Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
Másfél év BF Play 4 Free és kb. 50000 HUF elköltése után váltottam, de úgy látom a modell itt is ugyan az, csak a tálalás más. Mindenhol a pénzről szól az egész. Adnak pár jó cuccot, megszokja az ember, aztán nerfelik/elveszik és neked fizetned kell azért amit már egyszer megszereztél jó esetben ingyen. Sajnos a Play 4 Freeben a pénzen vásárolt fegyvereket nerfelték és fizetnem kellett (a fegyver árának többszörösét) azért, hogy felszerlejem attachmentekkel és még most sem oylan jó, mint a nerf előtt volt.. Akkor voltam hülye, hogy nem hagytam ott, pedig akkor még csak nagyjából 15000 HUF-fal voltam benne.
Gondolom folyamatosan megy itt is a variálás, hogy éppen mely tankok a legjobbak, hisz ha lenne pár jó jármű stabilan, azt már rég megvette volna mindenki és nem lenne aki költene, szóval nem lenne bevétele a készítőknek.. Sajnos ez a helyzet az összes mikrotranzakciós játékkal. Mikor ezt elkezdtem pár napja, megfogadtam, hogy itt maradok "freeloader", kíváncsi vagyok milyen lesz az élet így a csatamezőn.
Aktív témák
- HIBÁS! Canon i-SENSYS MF9280Cdn multifunkciós nyomtató
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest