzódtam, nem tudom miért.
Közel voltam a falhoz, nagyot néztem, amikor kiírta, hogy a löveg megsérült Patrick76496 [PHD] lövésétől.
Bug. Vagy csak én vagyok a hülye.
Szerk.: T-44-el voltam -
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Lakeville 2012. május 28. 0:13:08
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1 039
Credits received: 39 757
Battle Achievements: Mastery Badge: II Class, Steel Wall
24 lövés 23 találat, nem prémiumos, ellen tiger 2 nem tudta hol kell engem lőni látta hogy forgatom ő is el kezdte forgatni a tankotCsucsu88: akkor tuti káromkodtál volna mikor 8 typeal voltam egy oldalon
-
Arpee78
senior tag
válasz
Csucsu88 #1287 üzenetére
Engem az idegesítene, ha egy tankra nem mennek rá 2-en 3-an is. Ha harcolok egy ellenféllel a közelben lévő csapattárs ne menjen a 10 utcával távolabbi ellenfélre, hanem segítsen mihamarabb elintézni az általam támadottat.
Két tank együtt felér három magányos tankkal, nem kis részben ennek kihasználásáról szólna eme stratégiai játék.
Egyébként ez új. Másokat az arty idegesít, a nem penetráló lövés, a Matchmaker, az unbalancolt tankok, a hülye csapattársak, a ghost shellek, a láthatósági rendszer, a WG. Kihagytam valamit? Jó hosszú a lista.
Személy szerint nem sokat idegeskedem a fentiek miatt, legutóbb azon akadt fenn kissé szemöldököm, amikor T1 Heavy elintézett a Jagdpz-ben. Az én lőszerem pattogott az ő frontjáról, az ő pontatlanabb ágyújával meg alig talált el. Már csak egy lövés kellett volna és elintézem, de neki volt több szerencséje.
-
Csucsu88
tag
válasz
homeless09 #1286 üzenetére
Az szép!
Én még ilyennel nem találkoztam. Engem az idegesít, hogy egy tankra rámennek 2-en, 3-an is.
-
Csucsu88
tag
-
homeless09
őstag
Annyira nem realisztikus a játék, hogy az valami hihetetlen...és itt most nem a fizikára gondolok....
-
-
kisküzdő
tag
Na felkerült a nagy löveg a Jagdpanther-re
Győzelem!
CsataArctic Region 2012. május 27. 22:28:00
JárműJagdpanther
Szerzett tapasztalat: 802
Szerzett kredit: 21 445
Csatában elért Achievement: Pusztító, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top GunEzt hozta az első csata.
-
Multikiller
tag
Gyűlnek az M-ek!
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. május 27. 22:07:20
Jármű: SU-85
Szerzett tapasztalat: 1 012
Szerzett kredit: 27 771
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Mesterlövész, Top GunAz utolsó ellenfélről pattantam és kilőtték ezért lett csak 6 kill a vége. Kis túlzással magamban tartottam a bal szárnyat a dombról. Jó csata volt.
-
.mf
veterán
Nem tudom, mi történt az iménti pár órában, de hihetetlen nyerő szériám volt
Gondoltam játszok a tankokkal addig, amíg az elsőt el nem veszítem, reggel is bevált (IS3: 4 győzelem után 1 vereség, meg még valamelyiknél, asszem T29 volt 3 győzelem 1 vereség, a többi 2:1, 1:1).
Reggel a nehezebb tankjaim letudtam, maradtak a kisebbek.M8A1: 3 győzelem egy vereség (pedig ált. alsó harmadban-negyedben voltam, de még így is voltak spotolásaim és killjeim -- artyk, scoutok, t4-5 med és heavyk)
Utána következett a KV-1 (57-essel): 12 győzelem, 1 vereség
pedig dobott high-tier meccsekbe is rendesen, Panther2-t is szedtem ki (szép lassacskán, mással volt elfoglalva, én pedig közelről és oldalról tudtam gyepálni, a kis 57-es meglepően jól vitte lefelé a hp-ját).
Az utolsót is Lakeville-en úgy vesztettük el, hogy kiszedtem egy vk3601-est szinte fullról és lesebeztem egy t25-öst (rengeteget pattantak rólam), de közben kedves top tier Tigerünk a bázisunkat kempelte, a csapat nagyrésze pedig berusholta death valleyt...Egész jó csapatokat fogtam ki, ugyan itt is mindenki a saját feje után alapvetően, meg berohan a lővonalamba kill-stealelni (majdnem lett ebből párszor team damage), campel mögöttem, egy lövés nélkül; de valahogy mégis összejöttek a csaták.
Úgyhogy mára ki is szállok, nehogy elrondítsam az arányom, "a csúcson kell abbahagyni" -
Fel
addikt
válasz
Plasticbomb #1275 üzenetére
Nem. Akkor is, ha mégsem sikerül teljesen resetelni a foglalókat (elfoglalják a bázist).
A csata végi jelentésben, a második lapon alul láthatod, hogy hány százalékban járultál hozzá a védéshez, így ezeket a pontokat megkapod. -
Plasticbomb
addikt
a def pontokat csak sikeres védés esetén írja jóvá, jól rémlik?
-
emre
veterán
válasz
marked one94 #1273 üzenetére
na ez már tényleg durva
-
marked one94
őstag
Victory!
Battle: Ensk 2012. május 27. 20:41:45
Vehicle: PzKpfw II
Experience received: 816
Credits received: 9 293
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Sniper, Top GunBlee
-
emre
veterán
válasz
marked one94 #1268 üzenetére
Meg a f@szom, nekem tegnap 1410xp-vel csak egy első osztály jutott, ez a huligán meg egy ezres duplával ász.
Nem hiszem el....
mod
mondjuk ha prémium nélküli akkor érthető -
Kelvin
őstag
Valakinek van kedve Tier 6-os párban, vagy akár hárman együtt lövöldözni?
-
marked one94
őstag
Victory!
Battle: Karelia 2012. május 27. 19:35:08
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 2 118 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27 289
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace TankerÉn is vagánykodok már M4-el
-
emre
veterán
válasz
homeless09 #1264 üzenetére
Nem tudom, a 7.3 óta alig mentem ezekkel a vackokkal.
De én látatlanban inkább a KV-1S-re tippelnék. -
Attici
őstag
Ma egész jó nap van!
Mi történt?
Szép lassan, de haladok.
AMX-40-el 4 tankot szedtem ki, az ötödiknél megelőztek, nem értem oda. -
emre
veterán
hehe, megtaláltam egy régebbi véleményed
Meg olvastam 1-2 Virkir, Zeratul hsz-t, és úgy döntöttem a 3601-es lesz fejlesztve először.
-
Dobi 562
addikt
Nekem is nagyon bejött az Aladár, de már meg sem mertem említeni, mert az általam favorizált összes német tankot negatív kritikák érték (Párduc, Aladár, Tigris).
(#1252) [HUN]Dani: Gratulálok a Tank Ászhoz, de ugye tudod, hogy a BiA perk csak akkor fogja kifejteni a hatását, ha az összes legénységi tagnak 100%-os lesz?
-
psycroptic
őstag
E-pénisz növekedés:
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. május 27. 18:57:01
Vehicle: Object 704
Experience received: 1 614
Credits received: 70 254
Battle Achievements: Master Gunner, Sniper -
jahrn
senior tag
-
Dobi 562
addikt
Szerintem sem a Tigris, sem a Tigris P nem játszhatatlan! Sőt, a Tigris P-vel olyan őrült dolgok is megtörténtek velem, hogy megettem face to face egy Löwét vagy egy IS-3-mat. Igaz, ehhez kellett az ellenfelek segítsége is (nem tudták hová érdemes lőni, én meg igen). Tier 10 heavy-k is pattantak már rólam többször is...
A Tigris-sel óvatosabban kell játszani, mert szinte minden át tudja lőni szemből, a P változat viszont nagyon adja az érzést!
-
emre
veterán
Szóval 41 csata alatt sikerült az egyik ágat kihúznom a Pz4-ből az alábbi stattal. Mivel a 19-ik csatánál lett fullos a szerkezet. Az M4 sokkal jobban tetszett. Ez nem annyira gyors, lassabban forog a torony, kevesebbet sebez, viszont pontosabb a löveg.
Most egy kis pihi, mert hangyányit meguntam a játékot.
Meg még ki kell találnom végül is melyik gépre kattintok.A másik ág kifejlesztése pillanatnyilag esélytelen, mert tele a bucim a játékkal.
-
[HUN]Dani
őstag
Végre sikerült egy elég jó csata a KV-1S-el. Tier 5-8 közötti csata volt. 4-et öltem, de elég sokat sebeztem, 11 lövésből 10 betalált. Kiváló söfőr jelvény: Tank ász. Ez az első ilyen jelvényem.
-
bullseye
addikt
válasz
GrooveHero #1249 üzenetére
de a KV4-t csak azért csinálták bénára, hogy ügyesen leplezzék, hogy az összes többi orosz tank OP
-
GrooveHero
addikt
Jobb helyeken a pálya válogatja a tankokat, sokszor nem vittünk német hevit, mert nem kellett, sokkal jobb volt T110 és IS-7. A német hevik meg csak védekezni jók úgyis.
Ugorj bele egy KV-4-be, vagy hasonló szar tankba, és megtudod, hogy fenékig sem tejfel az orosz hevi ág. Nem tudom miről beszélsz. -
Timyyy
őstag
Régen volt már amikor ezekkel mentem de nekem ilyen emlékeim vannak, ha azóta változtak akkor nemlényeg... az a része akkor is áll hogy a 3001P-t nem szerettem, a 3601H-t meg igen.
-
Atlantis
veterán
Ezzel egyet kell értsek. Én is azt hittem, a P jobb lesz, de a sima Tiger-rel jobbak a statjaim. Épp ma lett meg az XP a VK4502A-hoz, adtam is el a P-t a fenébe.
Timyy: valamit szerintem is összekeversz. 3001-nek egy előnye van, hogy gyors (ha megvannak hozzá a nagyobb motorok, alapból tényleg csiga).
-
Timyyy
őstag
Mindkettőt fejlesztettem (3601H-m is és 3001P-m is volt), a 3601 sokkal élvezetesebb, utána viszont a Tiger P élvezetesebb mint a sima Tiger.
A 2 előd tűzereje ugyanaz, de a 3001P lassú, viszont ezt nem kompenzálja plusz páncél a 3601-hez képest. Én mondjuk nem szerettem, örömmel adtam el, de a 3601 azóta is megvan, bár már elit rég.Tiger P-t ismét megtartottam hiába léptem túl rajta már, a sima tigrist viszont eladtam.
-
Joe.36
addikt
IS7
E100
MAUS -
Joe.36
addikt
válasz
marked one94 #1236 üzenetére
Persze hogy nem nézd már meg a klán csatákban milyen tankokat visznek ?
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
homeless09
őstag
Köszi a lehetőséget WG, nekem most elegem lett ebből, majd visszanézek ha használhatóra csinálták a játékot
-
Joe.36
addikt
Szerintem ne a p fele menj. Igazi tigris nem a p volt.Abból ferdinándok lettek,de igazábol nem ezért javasolnám a másik vonalat. A vk45a , és a vk45p gyengébb eresztés mint a tiger 2 és az e75. Vk45p-vel én nagyon szenvedtem. Egyedül a maust tartom azon az ágon jobbnak az e100nál.
Remélem sikerült elbizonytalanítanomÉn is így gondolom
Az igazi tigris a legenda a normális tigris volt nem a P
-
tytyty
tag
Szerintem ne a p fele menj. Igazi tigris nem a p volt.Abból ferdinándok lettek,de igazábol nem ezért javasolnám a másik vonalat. A vk45a , és a vk45p gyengébb eresztés mint a tiger 2 és az e75. Vk45p-vel én nagyon szenvedtem. Egyedül a maust tartom azon az ágon jobbnak az e100nál.
Remélem sikerült elbizonytalanítanom -
törölt tag
-
fsb1000
nagyúr
A többség német tankokkal tolja a WoT hivatalos statja szerint. (EU server)
(#1214) kisküzdő: MM szabály, hogy az artyk száma csak 1-el különbözhet.
Ettől függetlenül voltam már olyan random csatában, hogy egyik oldal E100+2x GwTypeE a másikon meg Maus+E100. (3 vs 2 játékos volt.) -
emre
veterán
roppant szomorú vagyok
Mindenkinek köszönöm!
Több helyről halottam, hogy a TigerP az igazi tigris, azt ki szeretném próbálni.
Ugyanakkor a tigris vonala jobban érdekel, ezt meg majd a tigerP-ből megoldom.
A végcél, az az a MAUS vs E100 nem érdekel, de ha választani kellene akkor max az E75 az amit szeretnék kipróbálni majd egyszer.Szóval a dolgok jelenlegi állása szerint 3001P lesz a választás. Majd ha lesz hozzá kedvem valószínűleg ki fogom fejleszteni a 3601-est is.
De még 7k xp kell, addig gondolkodok rajta.
Az a baj, hogy sajnos csak az egyik fejlesztésével tudok végezni, aranyat meg nem akarok áldozni az xp konvertálásra. -
stork13
aktív tag
Egy kutya a kettő. P gyorsabb, top fegyver ugyanaz (bár 10,5 igen hasznos rajtuk), T6-ban meg top tank nem igen leszel vele és így mindkettőt minden átlövi (hiába vastagabb a 3601).
Használható mindkettő tank.Szerk.:
Arra menj, amelyik ág jobban tetszik, ne ezt a 2 tankot nézd. -
emre
veterán
Melyik a használhatóbb szerkezet: a 3601h, vagy a 3001P
Szívem szerint a TigerP-is kipróbálnám, szóval ha nem mondja valaki hogy a 3001p egy használhatatlanan vacak, akkor valszeg arra megyek tovább.
Aztán majd onnét tovább a Tigrisre. -
diegho
nagyúr
Jár, de lényegesen kevesebb, mint xp-re. Csak a csatába lépésért kapott kredit nő, ami pár ezret, igazából kredit szempontjából nem annyira lényeges, hogy nyer, vagy veszít a csapat, egyedül az xp-nél van jelentős különbség.
kisküzdő olyan nincs, hogy egyik oldalon 4 arty van, a másikon egy sem.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok . Már megint minden "jó"képességű nyuszibogár artyzik. 4 az ellennél, nálunk egy sem .Szép vasárnap.
-
-
Dobi 562
addikt
Nem jár 50% kredit bónusz a győztes csapatnak, csak XP bónusz.
-
Szerintetek az hogy lehet, hogy egy olyan csatában ahol volt tier IX ott volt egy loltraki?
-
CptMisi
őstag
Annyira jó... Karelia-n 6 T9 medünk volt, nekik 2 batchat bejött a bázisunkra középen, és elfoglalták a bázisunkat. Egyik gyökér sem volt hajlandó elindulni időben. Sőt az e50ünk még akkor is a hegyen nézelődött, amikor 100% lett a bázisfoglalás.
-
HungAryan
tag
Tessék, azt hiszem ez segíteni fog:
Viszont ezt szerintem a kezdő hozzászólásba be lehetne már rakni, minden héten többször megkérdezik...
-
larpi
tag
Segítséget kérek!
A fórumon olvastam hogy a 0.73 verzió indulása után néhány fórumozónak piros képernyő jött be a sniper módban.
Most én is így jártam kb.másfél óra játék után beugrik a piros képernyő a sniper gombra, meg az egérgörgővel való zoomoláskor is. Eddig gondolom azért nem jött be mert nem volt sosem időm hosszabb játékra.
Kerestem, de nem találtam hogy lett-e erre a hibára azóta megoldás. -
Kelvin
őstag
Ha a második skill-t újra akarom tanulni, lehet ezt külön csinálni vagy az elsőt is leveszi 90%-ra? /arany nélkül/ Sőt ahogy látom arany nélkül csak az elsőt engedi cserélni a többit lenullázza, fasza.
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest