- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Igazából értetlenül állok a dolgok előtt. Ugyanazt a brutál jó ágyút megkapom egy keményebb tankra több hp-val. Még is valami irdatlan szar, és nemtudom, miért. Onnan is pattog amit a T29-cel lőve vittem mindig. Meg a töltési idő is 3mp-el több, pedig átvittem a legénységet tovább. A hull down se megy úgy mint a T29-en.
Egyszerűen semmi nem ad olyan előnyöket amit kéne, pedig az elődön tökéletesen működtek ezek a dolgok, és a kedvenc tankom a játékban eddig, játszhatóság szempontjából a 29-es.
Ezért nem értem én ezt a dolgot most... A csatáim 95%-ában a lista első 3 helyezettje vagyok kiosztott sebzés alapján. A T32-vel talán 3x voltam benne a topban. Egyszerűen nem jóóóóóóóó........ a max sebzésem egy körben ha jól emlékszem 2500 volt. Ez is siralmas, ha a T29-en rengeteg 3000+ os köröm volt, akkor ezen miért nincs?
Vakargatom a fejem rendesen, ilyet kapni a játék legjobb tankja után... nemtudom. Teljesen stock, és felfejlesztett állapota között nemsok különbséget vettem észre. Ugyanúgy haszontalan a csatában a jobb cuccaival is, pedig nem felejtettem el wotozni azzal egyidőben hogy megvettem.
Na mindegy, mivel sokba került nem adom el, meg hát tovább kéne menni az ágon, aztán hátha ezzel is történik valami csoda és majd 1x jobbnak fogom érezni mint az elődöt, ez egyelőre jóideig elmaradni látszik.
Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest