- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Erre én kíváncsi leszek. Már megvan az M6 bár még csak félig van kifejlesztve, nem rossz bár nálam még a KV-1S a nyerő. Rengeteget játszottam vele KV-1S-el, nem században, többnyire 2-es szakaszban vagy egyedül. Nagyon über tank, az M6 nincs emlékeim között, hogy különösebb gondot okozott volna bármikor.
A KV-1S szinte bárhol átüti az M6-ot a top lövegével és a 400 körüli sebzés elég fájldalmasan érinti, mindössze annyi kell még mellé, hogy lövés után visszahúzódjon egy sarok mögé és ne tudja az M6 kihasználni, hogy 2x olyan gyorsan lő.
Mert ugyanez igaz visszafelé is, top löveggel az M6 is szinte bárhol átüti a KV-1S-t. Csak nekem még nincs meg a top lövegem.
M6-al nekem eddig az tűnt fel, hogy oldalról sajnos nagyon papír.Azzal nem vitatkozok, hogy a KV-1S elég pontatlan így nagyon nem éri meg vele távolra lövöldözni az 1025 ezüstös lővedékekkel...
Szerintem 1v1-be ha nem nyílt terepen vannak pont az dönti el a csatát, hogy a KV-1S 3 lövésből kiszedi az M6-ot, míg fordítva ehhez 4 lövés kell... És fedezékből előugrálva vagy sarkok mögül kinézegetve nem nagyon szokott az ember mellélőni, gyakori hogy mindkét tank betalál.
Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest