Hirdetés
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Atlantis #15877 üzenetére
A Lag amit az emberek írnak (én is írtam sokat), az hogy a gyenge PC-n a kliens program szaggat és nagyon kemény fáziskéséssel vagy szakadozva küldi a központi szervernek az információt.
Emiatt halnak tonna számra a rossz géppel rendelkezők (Én is így haltam 7000 játékon át...)
és
Emiatt vannak olyan tankok amik úgy jelennek meg néha mintha dizsiben stroboszkóppal villognának. Első észlelés 150 méter, majd nincs ott, erre ott van 100 méteren, majd megint nincs, majd megint látod 50 méteren és itt jön a vicc. Forog körülötted a T-50-2-jével és 10 méterenként felvillan, majd megint nem látod. Hallottam róla legendát, hogy ezt egy CHEAT program direkt tudja emulálni...
A jó gép és jó net miatt az elsőt kipipálhatom, de a második verzió még mindig fog szopatni. A WN ezért épített be egy szűrőt a rendszerbe, amit sikerült is szépen tesztelnem. Ha nem képes a játék 6 Fps felett futni vagy rövid időre néha át-át lépni ha csak alapból 4 fps, akkor lekúr a szerverről. Már két gyenge gépen sikerült ezt a jelenséget előidézni.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest