- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Az elmúlt 11 csatában csak szívtam a T21-el. A duplázós is valami 600xp volt, a többi is oltári szívás, Nyolcat vesztettünk is. Istentelen csillámfaszlámák játszanak most, eszük a béka seggét se látja annyira lent van náluk az agyiszint
DE! Végre volt esélyem, volt egy olyan csapatom ami csak mérsékelten volt agyatlan zombie horda és T10-es csatában végre meglett a hőn áhított mesés győzelem:Hogy az a hét meg a nyócát, hogy erre ennyit kellett várni és ilyen sokat szenvedni érte. Szeretem ezt a tankot, mert "soha nem rajtam múlik a győzelem". Egyszerűen teher nélkül játszhatok vele. Megyek scout-olok, segtámadózok, aztán ha balfasz a csapat, akkor úgy is kikapunk. Vesztettem már csatát ezzel a tankkal T10-ben 2600dmg kiosztással is, mivel a társak nem voltak hajlandóak lőni, így nekem kellett.
[ Módosította: mukibuci ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest