- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
PumpkinSeed #34436 üzenetére
De ez senkit nem érdekel...
A játékbeli idiótákat szidjuk itt rendesen, de még senkit nem ütöttünk azért, mert nem játszik sokat, vagy nem jók az eredményei. Úgy látszik nem érted valamiért, hogy itt CSAK annyi volt a gond, hogy egy olyan kijelentést tettél, ami alapján a legjobb játékosok egyike lehetnél. A statisztikáid viszont nem ezt mutatják. Másra gondoltál, tévedtél, rosszul értelmezted, mittomén. Mással is megesett, beírta: bocs, elnéztem, hülye voltam. Véget is ért a téma. Ennyit kellett volna tenned magyarázkodás meg terelgetés helyett.
Megjegyzem még 80 meccsre is elég jó átlag a 3 kill (én például max. álmodok róla). Ha ennyi is marad, további több száz csatában, igazzá válik a történet. Addig is 1-2 csata végi stat és replay sokat segít a dolgok értelmezésében.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest