Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagysandor88
tag
Az artys tényleg érdekes eset, nekem eddig csak egyszer pattant, ha jól emlékszem IS3 ról egy Wespe lövésem, de szerintem ez nem gáz. Bár a Löve elég kerekded, így akár azt is el tudom képzelni, hogy az "írtó pontos" arty lövedék annyira a szélét találta el, hogy lecsusszant. Az viszont, hogy te ugyanott lövöd nem jelent semmit. Pár fokos diferencia az átütéses lövéshez képest, akár a lövedék megcsúszását is jelentheti. A tankmodellek fixek, a lövedék penetráló lépessége nagyjából fix( sok helyen ír a játék -tól -ig értéket pl ha a lövedéktípusnál nézed a feltöltés ablakon) tehát itt is nagy a szórás, és mint már írtam, a legpontosabb löveggel sem tudsz centire pontosan célozni. Ebben a játékban van egy ilyen faktor, aki ezzel nem tud együttélni, annak ott van asok fps játék, ott tényleg csak a skill számít, hogy eltalálod-e az ellent vagy nem, mert ha találsz, sebzel.
Azt aláírom, hogy vannak érdekes esetek. Pl volt már rá példa, hogy rámlőttek mozgás közen, a lövedék elsuhant mellettem, erre rá egy másodpercre korrigált a szerver, és sebzett ez a lövés, de ez sem a WG szivatása. Magas ping a legtöbb játékhoz képest óriási, egy kisebb lagg ezt teszi.
Aktív témák
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest