Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Meguntam az artizást, így eladtam az M40/M43-at. Hogy a legénység ne vesszen kárba, vettem helyette egy T29-et
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. október 1. 16:28:11
Vehicle: T29
Experience received: 1 396
Credits received: 35 552
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"Nem rossz, nem rossz...
Öröm off, sírás on:
Ettől függetlenül kezd egyre jobban elmenni a kedvem az egész játéktól..
Tele vagyok ilyen, és ehhez hasonló csatákkal:Ma már megszámolni sem tudnám hányszor fordult elő, hogy magam, vagy ketten-hárman tartunk egy oldalt. A másik oldalon a nagy "Rush!" pedig elvérzik...
-
Patrick76496
őstag
Valaki nem látta valamilyen videón, hol kell olyan magasra Prokhorovkán, mint Tüzi képén?
-
[HUN]Dani
őstag
If the Golden (Leichttraktor) is still alive at the end of the battle, every team member receives 200 Gold. In this case, the gold will be in the player’s account within the next 72 hours after the battle. Szóval megéri megvédeni.
200 gold, igaz nem túl sok, de ingyen azért mindenkinek jól jön.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dictator^ #17687 üzenetére
Szerintem ezt nem nekem szántad, mert nem én dobtam be a közösbe.
(#17688) Enzolord: régebben volt már olyan, hogy a WG-s tankot pirossal megjelölték - talán vmi korona félével -, és ha kilőttél egy ilyen tankot, kaptál 500 aranyat. Egyszer láttunk ilyet haverommal, mikor szakaszban voltunk, de a csata végére vettük észre, mikor már késő volt.
-
[HUN]Dani
őstag
-
myckey
veterán
gyerekek! mi ez a fosskála,
na mind1 is,én elvagyok nélküle...
egyébként ritkán látni,hogy valaki szembe megy itt az árral....azért akadnak itt érdekes stílusban íródott hozzászólások dögivel...bár a kérdésekre jön a válasz,csak közben telibeszrjk az embert...na de má megint sokat pofázok feleslegesen.
Fel:
meg tudnád adni annak a mod-nak a nevét amivel a bal alsó kijelzőt változtattad meg? faszántos.....illetve a képernyő közepén,lent...az valami fok/szög mérő lenne?
ha hasznos az is elkélne......köszi! -
jano_77
nagyúr
Nem fog neki tetszeni, mert nem működik rendesen még 8.0-val
Majd megkapod, hogy nem tudsz angolulmás: talán rajtam kívül más is tapasztalta a 8.0-ban, hogy a látóhatáron "köd" honol.
Erre hozhat esetleg megoldást EZ az add-on. Még nem tudtam kipróbálni - melóhely -, de ha vki kipróbálja és tényleg beválik, az megírhatná ide. -
HungAryan
tag
Na, akkor az lesz a legjobb, ha feltöltöm és itt linkelem majd. Kis türelmet kérek, mert dolgozom.
-
válasz
Öreghal #17660 üzenetére
Ilyen szerintem tuti nincs és nem is lesz. Nem olyan egyszerű ezt kiszámolni, ráadásul melyik ellenfél felé számolja a program, ha többet is látsz? Vagy mi van, ha nem is látod azt, amelyik rád lő? Olyan sok változóval kell számolni, hogy kb lehetetlen egy ilyet megírni.
-
Öreghal
csendes tag
Nem tud valaki olyan addont ami mutatja, hogy hány fokos szögben áll a tankom?
Valahol volt régebben csak már nem tudom, hogy hol. -
válasz
Iron Funeral #17653 üzenetére
Ez szép, viszont keveslem az ezért kapott XP-t.
-
Iron Funeral
őstag
Hehe, ki gondolta volna, hogy ilyet is tud ez a kis T-50 a driftelés mellett
[link] -
myckey
veterán
válasz
homeless09 #17648 üzenetére
na ne vickelődjé má......
akko te nub vagy?
egyébként ja....egy hangyafasznyival lehetne gyilkosabb,de csak annyival
-
homeless09
őstag
Áááá és most jött a T32 nosztalgia....semmit nem visz át a löveg
-
Remus389
veterán
válasz
Atlantis #17632 üzenetére
No, biztos én vagyok a béna, de ellenfélként is jobban szeretek IS-3-mat, mint KT-t, nekem sokszor sikerül pattanni utóbbiról. amikor Ferdivel vagyok, sokkal jobban félek a lapos IS3-tól, főleg ha sikerül eltakarni az alsó páncélját
a KT szerintem könnyebben kilőhető, jó nagy cél messziről is, könnyű eltalálni, oldalsó toronypáncélt mindig átütöm, oldalát, hasát pláne
szerintem jobb az IS3
a T32 az is komolyabb a KT-től
de mindegy úgyse fogunk egyetérteni
-
homeless09
őstag
Üdv újra
Kíváncsivá tett a 8.0 így visszatértem
-
virkir
veterán
-
válasz
Djuree #17624 üzenetére
A stock ágyúnak 128-as penje van. Az egyel nagyobbnak 160-as és utóbbival sem könnyű szemből átlőni a type-ot. Szóval ne csodálkozz. Amúgy a type nekem csemege, amikor T29-ben vagyok, de persze a legnagyobb ágyú van rajta. Ha nálam jobb játékos van a type-ban, akkor meg amúgy is tök mindegy.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem nem tetszenek a hangok. Amúgy meg a recsegés olyan, hogy érezni rajta, hogy nem elég minőségi a hangminta. Félig-meddig hangmérnök vagyok, az én fülemet egyszerűen sérti... gondolom valami gagyi 100-200 ezer forintos mikrofonnal vették fel őket aztán valami kontár hülye elbarmolta őket a stúdióban. Ha valaki ebben otthon van az tudja, hogy ez közel sem profi minőség.
Az előző dörrenés hangok tetszettek, bár egy Battlefield szinttől azok is messze voltak. Azok sem voltak túl profik, de legalább nem voltak ilyen tompák. KV-3 farmológépem szerencsétlen csak püffög.
-
diegho
nagyúr
Végeztem az ARL-44el, ami egy hatalmas csalódás volt a BDR után, igaz a 105-ös ágyút nem fejlesztettem ki rá, ami biztosan a legjobb lenne, de az F3 és a DCA45 nem igazán jött be. Az F3 elég pontatlan és sokkal többet pattog, mint mondjuk az orosz 107mm, a DCA45 pedig lassan céloz és még olyan helyekről is pattan, amiket egy T-50-2 mindig átlő, lásd IS segge. A statom is elég sovány vele
csaták 57
win 68%
kill 75
átlag dmg 1243
átlag xp 857A sebzés konkrétan siralmas, nem értem hogyan sikerült ilyen keveset elérnem, hozzávetőlegesen a kb hasonló játéktudással 3-4 hónapja húzott M6-al 1409 az átlagom, a még játékot nem ismerő korszakomban kezdett, azóta néha pár duplázásra elővett KV-1S-el is 1396, ami viszont tényleg nagyon gáz, az az artykhoz való viszonya. Egy SU-5 lazán sebez rá 400-at, számtalanszor vágott ki tier3-4 arty 2-3-400 sebzéssel, ilyen a többi tier6 tankban nem jellemző, még a medekben sem.
-
paleinho
senior tag
válasz
psycroptic #17633 üzenetére
köszi szépen, akkor ez nekem nem játszik
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #17627 üzenetére
Kérdés, melyik ágyú volt a KT-n. Ilyen szituációkban, ahol a T32 nem tudja igazán rejteni az alját, szerintem a KT az esélyesebb.
Remusz911: IS3 alja és oldala ugyanolyan sebezhető, mint a KT-é, a tornya keményebb, ez tény. Mondjuk a spaced armor miatt az oldala is hajlamos elnyelni lövéseket, szemből viszont az UFP viszont biztos terület a sebzéshez. No, biztos én vagyok a béna, de ellenfélként is jobban szeretek IS-3-mat, mint KT-t, nekem sokszor sikerül pattanni utóbbiról.
-
Hmm...
Most olvasom hogy: "1944 decemberében a Henschel a Tiger II. 33 tonnás, könnyű változatának (Klein Tiger) terveivel állt elő. A harckocsiba Maybach HL 230 P 30 motort szántak, melynek teljesítménye 630 LE volt. Mellső páncélzata döntött volt, vastagséga 80 mm, míg oldalsó páncélzatát a még fejlesztés alatt álló rétegezett páncélzattal akarták megoldani. A Klein Tiger fegyverzete egy 100 mm-es Krupp által készített PWK (Panzerwurfkanone) volt, mely 200 mm-nyi páncél átütésére volt képes. A Klein Tiger papíron maradt."
Azért szívesen megnézném ezt itt a WoT-on belül -
Tenken
őstag
válasz
Remus389 #17626 üzenetére
Bár én még nem tartok itt, de már rakosgat össze ilyen szintű szörnyekkel és nekem az a szomorú tapasztalatom, hogy KT úgy vonzza a balfaszokat, mint szar a legyet... Szóval, az általánosan gyenge szereplését én annak tudom be, hogy többnyire ő a gyengébb képességű játékosok első számú célpontja, nem pedig annak, hogy alapvetően egy gyengébb tank lenne.
-
Remus389
veterán
válasz
Atlantis #17621 üzenetére
hát, szerintem mivel gyakran csatáztam ellene, szerintem nem jobb a KT
szerintem, legjobb esetben egy szinten van, de a KT magas, lomha, oldalról és alulról jobban sebezhető
lényeg nem egyszer győztem le 1-1 csatában a KT-t IS3-mal, úgy hogy még a gyengébb ágyúja volt
szerintem a KT-tól jobb az IS3, alacsonyabb, pattogósabb, gyorsabb
-
Djuree
félisten
tegnap T29-el mentem, teljesen alap még, egy type59 kifilézett, át sem tudtam lőni az alap ágyúval
pedig az alját is lőttem...
-
Napfénysüti
nagyúr
Ég a pofám milyen honfitársaim vannak. Az előbb egy HPC-s mert kilőtték olyan ámokfutást csinált a közös chatbe és angolul tette...
-
válasz
Tenken #17620 üzenetére
sajna magadban kell fejleszteni :D
(#17615) odrif Én rendeltem már a sráctól xbox live előfizetést, meg Wii-hez beváltható pontot is, és WoW GC-t is. Szerintem megbízható és gyors. Igaz előre kell utalni, de ahogy megérkezik hozzá a pénz egyből küldi a scannelt képét a kártyának. (Én otp-s vagyok és ő is az, szóval max 30 perc volt eddig, amíg várnom kellett).
-
Tenken
őstag
Fórumon van ignore funkció bizonyos userrel szemben, vagy magamban kell ezt kifejlesztenem?
-
Remus389
veterán
válasz
Atlantis #17616 üzenetére
de a KT-t és a T32-t is többre tartom. a T32 is komoly, de rendszerint le tudom győzni, igaz nem 1-1-ben, de oldalról kell belelőni
viszont magasabb
jaj meg a Type 59... régebben mennyire rettegtem a gyors kis krokodiltól
most meg, IS3-mal nem ellenfél szemtől szemben sem(szerintem lebutították a Type-ot erősebb volt az), mindegy jó érzésna mindegy ízlések...
én arra gondolok mivel orosz játék, az IS vonal nagyon erős
de pl az nagyon zavar hogy a Tigris I és a Panther ennyire gyengus, olyan könnyű elbánni velük, pedig ezek voltak a háború legrettegettebb tankjai (igaz a Tiger2 az komoly)
melyik is az a KT?
-
-
(remélem nem számít hirdetésnek, mert nem annak szántam, ha mégis akkor kérem hogy töröljék!)
-
Remus389
veterán
Ferdivel játszik valaki? mintha lomhábbá tették volna
az IS3 pedig fantasztikus(volt és lett), mindig a legerősebbek közé rak(az első három), folyton lepattan róla a lövés, a BL-9 ágyúval még a Jagdtigert is rendszerint szemből legyőzőm
viszonylag gyors, kicsi a célfelülete, a torony alig átlőhető(amennyiben el tudod rejteni a testét)
szóval IS-3! király tank! ajánlom mindenkinek! arra kell gyúrni nem másra
a gynegébb ágyúval is elfogadható, de a BL-9 ágyú az fenomenális, pontos, jót sebez
volt olyan hogy bénáztam és 5 ellenség lőtt egyedül folyton, a legtöbb lepattant, én jól lesebesítettem őket, és még vissza is tudtam vonulni és max 25%-ban vesztettem sérülést
szóval egy szörnyeteg, mégha bénázol akkor is, de ha ügyesen kezeled, 4-5 kill és sok sebzés meglehet
Ferdi is jó ha találsz egy jó helyet ahonnan egy bokorból a háttérből lövöd az ellent, volt 6 killes köröm is és nem kispályás tankokat semmisítettem meg, ja és meg sem sérültem
-
Amúgy csak nekem van olyan érzésem, mintha a T34 célzási idején rontottak volna? Tiszta KV-1S feeling lett, szerintem 7.5-ben nem ilyen volt.
-
Remus389
veterán
válasz
Bingisz #17592 üzenetére
az attól függ
lehet pénzben picit negatív(bár nem hiszem, mondjuk GW Tigerrel lehet, de Grille-vel nem hiszem), viszont +1 kill, +XP
tökmindegy én soha nem hagyok meg senkinek semmit, tojok rá
gondolom egy vérbeli játékos se fog, nincs ilyen
elképzelem, már összeszűkült a kör a célon és valaki kéri hogy hagyja meg neki, egy frászt!
-
[HUN]Dani
őstag
Amennyiben lesz 39k kredited és megveszed a tankot, vége a küldetéseknek. Kapsz jutalmul egy tier 3-as M3 stuartot 100% legénységgel, amit akár el is adhatsz jó pénzért.
Mások szerint az M3 sztyui mellé kapsz 500 goldot is, ebben nem vagyok biztos.
Most néztem, hogy a Luchsot fejlesztetted ki. Ez nem hinném, hogy jó ötlet. Fejleszd inkább a PzIIIA-t. A Luchs és az utána következő tankok scout tankok és csak tier 5-ig megy utána vége. -
Aktív témák
- Apple Watch
- Milyen széket vegyek?
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest