- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Nem is szembol kell tamadni vele az teny, - mint mondtam alacsonyabb az atutese, es lassabba is tettek, sot, regebb eleg gyakran pattogott is, most annak is vege - hanem oldalrol mindenkepp.Mondjuk Tigris E-vel es esetleg a T29-el szembemehetsz (oket alul nem olyan maceras megloni), de Tiger P es IS, Kv3 eseteben nem ajanlom.Persze ez is helyzetfuggo, mert a kupolajukat tudod loni 144 atutessel is.Egyszer regebb amikor meg 59 sebessege volt, egyszeruen korbeutaztam a nehez tankokat...erdekes volt, mert 2 egymas mellett levo Tiger P-t is kinyirtam, mondjuk asszem az egyikbe mar sebeztek, a masikat viszont en lottem ki teljes eletrol.Es emlekszem - pedig mar lehet van 1 eve - amikor egy szegeny T29-et utaztam korbe, mondjuk nem volt kiemelkedo jatekos, mert csak a tornyat probalta utanam forditani, igy hatulrol szetszedtem.
Amugy IS-ek : ha megfigyeled a tank alakjat, akkor ez egy mini-IS
(irja is hogy ebbol, vagy egyes reszei felhasznalasaval alkottak meg az IS-t)
Amugy az IS nagyon vagany tank, mert van elegseges atutese, eleg gyors, es nagyot sebez.
Harmas szakaszban szakitasz, ha csucs tankok vagytok - 2 klantarsammal jatszodtam, valahogy nagyon egymasra hangolodtunk akkor, es mind IS-el voltunk.
Akkor volt az IS-re esemeny raadas is, szoval hajtott a dolog, mert akkor volt premem is.A honap alatt ha jol emlekszem 50-51-rol 56%-ra tornasztuk/tam fel a nyeresi aranyt.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(irja is hogy ebbol, vagy egyes reszei felhasznalasaval alkottak meg az IS-t)