Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz ollie #36405 üzenetére

Ha átüt a lövedék és nem sebez, akkor tök mindegy, hogy mennyi volt a pen.
    Vagy ezek nem ütöttek át? Akkor nem értem mi a kérdés.

Nem igazán kérdés volt, inkább megjegyzés ... fogalmam sincs, így utólag, hogy mennyi ütött át, és mennyi nem, de szánalmasak az eredményeim. Bízok még a nagyobb 88-asban ...

Fel

88-as, igen, közben már megvan :R
    Hát, a 105-öst a prémiummal egyelőre hanyagolnám, lévén kb 20-30ezer körül van credóm, vagy farmolgatok egyet előtte T-150, KV-1 párossal, felváltva.
    (Azt azért sajnálom, így utólag, hogy kiszedtem a 3601 legénységét, 100%-ra átképezve 1000 goldért, csak azért, mert a 2. skill fejlődik 45%-n van most. A 3601-el élvezetes köröket mentem, vissza már nem képzem, majd kapnak egy 100%-ost a következő beruházáskor. El nem adom, az tuti.)

Igen, benéztem, az a +20 az átlagsebzés, a penje jóval nagyobb (a nagyobb 88-asnak)
    A 75-össel mentem, még stock-ként, nem volt rossz, már ami a találati arányomat illeti, de sebzést a csata végére 2-300-at szedtem össze, mintha csak Tier2-3 körül játszadoznék.

Summary: Egyelőre csalódás a Tiger, de bízom a nagyobb 88-as ágyuban. Motorból is a 750 LE-s Maybach van fenn, nem tudom, mennyit számít majd a 870-es, azért gondolom, hogy nem túl sokat, mert kis torony + kis lánctalp van még, tehát a LE növekedést el is viszi majd a súlytöbblet.
    Kérdés, a nagyobb 88-ashoz kell-e a nagyobb torony, amihez a nagyobb lánctalp?
    Másfelől, ha nem, akkor megéri e csakazértis a nagyobb torony a +20m látótáv miatt? (traverse u.a.)

diegho
    Aztarohadt, nem is néztem, artyval is kevés a 33%, tankkal meg egyszerűen felfoghatatlan.

Nem a srác mondta minap, hogy a 6 éves kisfia is be beül időnként? Akkor érthető .. :K

Na, közben nyilvánvaló vált.

Jolet
    43 éves vagyok, és azért nem annyira szar, amit tolok. :B Erős átlagos, figyelembe véve a mostani felhozatalt. 50%WR és 930 efi, ez utóbbi lassacskán, de nő ...

Azért a mi korosztályunk az első, akire el lehet mondani, hogy játékokon nőtt fel. 10-20 évesen a C64, utána PC, 386-tól már egész elfogadható stuffok voltak, Civilization, X-Wing, Doom széria ... sorolhatnám

Aktív témák