Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Igazából értetlenül állok a dolgok előtt. Ugyanazt a brutál jó ágyút megkapom egy keményebb tankra több hp-val. Még is valami irdatlan szar, és nemtudom, miért. Onnan is pattog amit a T29-cel lőve vittem mindig. Meg a töltési idő is 3mp-el több, pedig átvittem a legénységet tovább. A hull down se megy úgy mint a T29-en.
Egyszerűen semmi nem ad olyan előnyöket amit kéne, pedig az elődön tökéletesen működtek ezek a dolgok, és a kedvenc tankom a játékban eddig, játszhatóság szempontjából a 29-es.
Ezért nem értem én ezt a dolgot most... A csatáim 95%-ában a lista első 3 helyezettje vagyok kiosztott sebzés alapján. A T32-vel talán 3x voltam benne a topban. Egyszerűen nem jóóóóóóóó........ a max sebzésem egy körben ha jól emlékszem 2500 volt. Ez is siralmas, ha a T29-en rengeteg 3000+ os köröm volt, akkor ezen miért nincs?
Vakargatom a fejem rendesen, ilyet kapni a játék legjobb tankja után... nemtudom. Teljesen stock, és felfejlesztett állapota között nemsok különbséget vettem észre. Ugyanúgy haszontalan a csatában a jobb cuccaival is, pedig nem felejtettem el wotozni azzal egyidőben hogy megvettem.
Na mindegy, mivel sokba került nem adom el, meg hát tovább kéne menni az ágon, aztán hátha ezzel is történik valami csoda és majd 1x jobbnak fogom érezni mint az elődöt, ez egyelőre jóideig elmaradni látszik.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- MIUI / HyperOS topik
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- PlayStation 4 Slim 1TB
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi