Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Atlantis #29149 üzenetére

Még mindig nem kezdtek semmit a spot rendszer gatyába rázásával? Sok update-el ezelőtt azért adtam fel, hogy legyen scout tankom, mert a rendszer egy kalap szar volt.

Egy idő után meguntam és beálltam azok sorába, akik csak előre rohannak a kör elején, felderítenek tíznél több tankot, majd elpatkolnak és a kör végén felmarkolják a pénzt. De nagyon sokszor csak 2-3 tank felderítését ismerte el a rendszer, pedig konkrétan tudtam, hogy majdnem az egész ellenséges csapatot felfedtem.

Meg a másik kedvencem az volt amikor én nem tudtam spotolni egy nyomorult magányos heavy-t ami a semmi közepén állt, de kilőtt a semmiből és azt sem láttam honnan. Mikor ez a jelenség kezdett egyre sűrűbb lenni, akkor eldöntöttem, hogy utálom a scout tankokat, mert emiatt a rohadt bugtenger miatt szart se érnek.

(#29190) vhw: Áhá. Még nem néztem meg a páncélzatára vonatkozó adatokat. Akkor az ellenállóságát félreértettem, tehát nem a páncélja jó, hanem tápos a dög. De egyébként a kreditet jól hozza? Vagy még mindig ki kell adni 50 eurót egy értelmes farm tankért?

Aktív témák