Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Taragas
üzenetére
Annyira mondjátok hogy jó a Tigris P, hogy ha legközelebb akciós lesz, megveszem

Nem tartom magam jó játékosnak. Van pár tank amivel jó vagyok (ha jó napom van) tény, de van vagy 45 tank a garázsomban, amivel nem tudok játszani
Csak azért nem adom el őket, mert reménykedem benne, hogy megtanulok velük is 
Mióta elértem az 59,5 % winrate-et és a Wot azt írja, hogy 60%-os vagyok, egyik pillanatról a másikra megjelentek azok az XVM huszárok, akiket ez baromira zavar. Tegnapi csokor:
-"Look at the 60% noob whoring his stats in tier 3" (Mindezt egy nálam magasabb Eff értékes játékos írta, akinek 20 ezerrel több játéka van, mint nekem...Most akkor hogy is van ez?)
-"Motherfucker" miután beírtam, hogy "lol", mert beszaladtam az ellen bázisra, szereztem 4 killt és elpucoltam
-Idegen nyelven beírt csapattárs valamit, és benne volt a nevem, erre a Cseh társam írt neki, hogy "leave him alone. Stfu and play"
Aktív témák
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak azért nem adom el őket, mert reménykedem benne, hogy megtanulok velük is