Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Taragas
üzenetére
Annyira mondjátok hogy jó a Tigris P, hogy ha legközelebb akciós lesz, megveszem

Nem tartom magam jó játékosnak. Van pár tank amivel jó vagyok (ha jó napom van) tény, de van vagy 45 tank a garázsomban, amivel nem tudok játszani
Csak azért nem adom el őket, mert reménykedem benne, hogy megtanulok velük is 
Mióta elértem az 59,5 % winrate-et és a Wot azt írja, hogy 60%-os vagyok, egyik pillanatról a másikra megjelentek azok az XVM huszárok, akiket ez baromira zavar. Tegnapi csokor:
-"Look at the 60% noob whoring his stats in tier 3" (Mindezt egy nálam magasabb Eff értékes játékos írta, akinek 20 ezerrel több játéka van, mint nekem...Most akkor hogy is van ez?)
-"Motherfucker" miután beírtam, hogy "lol", mert beszaladtam az ellen bázisra, szereztem 4 killt és elpucoltam
-Idegen nyelven beírt csapattárs valamit, és benne volt a nevem, erre a Cseh társam írt neki, hogy "leave him alone. Stfu and play"
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Elden Ring PS5 játék
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Csak azért nem adom el őket, mert reménykedem benne, hogy megtanulok velük is