Hirdetés
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Várj vele, amíg fullos lesz. Hidd el imádni való járgány az, csak néha egyedül nem vagy elég 15 ember ellen. Bocsánat, 29.
Nekem ma elegem lett a sok vereségből, bevásároltam: Pz35(t), Cruiser IV. Ideje volt megállítani a win ratio zuhanást, eszméletlen érzés visszamenni Tier 2-be. Szinte csak jó pályákat kapnak a kis újoncok. Két kezemen nem tudom megszámolni hányszor voltam Himmelsdorf-on és Mines-on. A nagyobb gépekkel ezt miért nem tudja megcsinálni?
------------------------------------------------------------------
(#28509) forras2: Kár figyelni, úgy is lesz nem egy őrült, aki egész álló nap a WoT facebook oldalán kockul. Sajnos nagyon fukar a WG, egy kis 4-es tankot sajnálnak a pléjereiktől. Ha fun tank kell, vegyél 2-es német light-ot (nem is micro maus), vagy T2-es A13-at.
------------------------------------------------------------------
A WG meddig húzza még el a maradél 3 szerver frissítését?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest