- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
Atlantis
üzenetére
Én mostanában, elég sokat játszom szakaszban. 3-man általában sokat hozzáteszünk a csatákhoz, de még így is van, h mikor leszedjük a nagyját, de valami mákos palkó véletlenül kilő minket, képesek elQrni pl:5-1 ról a meccset...

Én már csak nevetek a sok gyökéren... ma is volt egy olyan...... normális T8 csatának indúlt, prokhorovka-n, kúszunk E2-nél beállok egy bokorba, várom, h spotoljanak nekem, erre jó öreg baromállat jön a T34-el, kitol a bokorból, persze az összes TD (ferdi,t28prot) szétspotol... lőnek... lövöm a T34-et... lőnek, lő T34 is... BLOW UP!!.... és akkor még neki adtak igazat.... meg adta az ártatlant, h csak egy kicsit tolt ki... aha... IS-3 al vissza se tudtam nyomni...
Szóval ezeket kellene szűrni... megveszi a nagy prém szarját, tele kamózza és azt hiszi, h annyi a játék, meg más játékát elrontani, mert én megszenvedtem azért a tetves tankért... nem pedig vettem, hát genyózzuk ki....
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő