- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Az előtt sem volt nagyon rossz szvsz. Annyi, hogy heavy-kkel a városba kell menni, medekkel pedig az E2-be. Ha lentről indulsz és bemész a faluba E6-ba, akkor egész jól fel lehet tartani a D7-ből érkezőket. Az előzőleg linkelt körömben is ezt csináltam. Egy másik körben ugyan ott egyedül tartottam fel Tiger P-vel egy KV-5-öt, meg egy IS-t, én sebeztem le a Hp-juknak a nagy részét, csak aztán jött a csapat, és szépen leszedte őket, mert mindketten low hp-n voltak.
Viszont a 3000+ dmg nekem jutott.(#23941) Djuree: Az semmi, nekem 162 ezer xp a GwTiger a GwPantherből.
Hamar meglesz az neked, ha olyan szépen osztod a sebzést, mint a múltkor, amikor mentünk. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#23942) sutyi^: Grat, szép kör!

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont a 3000+ dmg nekem jutott.
Hamar meglesz az neked, ha olyan szépen osztod a sebzést, mint a múltkor, amikor mentünk. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)