Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz Timyyy #33887 üzenetére

De van. Alapvetoen a type a legerosebb tier 8 medium tank az osszes kozul, hiaba premium. Ezt azert mondom, mert ha megnezed minden premium tank rosszabb a vele azonos nem premium tankoknal, kiveve a typeot. (nekem minden premium tier 8 tank megvolt/van csak eladtam egy parat) irok peldat. is-6 olyan mint is-3 csak joval szarabb a penje, cserebe gyorsabban lo, es erosebb az oldal pancel. lowe ugyanolyan mint a tiger 2 csak meg lassabb, szarabb pancellal. t34 olyan mint a t32 szarabb also pancellal erosebb agyuval de szarabb ujratoltesi sebesseggel. a typenak nincs parja. a type pancelja jobb minden letezo medium tanknal, a penje nem rosszabb egyiknek sem, (pl t-44 armorja 0 penje ugyanannyi mint typenak, pershing lassabb mint a type, panther is lassabb, es szarabb a pancelja, valamint nagy dog.)
    Ismerem a typeot haveromnak azt vettem ajandekba, 1000+ meccs van vele letolva. A type 59nek hajszalnyival gyengebb csak a pancelja mint a t-54nek pedig az tier 9. aki szembol type-al birkozik az vagy hulye vagy van legalabb 195 penje (de ajanlott a 215+).

Aktív témák