- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
grex4
aktív tag
helló.
Új vagyok még a játékban és lenne egy olyan kérésem hogy ajánljatok már nekem olyan ágat a játékban ami jó és élvezet játszani rajta.
Szovjet vonalon megyek és az A-20as tank egy rakás szerencsétlenség, a T-28as hibátlan de akkora mint egy busz és közepes tankhoz méltatlan a páncélja. KV-1-et most szereztem meg de rémálom a lassúsága. 6perc elérni vele a célhoz és szanaszét kapják addigra. Tudom én vagyok a béna, olvasgattam rengeteget már, youtube videókat is néztem meg FAQ-okat de semmi más nincs bennük csak az elmélet, amúgy meg régi leírás mind. Nekem az tűnt fel a játékban hogy annyira kivan egyensúlyozva minden oldal minden tankja és csata tier beosztása hogy egyik tankkal sem élvezet játszani. Vagy pöpec és 4 szinttel magasabb tankokkal rak össze vagy egy rakás szerencsétlenség viszont akkor jó tier-be oszt be. Azt látom hogy a történelmi hűsége 0 és akármelyik tankot is nézem ki magamnak, az éveken át tartó nerfelés miatt kizárt hogy jó tank lesz. Tudom hogy nincs tökéletes tank de jólenne nagy látótáv, tierhez méltó páncél, valami sebesség a löveget már meg sem említem inkább. Szóval egy jó kis ág kell valamely nemzeten belül. köszönöm előre is ha létezik ilyen.
Aktív témák
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest