Hirdetés

Aktív témák

• nagysandor88

tag

válasz luke. #22568 üzenetére

Az artys tényleg érdekes eset, nekem eddig csak egyszer pattant, ha jól emlékszem IS3 ról egy Wespe lövésem, de szerintem ez nem gáz. Bár a Löve elég kerekded, így akár azt is el tudom képzelni, hogy az "írtó pontos" arty lövedék annyira a szélét találta el, hogy lecsusszant. Az viszont, hogy te ugyanott lövöd nem jelent semmit. Pár fokos diferencia az átütéses lövéshez képest, akár a lövedék megcsúszását is jelentheti. A tankmodellek fixek, a lövedék penetráló lépessége nagyjából fix( sok helyen ír a játék -tól -ig értéket pl ha a lövedéktípusnál nézed a feltöltés ablakon) tehát itt is nagy a szórás, és mint már írtam, a legpontosabb löveggel sem tudsz centire pontosan célozni. Ebben a játékban van egy ilyen faktor, aki ezzel nem tud együttélni, annak ott van asok fps játék, ott tényleg csak a skill számít, hogy eltalálod-e az ellent vagy nem, mert ha találsz, sebzel.
    Azt aláírom, hogy vannak érdekes esetek. Pl volt már rá példa, hogy rámlőttek mozgás közen, a lövedék elsuhant mellettem, erre rá egy másodpercre korrigált a szerver, és sebzett ez a lövés, de ez sem a WG szivatása. Magas ping a legtöbb játékhoz képest óriási, egy kisebb lagg ezt teszi.

Aktív témák