Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagysandor88
tag
válasz
Djuree #25123 üzenetére
Én nem félek tőle, megeszem Cafee-val
Steppes-en voltam, egyedűl mentem a bázist védeni T8-T9 csatában Caffeval. Felbukkant egy 13-90 és egy E-50. 13-90-et leaprítottam, addig ez a szerencsétlen E-50 nem tudom mit művelt. Mikor látta baj van, gondolta nekem jön. Ekkor már beküldtem egyet a lánctalpába, majd legurultam a dombról, Majd mikor előbukkant a lánctalp lelőttem, feltette, megint. Na itt lett vége, váltva kapta, egyet hasba, egyet lábbaÖrülhetett nekem. Egy arty is besegített a bontásba, hogy rohadna meg, pedig meg lett volna full HP-ról egyedül is. Ilyenkor sajnálom csak, hogy nem rögzítem a csatákat, de amilyen pechem van nem jönne ilyen össze soha.
Amúgy aznap kb 3-4 ilyen eset volt, hogy jó időben trackeléssel ettem meg 2-4 szinttel magasabb ellent. A másik egy tigris volt full HP én meg a kis m7-emKorábban volt itt téma a scout tankokról. Nekem megvan mind a 3 top light, a Chaffee a kedvenc, a vk sem rossz, a t-50-2 inkább az a berohanós fajta, meg néha sniperkedni nem rossz vele, ez igaz a Chaffee-ra is. De ami könnyen és jól hozza a kreditet, az az ELC. Íme egy kb átlagos kör:
Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest