Hirdetés
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Jó a Pz4 ,csak egyre többet rakja be Tier8-ba is a gép és ott a nagy ágyúval sem lehet sokat kezdeni .
Amúgy a legtöbb tankal én is úgy éreztem , hogy az első csatákban azonos Tierbe rak és szinte csak nyertes körök voltak. Azonban a T20 kivétel ez alól , mert ott az első 10 csatámban csak szívtam. Minden átlövi még szemből is és cserébe alig sebez még a nagy 90mm-es ágyúval is .
-
.mf
veterán
A Pz4 pedig jó, ha már megvan a fejlesztett torony és a 75L70 ágyú -- meg ahhoz a fejlesztett lánctalp, nagyobb motor, szóval gyakorlatilag kimaxolva
T5 medekkel összehasonlítva jó ágyú (pontos -- könnyen lehet vele közepes-nagy távolságokon is Sniper érmeket gyűjteni; valamint elfogadható pen), kellemes sebesség, és a tornyon jó páncél. Régen, amíg még sima KV volt a mostani KV2/T150 helyett (107-essel), akkor is óvatosan kezeltem őket, mert simán ki tudtak szedni pár lövésből, főleg nagyobb távokon volt érezhető az ágyúk pontossága közötti különbség.
-
emre
veterán
A T-43-at 95 kör után 64%-al fejeztem be.
Szóval nálam nincs visszaesés a T-44-el, (30 csata, 73%) és a type-al 75%-os legénységgel is jó köröket tudtam menni. Akárcsak az M4 sörmennel, ezzel 20 csata után 58%, és fullos a gép.Viszont a stock PzIV-el szenvedek rendesen.
Lehet hanyagolni fogom, és csak a duplázókat játszom vele.Ugyanakkor a JT-vel kb 70-80 csata után éreztem azt hogy szopat a játék, szóval az is pihenőn van egy ideig, de a medium vonalon eddig még ezt nem tapasztaltam.
-
.mf
veterán
válasz
Simulacrum #693 üzenetére
Változó... nekem is volt olyan, hogy egy tankkal az első x kört sorra nyertem (pl. AMX12 7 kör, T1 HT 8 kör). Viszont most, hogy meglett végre a T29, avval sorra szívok, rosszabb vele az arányom, mint az M6-tal.
-
vhw
addikt
válasz
Fura... én is tapasztaltam valami hasonlót, még az E50-nél, az első 10-20 csata igen jól ment, gondoltam, hogy nem is lesz olyan nehéz a grind. Aztán később igen elromlott valami.
A Bélaval hasonlóan... a rövid 10,5essel jobb csatákba kerültem mint később a 128assal.
-
virkir
veterán
válasz
Az legfeljebb úgy működhet, hogy akkor van akiket meg szopóágra pakol.
Na ez vagyok én a T44-el
A tegnapi napom az eddigi csúcs vele 9-ből 1 kör nyerő 11% win a teljes 22 kör meg 36,36%-ra sikeredett.
Olyan csapatokat fogok ki vele, hogy az félelmetes meg valahogy én se érzem igazán.
A T-43-al a végére volt 55%-om pedig mindenki szidja azt a tankot ezzel meg 57 kör után van 42. -
Simulacrum
senior tag
A készítők kivették a könnyített MM-et az első 10 csatában, viszont berakták helyett ezt. Mármint 10-20 csatáig tartó jó csapatba rakást. Lehet persze, hogy ezt csak bebeszélem magamnak, de eddig minden tanknál, amit nem visszavettem, hanem "újonnan" szereztem be, annál ezt tapasztaltam. Most jelenleg én is a T-44-el játszom. Eddig 80% fölött van a winrate vele 20 csata után. Tegnap pl. olyan csatában voltam, hogy állítom max. CW-n van a legjobb klánoknál ilyen összedolgozás, mint volt ebben a csatában. Rögtön minden oldalra megfelelő mennyiségű tank ment. Minden spotolásomat kérés nélkül lőtték. Nehéz szituációban kisegítettek és az ellenfél sem volt rossz. Nagyon élvezetes csata volt, talán 7000 csata után az 5-6. ilyen, amit láttam.
Nem rossz a T-44, jobban fordul, mint a Pershing, de a lövege jóval gyengébb, még a legjobb LB-1 is, mégis hihetetlen jó köröket mentem eddig vele és nem csak az én jó teljesítményemen múlt, sőt. Szóval gyanús nekem ez. -
HungAryan
tag
válasz
[HUN]Dani #691 üzenetére
Igen, csak amikor T-54-el felkenődök a lag miatt a másik tankra, akkor kicsit be szoktam pöccenni
Másik érdekesség, hogy mindig volt lag, amikor sarokharcot folytattam. Kibújni akartam, nem reagált hirtelen, következő pillanatban már az utca közepén állok. Minden esetre szerintem a játék szerverrel van probléma, máshol normális a pingem és nincs ez a lag effekt. -
Hehe, az XVM mod szerint 10% esélyünk volt nyerni, erre ez lett belőle:
Draw
Battle: Malinovka 2012. május 24. 1:49:07
Vehicle: T30
Experience received: 694
Credits received: 38 715
Battle Achievements: Boelter's Medal, Sniper, Top GunHa nem jár le az idő, nyerünk. Amúgy nem fragra játszottam, de egyesével tűntek fel az ellenfelek, mindig többen rájuk lőttünk, és általában pont az én lövésemre pusztultak.
Ez volt a leosztás:
-
vbbb
őstag
Nálam pár napja előjöttek az apró kis LAG-ok menet közben...nálatok? A ping az 50-90 közt mozog, de eddig tartósan 60 volt...érdekes. Leellenőriztem és 20as a ping itt helyben, a ruszkikhoz meg 40-el válaszolgat.
Ó csak járjon le a prémiumom aztán megy a sarokba porosodni egész nyáron.
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #686 üzenetére
közben már meg oldottam de köszi
-
fsb1000
nagyúr
Látod milyen kiméletesen hívtam fel a figyelmed a tévedésedre (nem pontos meghatározásra), pedig neked is linkelhettem volna: [link]
Fel: Köszi az infókat!
---
Más:
Provincon, ma először mentem fel a legfelső szerpentinen (Észak -nyugati sarok). Ott is van egy katély szerüség, illetve annak udvara, ahov nem lehet belőni, illetve kifekle sem. Talán arty val sem...
Aztán kicsit kijjebb jöttem és nem spottolodtam be, szép komotósan lehetett leszedni az ellent.
Jó hely csak feljutni rizikós. -
sanya67
tag
Elnézést ha valakinek ellenszenves az e-broki fényezés de most örülök:
Végre visszatornáztam 44%-ról 50%-ra a winratet és átléptem az 1.400-as effet! -
Fel
addikt
válasz
[HUN]Dani #677 üzenetére
1. Tank Ász és a többiek: Qulification Badges és működésük & ráadás
2. WoT Logger és a letöltése innen: [link]
-
[HUN]Dani
őstag
Szeretném megkérdezni, hogy mit kell ahhoz teljesítenem, hogy megkapjam egy tankomon tank ász jelvényt? Honnan tudom, hogy egy csata alatt mennyit sebzek? Szoktam látni, hogy ti is írjátok néhányan hogy sebzés pl.: 4142, de nem vágom, hogy hol kell megnézni.
-
Paul119
addikt
-
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #668 üzenetére
de szép lett ez a kínai izé
ehhez hasonló skinek vannak még?
-
Paul119
addikt
ezer hála
egy hülye kérdés hova is kell bé másolni?
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #668 üzenetére
ez milyen skin ez? kell nekem is
-
emre
veterán
hát beszarás hogy ma mi van itt kéremszépen
(vagy csak kezdek ráérezni a medium vonalra)
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 23. 20:17:52
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 4 064 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 104 055
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Megszálló, Top Gun -
Timyyy
őstag
Tippet szeretnék kérni akövetkező hiba javítására:
3 napja kezdte el a wot hogy játék közben kidob, kilép az egész játékból winbe, és utána se launcherrel, se exe-vel nemtudom elindítani. Tegnapelőtt 5 perc után visszaengedett, ma fél óra meg registry cleaner futtatás után, játszottam 1 órát és ismét ledobott, és most nem engedi a játékot elindítani sem. 1 pillanatra felvillan a tálcán és azonnal be is csukódik.ÖTLET????
-
Atlantis
veterán
Milyen kár, hogy fele aranyért nem adhatom vissza ezt a fostaliga KV-5-öst. Szavakat nem találok rá, mennyire utálok vele menni, ágyúja azon a szinten egy vicc. Sebzés nélkül meg ugye pénzt se hoz túl sokat...
Abban viszont igazság volt, fullosan a Panther 2 egészen jó gép. Igaz nagyon könnyű vele mínuszos csatákat menni, mert az ágyúja azon a szinten annak sem jó, de legalább nem olyan lajhár, mint a KV-5.
-
emre
veterán
Szeretem az ilyen kezdést
A 30-ik csatára meg is lett az ász jelvény, pedig még a stock motor van benne.Győzelem!
Csata: Mines 2012. május 23. 19:22:15
Jármű: T-44
Szerzett tapasztalat: 4 956 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 73 791
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Elit lövész
Sebzés: 5788 -
Kelvin
őstag
Azért, mert prémium tankod van, ne várj jobb mm-et!
Félreértettél, nem várok jobb mm-et! Amúgy gondolom a fizető játékosok pénzéből fejlődik a játék, amúgy nem vártam semmit csak leírtam a véleményemet. igen a pénz is és a tapasztalat is gyorsabban jön vele ezért kellett. -
emre
veterán
válasz
Napfénysüti #655 üzenetére
Nekem töltésgyorsító, célzásgyorsító és venti van rajta.
-
stark4
tag
Hali.
Hova kell irni (email-t) a warming netnek ha azt szeretném kérni hogy egy a játékban benne lévő prémium tank legyen megvásárolható (pz 4 hidraulic) ? -
emre
veterán
válasz
Napfénysüti #653 üzenetére
"Egyébként szerintetek az IS vagy a KV3 a jobb?"
Attól függ hogyan használod.
Szerintem kb egy szinten van, az IS mozgékonyabb, a KV3 pattogósabb. -
Napfénysüti
nagyúr
Megvettem az IS-t. Motor még nem fullos meg a rádió. Volt most egy marha jó köröm, beállítottam a saját killrekordom.
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. május 23. 18:35:32
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 1 930
Szerzett kredit: 50 454
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Pusztító, Boelter Kitüntetés, Top GunUtolsó 4 percre 1 vs 1-ben toltuk egy T29-el. 7 killem lett mikor megöltem.
Böllérem szerintem még sose volt.
Prémes.
Egyébként szerintetek az IS vagy a KV3 a jobb?
-
fsb1000
nagyúr
"Látótávolságról." Korábban volt téma.
Loltrakival most vittem be egy áthatoló találatot 625m-ről (Malinovka)
Ez szerintem csak úgy lehetséges (mármint hogy láttam az ellent), hogy csapattársam ott volt a közelében "spottávolságon" belül és volt rádiókapcsolatunk, akár úgy hogy 3. csapattárson keresztül.Az 500m korlát szerintem arra vonatkozik, hogy a saját tank milyen távolságban tud felderíteni, meglátni más csapattárs által még nem látott és/vagy rádión nem közvetített ellent.
Persze a Tanklátótáv + távcső +perkek távolságából lejön az ellenfél rejtő faktora (tank + bokor + álcaháló) -
bullseye
addikt
Jut eszembe, feltettem az XVM-et. Néha jól jön, hogy látom akivel éppen összefutok mennyivel jobb/rosszabb, de az esélyszámolása... 97%-ot adott nyerésre, már akkor tudtam, hogy kikapunk, úgy is lett, mert a számítás a lemmingezést nem tudta megjósolni
Ha esetleg menet közben is számolna, megmaradt tankokra, stratégiára, stb., na akkor se érne sokkal többet, de viccesebb lenne, és legalább a többi mag is dolgozhatna
-
CptMisi
őstag
Hát ha a med tankok szemből lövöldözik a heavyket, akkor igen.
Azért, mert prémium tankod van, ne várj jobb mm-et! Milyen alapon? T25-nek 610 HP-ja van, Pz 4-nek 460. Ugyanaz a löveg, csak kevesebb lőszerrel. 150HP +, gondolom kicsit magasabb a kredit szorzója a Pz 4 0.99-énél.
+7 volt a tier különbség nektek, nem mondanám nyerhetetlen meccsnek. Az MM meg az idiótákkal (nem te) nem tud mit kezdeni. -
Paul119
addikt
na hát nem gondoltam hogy bele futok "marha"magyarokba usa szerveren de csak sikerült össze keverednem egy tevekaksi nevű t95el
mondjuk szegénynek 9k csata után 4milla dmge van, picit karcsú
-
Kelvin
őstag
Mesélem, felkészültél??
Vagy az a problémád, hogy 5ös tankot betesz 8as ellen? Szokjál hozzá! Tulajdonképpen nem probléma, néha persze picit zavaró, hogy bármit csinálhatok nem sebzek.
Én úgy vettem észre, hogy igazából a nehéz tankok mennyisége döntik el a játékot egy ilyen felállásban. -
-
Timyyy
őstag
Fél óra elteltével sikerült bejutnom.
-
Timyyy
őstag
Nem indul a játék se launcherrel, sem exe-vel. Ugyanez volt tegnap is, de akkor géprestart után beengedett. Másnak sem jó?
-
Mewryck
tag
Győzelem!
CsataHimmelsdorf 2012. május 23. 15:38:15
JárműT110E5
Szerzett tapasztalat: 2 728 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 67 028
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gunnem prémes,van akit én sebeztem le és van olyan,akinek csak a kegyelemdöfést adtam meg,16k kredit tisztán a vége
-
-vitya-
őstag
nekem egy kicsi akadás van, de egy hét után visszatérek majd a wot-ra, annyi elég, hogy a most felfedezett Naval War Arctic Circle összes küldetését végig toljam;-)
kedvcsináló:
Naval War Arctic Circle - Air Defence in UseIfjú koromban mennyit játszottam (sokat;-) ) Strike Fleet-el... Ez meg arra emlékeztet modern köntösben...
-
Snooker
senior tag
Van itt olyan akinek már kivan fejlesztve minden tank a tech tree-ken ?
-
hemaka
nagyúr
6 kill, nincs top gun, vesztes csata, epic noob team
Click here to start download from sendspace
Az ilyen nyomik miért nem diablóznak inkább, ha már végre kiadták azt a gagyi játékot? -.-'
-
stork13
aktív tag
válasz
HungAryan #625 üzenetére
Nem tudom, nem járok tesztszerverre.
Ennek lenne értelme, hogy ott a fordításokat is lehetne ellenőrizni és javítani. Legalább Teszt1 alatt. Úgy is 2-3 hét kb míg fut a teszt, talán beleférne.
Szerk.: Mármint nem a javítás (az csak az első szakasz alatt) hanem a javítás alkalmazása már az éles patch-ben.
-
HungAryan
tag
Szia,
amit először kaptam "munkát", az pont ilyen volt.
Egy doksiban voltak képek, alatta pedig a probléma.A "normál" fordítás ezzel szemben úgy néz ki, mint egy Excel táblázat.
Ezeknél szokott előfordulni, hogy a patch élesítése után pislogunk, hogy nem éppen így képzeltük el.Azt hiszem, van valami remény arra, hogy az elkészített fordítást ki tudjuk majd próbálni a játékban valamilyen offline módon. A részletekről még nem tudok semmit sajnos, de szerintem ez sok problémát megoldana.
fsb1000:
Az eredeti csapatból azóta, úgy tudom többen is távoztak különböző okok miatt.
Jelenleg folyamatban van a teljes fordítás átvizsgálása, de ez rengeteg idő lesz.
Több ezer sorról van itt szó.
A hivatalos fórumot mindig megnézem, ott a "főnök" szokott válaszolni az embereknek.
Természetesen figyelembe vesszük, amit írnak, de sokszor ugyanazt a problémát írják egymás után. Lehet nem olvasnak vissza, de az is lehet, hogy így várnak gyorsabb reagálást tőlünk...Most viszont már bízom benne, hogy kicsit megvilágosodtatok ebben a témában.
A leggyorsabb javítás is csak az éppen soron következő patch tartalmával érkezhet.
Ez meg ugye sajnos nem hetente történik, nem a kapkodásról híresek a WG-s srácok.
Ezen felül lehet a mi bénázásunk ill. a fejlesztők szivatása, amikor nem teszik be a javított fordításokat. -
WOT Armory
csendes tag
A WOT Armory orosz változathoz fordítót keres, nem kérjük ingyen. Ha érdekel a dolog, dobj itt egy privit, vagy keress minket a contact us menüpont alatt!
-
Attici
őstag
válasz
homeless09 #598 üzenetére
Lehet azt hitte, hogy ő is artyval van!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
HungAryan #615 üzenetére
Természetesen. Mint korábban írtam, tisztában vagyok azzal, hogy a dolgok elakadnak és most hozzáteszem: nem a mostani lelkes fordítókon.
---Más:
A Kiváló sofőr jelvények változnak? Vagy aki egyszer megkapta a TankÁszt (M) annak mindig megmarad azon a tankon.
Tegnap úgy tünt kevesebb az M betűm. Az első stat oldalon csak kettő volt.
Ma pedig azt látom, hogy a KT-nál megjelent az (M), pedig tegnap bizonyosan nem volt ott.
Benéztem? Bug? vagy a mindenkori átlaggal újraszámol?----
Könyvet olvasó nemzedék is létezik... De a következő nemzedék se rosszabb vagy jobb, csak másként alkalmazkodik a környezetéhez
-
HungAryan
tag
Feljegyeztem az ötleted. Azt viszont el kell fogadnod, hogy nem a mi hibánk, ha a fejlesztők úgy döntenek, hogy csak bizonyos részek fordítását teszik át az új patchbe.
Kicsit off topic:
Nem szeretnék személyeskedni, de ez a generációs demagóg marhaság böki a csőröm. Munkakörömből adódóan sok 40-50 éves emberrel dolgozom, persze azért fiatalok is vannak. SMS nemzedékként tekintesz a fiatal korosztályra, de elmondom, az idősebbek között is rengeteg a helyesen írni és fogalmazni nem tudó ember. Azt hiszem, hogy te is a 40-50-es korosztály tagja lehetsz. Nekem ez a tapasztalatom, akkor a te korosztályod az milyen nemzedék? -
stork13
aktív tag
válasz
HungAryan #595 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást mindenki nevében!
Nos Hölgyeim (mert vannak azért ők is), Uraim, lehet "brainstormingolni" hátha bekerül a játékba. Ennél jobb alkalom még nem volt a sokszor szidott magyarítás javítására.
Szerk.:
fsb1000: Idéznék egy mondatot HungAryantól.
"Ezt lefordítjuk, majd visszaküldjük.
Én úgy vettem észre, hogy valamit babrálnak még ezzel, mert nem minden kerül be a végleges fordításba."
Ha ők elküldik de a WG nem javítja ki, akkor a fordítók nem tehetnek semmit. Az pedig, hogy hibásan került a játékba, emberi hiba. Van ilyen, de ki nem hibázott már?! Ezért még nem kell bekategorizálni embereket. Főleg mert, nem ismerjük a hátteret sem (kevés idő, WG-s átfésülés stb).
A hőbörgést azokra értem (igen, rád is) akik szidják a magyarítást de semmit nem tesznek ellene. Pl nem itt kell fikázni hanem beírni a WG-s fórumba. Igen, többször is, a fórum elbírja és legalább reagálnak rá valamit.Megtetted? Nem.
Hőbörögsz? Igen!Aki oda beírt az már nem hőbörög hanem jogosan kifogásol, kritizál. Szvsz.
-
törölt tag
Már megy is a server....
-
fsb1000
nagyúr
Az első probléma boríthatja az egyensúlyt, de az összes csatára vetített hatása talán nem túl jelentős. Sokat megyek t10-el, de ritkán találkozok ilyesmivel.
Érdemes lenne egy ilyen leosztást kielemezni, mert pályafüggő is lehet.
Ettől függetlenül nyilvánvaló, hogy mindenki igazságosabbnak érezné, ha a tierenként azonos számú tank lenne csapatonként.
Akkor gondolnám tervezési vagy algorítmus hibának, ha egyik oldalon páros számú többlet van. Tervezési hibán azt is érthetjük, hogy a szopóágra terelés erősebb szabály a WG-nél, mint a precíz balansz.--
A második jelenség nagyon gyakran megfigyelhető. Olyan gyakori, hogy nem magyarázható statisztikai alapon, tehát csakis szándékos lehet, azaz valamilyen szabály alapján osztja egy oldalra az azonos tankokat az MM.
A hatása kérdéses.... nem tudnám eldönteni mennyire káros egyik vagy másik csapatnak.
A "szabály" (én annak nevezném az egy oldalra pakolást) okáról vagy indokolhatóságáról fogalmam sincs..... bár én szeretnék úgy játszani néha, hogy egyik oldalon német másikon orosz tankok vannak.--
(#609) tytyty 2 hete nem kaptam meg a GiftShopban vásárolt cuccomat.... nem csak tickettel, de oldalágon is próbáltam kérni, hogy rendezzék. Nem a 3 EUR miatt, hanem az elvek miatt. Mindkét eset rávilágít a support tevékenységének hatékonyságára.
Aki akar írjon X-edszer is a WG fórumra.... én nem nagyon látom értelmét. Valahol elakadnak a dolgok.
De ettől még lehet véleményem a fordítás minőségéről. -
-
Tesi
tag
Már megint nerm lehet belépni...Tervezett karbantartás miatt...És írták valahol? Hát nem...Lenne fél órám játszani akkor sem lehet. Persze a prém megy lefele..
-
fsb1000
nagyúr
Hello stork13!
Szerinted, ha előttem már többen beírták a hivatalos WG fórumra a jelzett fordítási hibát, akkor X-edszerre is be kéne írni?
Szerintem nem, és ezért gondolom, hogy erősen tévedsz (vagy valamilyen ok miatt szajkózód) mikor hőbörgésnek titulálod, ha valaki kritikával él a fordítással kapcsoltaban.Több mint 1 éve képtelenek kijavítani azt a mondatot, ami garantáltan megjelenik minden csata előtt. 0.7.3 verzióban sincs kijavítva és még számtalan jelzett hiba sem. A fő felelőség pedig azé, aki elsőként leírta azt a magyartalan mondatot. Kis okoska volt.... sms nemzedék jeles tagja..
Egyébként a megfelelő helyen és személynél én is jeleztem és nyomatékosan kértem, hogy legalább ezt az egy mondatot javítsák ki, mert naponta látjuk.
-
hemaka
nagyúr
tipikus százados taktik most kivételesen randomban is bejött... (Click here to start download from sendspace)
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #598 üzenetére
Hozzá teszem, 5-6 lövést tuti leadott így, utána elindultam, jött utánam, találkoztunk egy churchillel. srác megállt, valamit lőtt, de nem a churchillt az biztos, az persze hülyére lőtte, de közben én kitudtam szedni a churchullt. azt a kör végéig ott állt azt volt. tipikus eset arra,hogy anyucika vett neki egy tankocskát.
Aktív témák
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Boya BY-M1 mikrofon
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest