Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Egyben válaszolok mindenkinek itt.
Nézzél rá a német tankos statjaimra, VK2801, VK3001H, VK3601H mindegyik jobb, mint bármelyik azonos tier-ű másik nemzeté.
Snakeiboy: ha csak játszani akarsz randomban és tanulni, akkor jöhetsz hozzánk, de hozzáteszem én nem játszok velük platoon-ban, csak mondjuk havonta 1szer, na jó Stieger kivétel, vele szoktam esténként tolni pár csatát, ha éppen nem valentine napot tart. Ha be akarsz kerülni, akkor capelj sokat, ezek a caphuszárokat is beveszik, de a hivatalos fórumban van jelentkezési lehetőség, ott is lehet jelentkezni.
Jano amit ott írnak az az új event-re vonatkozik, konkrétan annyi a lényeg, hogy a megadott időpontok között lejátszott összes random csatának a statját logolják és a legjobbak nyernek minden földi jót. Egy kitétel van, hogy a legénység gyorsított képzése ne legyen bekapcsolva a tankokon, tehát be lehet kapcsolni, csak akkor nem lesz érvényes az eredményed a versenyre.
jimmy74 van egy ideje, egész jól használható, de nem kell elájulni tőle, a 263-nál jobb.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest